Benieuwd naar wat de kaarten over u zeggen?

Top 10 tarot kaarten om u op het juiste pad te brengen

Elke kaart van het tarotspel vertelt je iets anders over de reis die je aan het maken bent. Velen van ons komen naar de tarot met vragen over ons pad - of we op de juiste weg zijn, welke richting we nu moeten inslaan. Als je hoopt te kunnen bevestigen dat je op het juiste pad bent, dan zijn hier de top 10 kaarten waar je op moet letten tijdens je volgende tarotlezing!

1. De Chariot

Het lijkt misschien voor de hand liggend, maar de Chariot duidt op succes en beweging in de richting van een bepaald doel. De wagen bewijst dat u actie onderneemt waar dat nodig is, en in zelfhulp readings is het een zelfverzekerde kaart. Je zult de stappen voltooien die je moet nemen om succes te bereiken.

2. Koning van Wijzen

Een andere zelfverzekerde kaart, de Koning van Wijzen toont aan dat je je passies zult blijven volgen. De Koning van Tovertanden is een leider, een moedig persoon die meer dan competent is in zijn of haar capaciteiten. Deze kaart geeft aan dat je op het juiste pad bent, en dat je dat al weet.

3. Koningin van Wijzen

Gelijkaardig aan de Koning, ademt deze kaart zelfvertrouwen uit. Als je je afvraagt of je wel de juiste keuzes maakt, bewijst de Koningin van Wijzen dat je je doel in het leven aan het vinden bent. Als je niet op het juiste pad bent, weet je al wat het juiste pad is.

4. Zwaarden Zes

Na een strijd & moeilijkheden te hebben doorstaan, heb je de aanpassingen gemaakt die nodig zijn om te slagen. Misschien hebt u eerder op het verkeerde pad geweest, maar nu ga je de goede kant op.

5. Oordeel

Het oordeel is de wake-up call waar niemand op zit te wachten. Als je deze kaart trekt met betrekking tot je levenspad, zul je verlichting vinden via de omliggende kaarten om je te helpen leiden waar je heen moet. Dit is een krachtige major, een die vaak over het hoofd wordt gezien. Maar je moet nooit de tekenen negeren die het universum je stuurt via Oordeel.

6. Tien van Bekers

De tien van Bekers staat voor verzadiging en ultiem geluk, het is misschien wel de beste kaart in het deck. Het trekken van deze kaart laat zien dat jouw pad het pad is dat je het gelukkigst zal maken. Wees echter op je hoede als je de negen van Bekers trekt. De negen laat zien dat je krijgt wat je wilt, maar misschien niet hoe je het wilt krijgen, en het is zeker niet het juiste pad voor je toekomst.

7. De Keizer

Soms denken we dat we niet op het juiste pad zijn, terwijl we dat wel zijn. Dat is de waarde van De Keizer met betrekking tot je levenspad; deze kaart is een teken dat je je spirituele verlichting al gehad hebt. Als leider en beschermer is de energie van de Keizer vergelijkbaar met die van de Koning van staven. Deze kaart biedt een funderende, gestolde structuur voor de toekomst; dit is een geweldig voorteken om te bewijzen dat je op het juiste pad bent.

8. Acht van Pentakels

De acht van Pentakels is een actie- en resultaatgerichte kaart. Het trekken van deze kaart om te zien of je op het juiste pad bent, laat zien dat je al een tijdje op dit pad. Je hebt hard gewerkt om je doel te bereiken, en je zult blijven leren & groeien. Deze kaart versterkt het potentieel voor succes op je levenspad.

9. Rechtvaardigheid

Er is niets beters dan de waarheid & de leiding van evenwicht om aan jezelf te bewijzen dat je het juiste pad volgt. U gebruikt logica & feiten om te begrijpen hoe u uzelf naar succes kunt leiden, in plaats van uw hart te volgen, volgt u uw hersenen. De keuzes die je maakt zullen eerlijk zijn (zoals een rechter), je zult de voors & tegens van je acties zien. Je energie is in balans.

10. De Ster

Altijd een goed voorteken, De Ster is een positief geladen kaart. De Ster laat zien dat je tot nu toe veel hebt meegemaakt, maar dat je een goede toekomst voor je hebt. Er komen veranderingen in je leven die ten goede zijn, dus ga met de stroom mee om op je levenspad te blijven. Heb vertrouwen in jezelf, je doet het juiste.

Runner-Ups

11. Drie van Wijzen: De reis is nog maar net begonnen, je hebt een goede start gemaakt.

12. Dood: Verandering voor de toekomst is gunstig voor uw succes.

13. Rad van Fortuin: Lager op de lijst omdat geluk/karma zowel goed als slecht kan zijn.

14. Vier van staven: Een sterke basis van passie is een goed teken dat je op de goede weg bent.

15. De Kluizenaar: Persoonlijke groei en onafhankelijkheid geven aan dat je vooruit gaat.

16. De Vier van Pentakels: A sterke fundering die je vanaf de grond hebt opgebouwd. Er is nog veel werk te doen, maar u gaat de goede kant op.

17. Zeven Pentakels: U werkt hard, maar succes laat misschien nog even op zich wachten. Blijf eraan werken.

18. Acht Bekers: Soms wordt dit gezien als een droevige kaart, maar u gaat verder van het verleden naar een betere toekomst.

19. Ridder van Pentakels: U beschikt over de capaciteiten om op uw levenspad te bloeien, maar de resultaten komen misschien langzamer dan u zou willen.

20. Ridder van Bekers: De ambitie is er, maar je moet acties ondernemen om meer gestalte te krijgen.

Referentiemateriaal:

"The Secret Teachings of All Ages" door Manly P. Hall, "The Golden Tarot" door Mary Packard, "The Pictorial Key to the Tarot" door Arthur E. Waite, en "The Enchanted Tarot" door Amy Zerner & Monte Farber

Over de auteur:

Psychic Sphinx is een manifestatie orakel &; professionele tarot lezer. Vertel de Sfinx wat je wilt; de Sfinx zal je helpen geluk te bereiken. Hun gaven zijn doorgegeven door de tijd & familie generaties. Met meer dan een decennium ervaring, probeert de Sphinx de raadsels van het leven op te lossen. Eersteklas diensten & kwaliteitswijsheid, allemaal tegen een van de laagste prijzen op Keen!

Geef vandaag nog een tarotlezing van Psychic Sphinx! Klik hier om begonnen.