Benieuwd naar wat de kaarten over u zeggen?

Pentakels negen omgekeerd tarotkaart

Wederom is het tijd voor een aflevering van "Don't Worry About That Card" hier op Reversed Tarot Central. Als u vertrouwd bent met de rechtop interpretatie, de negen van Pentakels omgekeerd kan lijken als onheil op de weg. Dat is het niet. Het heeft een boodschap, om zeker te zijn, en het is een die je zou moeten handelen. Maar het zal alleen in een ramp veranderen als u beslist dat het zal gebeuren. En in veel gevallen wijst de kaart op een situatie die veel vriendelijker is dan u misschien beseft.

Gelukkig eindelijk, voor de rechtopstaande

In zijn rechtopstaande vorm is de Negen van Pentakels de kaart van materieel comfort en ook enig mentaal comfort. Met geld kun je misschien niet alles kopen, maar als je je rekeningen kunt betalen en zonder al te veel financiële of materiële angst kunt leven, ben je goed bezig.

Dit is een kaart van het volwassen en verstandige gebruik van middelen om een leven te creëren dat stabiel en ondersteund is. Impulsieve uitgaven zijn geen probleem; een van de grote boodschappen op de kaart is het gevoel van kalmte en controle dat de vrouw heeft over zowel haar keurig bijgeknipte tuin als de valk op haar arm. Ze heeft een gezond gevoel van terughoudendheid dat zich heeft uitbetaald en haar in staat heeft gesteld om op een zeer comfortabele, zo niet luxueuze manier te leven.

Hang in There

OK, dus dat is allemaal goed en wel, maar wat doe je als de kaart opduikt in Als u bekend bent met de algemene regel dat omgekeerd tegenovergesteld of vastgelopen kan betekenen, wordt u misschien nerveus. Wacht.

Het is mogelijk dat de Negen van Pentakels omgekeerd op financieel verlies of onzekerheid kan wijzen. Als u denkt dat dat de toepasselijke interpretatie is, bedenk dan dat dit een momentopname is van uw huidige pad. U kunt het advies van de kaart opvolgen en uw toekomst veranderen in een die u meer bevalt.

Misschien vraagt u naar een ondernemingsplan of hoe uw verkoop het komende jaar zal gaan, en krijgt u deze kaart als uitkomstkaart. Dat is zeker een teken van falen, maar de kaart geeft u ook een kans om hulp in te schakelen. Laat iemand uw bedrijfsplan opnieuw evalueren, of zoek naar manieren om meer reserves op te bouwen.

Maar er zit ook een minder drastische kant aan deze interpretatie. Misschien geeft u meer uit dan uw budget toelaat, of hebt u niet echt veel gedaan om spaargeld op te bouwen. De omgekeerde Pentakels Negen zou erop kunnen wijzen dat uw financiële toekomst niet erg stabiel zal zijn als u op deze weg doorgaat. Dat is niet zo'n ongebruikelijke voorspelling en je zou het kunnen zien als een duwtje van de kaarten om met dat pensioenspaarplan aan de slag te gaan. Misschien heb je een bedrijfsidee en wil je een idee krijgen waar dat toe kan leiden. De omgekeerde Pentakels Negen duidt erop dat het vlakither een serieuze opknapbeurt nodig heeft of een compleet