Benieuwd naar wat de kaarten over u zeggen?

Nieuwe maan tarot spreiding

Er zijn vele manieren om tarotkaarten te delen en elke persoon heeft zijn eigen manier om de kaarten hun betekenis te laten tonen. Voor degenen die de getijden en de maan volgen, zijn er verschillende tarotspreuken voor de verschillende fasen van de maan. Nieuwe maan tarot helpt u antwoorden te vinden voor het begin van het leven, wassende maan wanneer de fundering is gebouwd, eerste kwartaal wanneer u klaar bent om obstakels aan te pakken, wassende gibbous wanneer het tijd is om een verandering te overwegen, volle maan vol liefde en viering, afnemende gibbous wanneer het tijd is om naar binnen te keren, en het laatste kwartaal voor het loslaten. Gebruik de nieuwe maan tarot lezing om uit te vinden wat je te wachten staat, wat je te wachten staat en wat je deze maand wilt manifesteren.

In het universum wassende en afnemende het leven zoals de getijden die door de maan worden gecontroleerd. In één dag beweegt de maan iets meer dan 12 graden aan de hemel en voltooit een cyclus van nieuwe maan tot nieuwe maan in 28 dagen. Net zoals een maand voor ons is, is voor de maan elke dag een beetje anders. Elke dag komt er een beetje meer van het leven in beeld, zien we de volheid van alles om ons heen, en dan beginnen de dingen weer helder te worden. Als je wilt weten wat het universum voor je in petto heeft, is het belangrijk dat je de kracht van de cycli van de maan kunt benutten.

Voordelen van het gebruik van de nieuwe maan Spread

Er zijn vele stadia in het veranderen van je leven, van overpeinzing tot actie, en iets nieuws wordt een gewoonte. Er zijn vele fasen van de maan die je kunnen helpen op je reis van verandering. Het voordeel van het gebruik van de nieuwe maan-spreiding is dat het een frisse start is en het stelt je in staat om de verandering waar je naar op zoek bent opnieuw te bekijken naarmate de maanfasen veranderen.

Als je merkt dat je problemen hebt en de verandering die je wilt of het nieuwe begin dat je maakt zich niet zo gemakkelijk of snel manifesteert als je had gehoopt, dan kun je je lezingen verbeteren en de maanfasen aan de astrologische fasen koppelen. Kijken naar de nieuwe maan in kreeft, leeuw, steenbok, of stier zal je helpen begrijpen niet alleen hoe je iets nieuws te beginnen, maar hoe je eigen sterrenteken wordt beïnvloed door de tijd van het jaar dat we in. Wil je meer weten over je sterrenbeeld? Neem contact op met een adviseur van Keen voor een persoonlijke astrologielezing.

De juiste tijd voor de nieuwe maan-spreiding

Er zijn mensen die strikt zijn over het tijdstip waarop ze hun lezingen doen en die trouw blijven aan de exacte uitlijning van de maan en de sterren. Voor deze mensen zou de nieuwe maan spread alleen worden voltooid op de dag van of binnen een paar dagen na de nieuwe maan. Voor degenen die tarot of Als je vaak met een spiritueel adviseur werkt, is de eigenlijke nieuwe maan een prachtige tijd voor de nieuwe maan-spreiding, omdat je energie dan op één lijn staat met die van de hemelse kalender.

Voor degenen die geen fanatieke tarotvolgers zijn of die al een tijdje niet meer aan tarot doen, kan het te lang duren om te wachten tot de nieuwe maan op een bepaalde datum op de kalender valt. Als je op het punt staat een grote verandering in je leven door te maken, verwacht of onverwacht, heb je misschien meteen begeleiding nodig. Misschien wil je de fasen van de nieuwe maan nu al verspreiden, zodat je niet aan het herkauwen bent over verandering terwijl je 20 dagen wacht op de nieuwe maan.

Variaties van de nieuwe maan-spreiding

Net zoals er vele fasen van de maan zijn, zijn er ook vele manieren waarop je de kaarten kunt delen om de nieuwe maan-spreiding te voltooien. Een van de eenvoudigste manieren is om een schoon tarot deck te schudden, een moment van meditatie te nemen en dan helder na te denken over drie eenvoudige vragen, waarbij je slechts drie kaarten van links naar rechts deelt. De eerste vraag gaat over het verleden, waarbij je jezelf afvraagt waar je bent geweest en wat je de laatste tijd hebt meegemaakt. De tweede vraag gaat over het heden, waarbij je jezelf afvraagt waar je op dit moment in de tijd bent. De derde vraag zal je op het juiste pad brengen, zolang je maar weet waar je wilt zijn.

Als je wilt of moet dieper kijkt naar wat er voor je in petto ligt en wat je in de weg staat, dan kan de vijf kaarten versie van de nieuwe maan spread je naar de antwoorden leiden waar je naar op zoek bent. In deze versie van de spreiding creëer je een cirkel met de kaarten met kaart 1 bovenaan, kaarten 2 en 3 één niveau lager van links naar rechts in nette diagonalen vanaf kaart 1, met kaarten 4 en 5 nog een niveau lager die de eerste kaart splitsen en een basis van steun voor de cirkel creëren.

In de vijf kaartenversie van de nieuwe maan-spreiding vraag je jezelf om dieper te kijken naar het pad dat je wilt creëren en wat je misschien in de weg staat.

  • Vraag 1 gaat over het heden, bepalen waar je je in je leven bevindt.
  • Vraag 2 gaat over de bagage die je meeneemt in deze nieuwe maancyclus en hoe die je kan belemmeren en tegenhouden.
  • Vraag 3 gaat over je persoonlijke minpunten, waarbij je jezelf afvraagt wat je mist en wat je nodig hebt in je leven om te groeien.
  • Vraag 4 is je huiswerkopdracht, welke kennis heb je nodig om je te helpen de verandering teweeg te brengen waarnaar je op zoek bent.
  • Vraag 5 is vol hoop, met de vraag welke positiviteit er te wachten staat wanneer de maan de overgang maakt naar haar volste fase.

Gebruik de kracht van de maan om verandering te creëren

De nieuwe maan is een tijd van reiniging en van groei; het is een uitnodiging om een verandering te maken en een deel van jezelf dat ontbreekt te koesteren. Net zoals de nieuwe maan op één lijn staat met de zon zodat je haar niet kunt zien, is dit het moment om je vertrouwen te stellen in het universum dat de dingen er zijn en als je ervoor openstaat, zullen ze zich openbaren, ook al kun je ze op dit moment niet zien.

Als je klaar bent voor een verandering, op zoek bent om te groeien of merkt dat je op het punt staat een sprong te maken en niet zeker weet of er een net onder je is, vraag dan een online tarotreading aan bij een vertrouwde Keen-adviseur. We willen dat je weet dat je niet alleen bent. Er zijn fasen in de maan en fasen in het leven en wij kunnen je helpen om je weg er doorheen te vinden. Bent u op zoek naar antwoorden? Net als de nieuwe maan aan de hemel, sta je open voor begeleiding, zelfs als je het niet duidelijk voor je kunt zien je?