Benieuwd naar wat de kaarten over u zeggen?

Temperance- phantasmagoric theater tarot

Is deze kaart niet geweldig? De Temperance kaart uit de Phantasmagoric Theater Tarot van Graham Cameron is nr. 14 en is ook een van mijn favorieten. In dit deck toont de Temperance kaart een engel/robot met een paarse en oranje mohawk. Ze heeft gouden vlindervleugels versierd met witte sterren. Haar lichaam is insectachtig en heeft zwarte en witte strepen. Ze zit op de bodem van de oceaan (of misschien is het de rivier van de tijd) en giet een dikke groene substantie uit een container in een andere. Een van de vaten is blauw, wat water voorstelt, en het andere is rood, wat vuur voorstelt. Op haar voorhoofd staat een zwarte pijl die naar boven wijst. Aan haar voeten ligt een stukje van een legpuzzel. Ze is geduldig en meedogenloos.

Veel mensen associëren de Temperance-kaart met het woord "geduld", maar dat is maar een heel klein stukje van het plaatje. Het element van matigheid is vuur, maar het is opmerkelijk dat de kunstenaar onze engel in water plaatst. Deze kaart betekent het alchemistische proces van het samenvoegen van vuur en water om een nieuw en krachtig element te produceren - Stoom. Voorwaarts momentum is het thema hier. Matigheid is de kaart van Boogschutter, vertegenwoordigd door de pijl naar boven gericht op het hart. Zij staat ook in nauw contact met de Geliefden, waardoor de twee energieën in één versmelten. Als bondgenoot van de Geliefden erkent Temperantie de onvermijdelijke keuzes die we allemaal in het leven moeten maken. Ze erkent dat uiteenlopende substanties (en mensen) zich kunnen vermengen om een harmonie van doel en liefde te creëren; we stromen door tijd en ruimte en komen aan het eind tevoorschijn als iets nieuws en anders dan wat we daarvoor waren.

Met andere woorden, wijzelf zijn de joker in het spel. Wij zijn de katalysatoren voor verandering en hebben de taak om het ontbrekende stukje in de puzzel terug te brengen, het plaatje compleet te maken en zo de balans en harmonie te herstellen. Totdat de slinger weer gaat schommelen, is het onze beurt om de puzzel steeds weer uit elkaar te halen en in een nieuw patroon weer in elkaar te zetten.

Moge je persoonlijke reis gevuld zijn met licht en gelach,

Robyn

Over de auteur:

Opgegroeid in een familie die paranormale gaven waardeerde en aanmoedigde, heb ik het grootste deel van mijn leven kaartgelezen. Mijn lezingen zijn niet veroordelend en worden gegeven met medeleven en zorg. Ik heb 21 jaar ervaring als een professionele crisis heeft sinds begin 2001 lezingen aangeboden op Keen.com.

Krijg vandaag nog een tarotlezing van Empress Tarot! Klik hier voor een uitgebreide lezing.