Benieuwd naar wat de kaarten over u zeggen?

Koningin van zwaarden omgekeerd tarotkaart

De omgekeerde Koningin van Zwaarden kan een monarchie in je leven vertegenwoordigen, een die wordt ontsierd door intense kritiek, bedrog, of een strijd om empathie te hebben voor de mensen om je heen. In een scherp contrast met haar rechtopstaande tegenhanger, mist de omgekeerde kaart de wijsheid en eerlijkheid die bij de rechtopstaande versie hoog in het vaandel staan. De controle die de omgekeerde Koningin van Zwaarden in je leven heeft is verslavend, en het kan verrassend moeilijk zijn die op te geven als je een leven lang hebt geleden onder het getrapt en mishandeld worden. Je eigen heerschappij kwetst nu vaak anderen met je bitterheid en onvergevingsgezindheid, waardoor je waarschijnlijk gerespecteerd maar gevreesd wordt in plaats van geliefd. Wanneer de komst van deze tarotkaart jou niet beschrijft, verwijst het meestal naar iemand in je leven in het verleden of het heden die zo'n verwoestende en misbruikende macht over je heeft uitgeoefend. Misschien voel je nu de gevolgen van die ongelukkige gebeurtenis en worstel je met de emoties in je zoektocht om te voorkomen dat je net zo wordt als hij of zij. Enkele van de meest voorkomende interpretaties voor de omgekeerde Koningin van Zwaarden staan hieronder beschreven, maar alleen een ervaren tarotlezer kan de unieke betekenis onthullen die zij op uw leven heeft.

Cruel Criticism

Kritiek heeft zijn plaats en doel in ieders leven, om hen aan te sporen beter te zijn en te doen. Harde kritiek heeft een averechts effect: het vertrouwen en de wil om door te gaan wordt aangetast bij degenen die erdoor worden beheerst. Wanneer je alle macht hebt in een situatie of zelfs een relatie, kan het gemakkelijk zijn om je te laten meeslepen door overdreven kritiek op anderen. Zelfs als je gewend bent om aan de buitenkant te staan, probeer dan te vermijden dat je anderen beoordeelt en veroordeelt aan de hand van je eigen prestaties in het verleden. Wreed of overdreven kritisch zijn zal je nooit iets opleveren behalve wrok.Probeer in al je kritiek opbouwend te zijn door je af te vragen of je woorden opbouwen of afbreken.

Voor andere personen zijn het misschien niet je eigen daden die de omgekeerde Koningin van Zwaarden in je leven onthullen. Als je onder de invloed bent van iemand die ongelooflijk kritisch op je is, zul je moeten communiceren over het effect dat dit op je heeft. Niet iedereen zal positief reageren op deze stap, en in dit geval zult u eenvoudigweg moeten leren negeren. Sommige mensen zijn onmogelijk te behagen, en hen bedanken voor hun mening en doorgaan met wat je moet doen kan de ideale manier zijn om gespannen situaties te escaleren. Welke weg je ook kiest, verlies jezelf en je uniekheid nooit uit het oog. Je bent niet geboren om een kloon te zijn

Het voortzetten van een vicieuze cirkel

De omgekeerde Koningin van Zwaarden is geweldig in het belichten van een lastige, maar veel voorkomende gebeurtenis. Je hebt misschien geleden onder wreedheid, hatelijkheid en ronduit misbruik door iemand in je naaste omgeving en je zit nu verstrikt in dezelfde cyclus. Ook al bent u niet opzettelijk schadelijk, de drang om eerst te kwetsen om te voorkomen dat u gekwetst wordt heeft waarschijnlijk niets dan problemen in uw leven gebracht. Heeft u moeite om te vergeven, zelfs wanneer een goede vriend een eerlijke fout maakt? Voel je jezelf opzwellen met een verlangen naar wraak wanneer je zelfs maar een beetje onrecht wordt aangedaan? Vaker wel dan niet komen deze gedragingen niet uit de lucht vallen. Ze kunnen worden gebruikt als verdedigingsmechanismen bij mensen die eerder onder hetzelfde hebben geleden.

Het is belangrijk om de cyclus te doorbreken, en niemand wil datgene worden wat hij haat. In plaats van je te richten op het onrecht uit het verleden, moet je je de gevoelens van de slachtoffers in deze situatie voorstellen. Elk van hen zou eerlijkheid en empathie verdienen, zelfs als je het werd ontzegd. Besluit een beter mens te zijn in plaats van je uit bitterheid en wrok bij hen aan te sluiten. Hoewel je nooit zou moeten toestaan dat je mishandeld wordt, hoef je dat ook niet te zijn. beledigend in ruil. Leer weg te lopen van de slechte invloed, zodat je uiteindelijk niet ongewild slachtoffer wordt van deze vicieuze cirkel.

Dependent en wanhopig

Dependentie is een van de weinige karaktertrekken die je gemakkelijk bij jezelf herkent, maar waarvan je je moeilijk los kunt maken. In tegenstelling tot de rechtopstaande Koningin van Zwaarden, vertegenwoordigt de omgekeerde kaart een gebrek aan onafhankelijkheid en het broodnodige zelfvertrouwen. Wat waarschijnlijk begon als een echtgenoot of andere geliefde die je de emotionele of materiële steun gaf die je zo hard nodig had, is geëscaleerd en nu voel je je hopeloos niet in staat om je los te maken van de routine. Het biedt veel troost als iemand de moeilijke beslissingen voor je neemt en je door al je moeilijkheden heen helpt, maar de beloning is groter als je deze dingen zelf kunt bereiken. Je vrienden en familie zijn je vangnet, maar dat betekent niet dat je nooit van de grond mag komen. Stel doelen om jezelf weer onafhankelijk te maken, door kleine stapjes te nemen in plaats van één grote sprong te wagen. Als al het andere faalt, vertel degenen van wie je afhankelijk bent dan van je wens om een verandering teweeg te brengen, overtuig hen om standvastig met je te zijn, hoe hard je ook smeekt. Als je werkelijk onafhankelijkheid wenst, is het binnen handbereik, maar alleen als je bereid bent het te nemen.

De omgekeerde Koningin van Zwaarden is een voorbeeld van macht die slecht wordt uitgeoefend door jezelf of iemand die je kent. Deze Koningin is een kracht om rekening mee te houden, overdreven defensief en wraakzuchtig. Dit resulteert meestal in een giftige relatie in je leven die moet worden gecorrigeerd voordat er enige vooruitgang kan worden geboekt. Of u nu op de troon zit of lijdt onder het gewicht van de heerschappij van deze onrechtvaardige Koningin, u moet in uzelf kijken om het probleem op te lossen. Wees geen gewillig slachtoffer, en vermijd het belonen van tirannie met tolerantie. Voor degenen die aan de macht zijn, stel jezelf regelmatig voor in de schoenen van anderen voordat je kritiek levert. De onthullingen van de tarot kunnen gemakkelijk te missen en moeilijk te begrijpen zijn, zelfs als ze ontdekt worden. Ontdek precies of en hoe de omgekeerde Koningin van Zwaarden uw leven beïnvloedt met een complete, live online tarot lezing. Bescherm uzelf tegen bedreigingen met het inzicht en de begeleiding die alleen een ervaren tarotlezer kan verstrekken.