Benieuwd naar wat de kaarten over u zeggen?

Negen van zwaarden omgekeerd in tarot

De Negen van Zwaarden is verwant aan De Kluizenaarskaart en benadrukt het eenzaamheidsaspect van deze krachtige tarotkaart. Er is geen manier om het te verbloemen: De Negen van Zwaarden is een van de meest uitdagende kaarten die je uit het tarotspel kunt trekken. Of het nu rechtop of omgekeerd is, het is een kaart die je confronteert om verantwoordelijkheid te nemen voor je daden, zelfs als het weigert om de impact van deze zonden te onthullen.

Negen van Zwaarden Tarotkaart Betekenis

Wanneer je je realiseert hoe afschuwelijk een situatie is geworden, zal de Negen van Zwaarden in je lezing verschijnen. Deze kaart symboliseert het ontwaken uit een nachtmerrie - maar maar al te vaak is het de kaart die onthult dat onze misrekeningen en ondeugden deze nachtmerrie maar al te waar hebben gemaakt in ons wakende leven.

De afbeelding van de kaart geeft het moment weer waarop deze persoon wakker werd uit een nachtmerrie, rechtop ging zitten en haar handen over haar gezicht wierp in het besef dat ze een nachtmerrie beleefde. Het dambordpatroon van de quilt impliceert dat de persoon een spel heeft gespeeld en zichzelf heeft bedekt met een mislukte strategie - de bloemen van de quilt worden afgewisseld met vierkanten die symbolen van de dierenriem bevatten. De metafoor van de quilt die deze persoon bedekte, was de zekerheid dat zij de toekomst kon zien terwijl zij niet eens haar eigen aard begreep. De zwaarden zweven boven haar bewustzijn. Het feit dat ze hun punten niet hebben, wijst op onopgeloste problemen.

Zwaarden Negen Omgekeerd Betekenis

De verschijning van Zwaarden Negen Omgekeerd in uw kan lijkt even problematisch als zijn rechtopstaande tegenhanger, maar het vertelt van een kans op vrede. De opvallend gestoorde figuur die uit een nachtmerrie op bed zit, zal nooit warm en gastvrij overkomen, ongeacht de kaartpositie. De omgekeerde aard van de kaart neemt de associaties met trauma, schuld, angst en andere negatieve emoties niet weg. Het biedt wel een uitweg als je bereid bent die te nemen. Zoals met de meeste tegenslagen, moet je bereid zijn om een grote hoeveelheid inspanning te leveren om jezelf te bevrijden uit je huidige situatie. Het zal geen wandeling in het park zijn of iets dat gemakkelijk bereikt kan worden. Hieronder volgen enkele veelvoorkomende interpretaties van deze kaart en wat wijsheid om met de betekenis ervan om te gaan.

Diepe innerlijke beroering

De omgekeerde Negen van Zwaarden kan je er soms aan herinneren dat je dagelijkse stress louter het gevolg is van je onvermogen om iets los te laten. Er zijn veel situaties in je leven waar je controle over hebt, maar de situatie waar je je eindeloos druk over maakt, hoort daar niet bij. Luister naar de woorden van het beroemde sereniteitsgebed en leer de dingen te accepteren die je niet kunt veranderen.

Voor hen die zien hoe hun dierbaren hardnekkig doorgaan op de weg van alcoholisme of andere problemen, is deze kaart je wake-up call. Je kunt anderen niet dwingen te doen wat juist is en je moet ophouden je door hen te laten meeslepen. Misschien zijn het je eigen problemen die je niet kunt overwinnen of waarvoor je jezelf niet kunt vergeven. Bevrijd jezelf van wat je teistert en leer om echt los te laten.

Gegrepen door angst

Wanneer je alles alleen hebt doorstaan zo lang, wordt het gemakkelijk om aanbiedingen van hulp over het hoofd te zien, hetzij door noodzaak of keuze. U mag dan sterk en onafhankelijk zijn, maar de omgekeerde Negen van Zwaarden heeft zich niet voor niets laten zien. We zijn niet zo onverwoestbaar als we ons voorstellen, en het zou geen verlies van trots moeten zijn als u een helpende hand accepteert wanneer u die nodig hebt. Sommige individuen hebben het moeilijk om aanbiedingen van hulp te zien voor wat ze zijn. In dat geval zult u het moeten vragen en anderen op de hoogte moeten brengen van uw behoefte.

Te hard voor uzelf

Lijdt u onder een schuldgevoel dat blijft terugkomen en langzaam aan uw geestelijke gezondheid vreet? De omgekeerde Zwaarden Negen kan een licht laten schijnen op de wroeging die je op de hielen zit. Onopgeloste schuldgevoelens zijn vaak de enige uitzondering op het nut om dingen gewoon te laten gaan. Het heeft een manier om terug te slaan, achtervolgen u als straf voor het niet maken van genoegdoening in een of andere manier je kunt. Het is positief omdat het een teken is van je menselijkheid en je zorg voor degenen die je hebt benadeeld.

De eenvoudigste manier om met onopgeloste schuldgevoelens om te gaan, is door je gedachten te verdelen in dingen die je kunt doen en dingen die je niet kunt doen, en de eerste uit te bannen. Als u eenmaal hebt gedaan wat u kunt, moet u dat accepteren. Ontdoe je van de "het is nooit genoeg" gedachtenpatronen om deze gevoelens te helpen verlichten. Door ervoor te kiezen het goed te maken, heb je je plicht gedaan. Degenen die pijn lijden zullen misschien nooit tevreden zijn, maar je kunt niet toestaan dat hun pijn jou weerhoudt van een kans op leven. Het is geen egoïstische actie om verder te gaan als je eenmaal hebt gedaan wat redelijk is om het goed te maken.

Herstel

Alleen al de suggestie van Het krijgen van professionele hulp kan voor veel mensen een pijnlijke plek zijn vanwege het culturele stigma dat aan de beslissing kleeft. Er zijn echter situaties waarin het heilzaam kan zijn om er naar te kijken. Vrienden, familie en zelfhulpboeken kunnen maar tot op zekere hoogte helpen voor mensen die echt lijden, maar de keuze is uiteindelijk aan jou. Het belangrijkste is vooral dat je iets vindt dat werkt en niet schadelijk voor je is. Het tweede punt is iets dat velen verkiezen te negeren terwijl ze zichzelf verdrinken in allerlei afleidingen zoals gokken, drugsgebruik of gevaarlijk sensatiezoekend gedrag.

Wilt u meer Tarot?

De omgekeerde negen van zwaarden kan een enge kaart zijn om tegen te komen. Het vertelt niet over rijkdom, geluk of vrijheid van pijn. Wat de kaart wel zegt, is dat het lijden dat je nu ervaart, niet hoeft voort te duren. De weg eruit kan verborgen, moeilijk of lang zijn, maar die weg bestaat wel degelijk. De betekenis van een tarotkaart is uniek voor uw specifieke situatie, strijd, en verspreiding.Elke omvat het verleden, het heden, en de toekomst. Dit is een kans om de stroom van gebeurtenissen en keuzes die je maakt te zien, waardoor bepaalde energie├źn worden versterkt. Om inzicht en begeleiding te krijgen die op jou is afgestemd, overweeg dan een professionele tarotlezing met een van onze Keen-adviseurs. Je hebt niets te verliezen en alleen inzicht te winst.