Benieuwd naar wat de kaarten over u zeggen?

Koning van zwaarden omgekeerd tarotkaart

De Koning van Zwaarden zou een welkome kaart moeten zijn, maar de omgekeerde versie zou je op je hoede moeten maken. Dit is een intens persoonlijke boodschap en één die onmiddellijke aandacht nodig heeft want de omstandigheden laten zoals ze zijn zou kunnen leiden tot een fatale fout - niet fysiek fataal, maar één die leidt tot het einde van een job, relatie, opportuniteit, of andere situatie. Net als een enkelzijdig zwaard heeft de Koning van Zwaarden omgekeerd een botte en een gevaarlijke kant, en je moet voorzichtig navigeren om ervoor te zorgen dat niemand gewond raakt.

DePak van Zwaarden

Elke kleur in de tarot vertegenwoordigt een aspect of element dat de algehele energie van de kleur beschrijft. staven zijn actie en vuur, Bekers zijn emoties en water, Pentakels zijn inspanning en aarde, en Zwaarden zijn denken en lucht. Zwaarden staan voor logica, redactie en herziening, gedachten, eerlijkheid en duidelijkheid. Ze staan niet voor een gebrek aan emoties, maar eerder voor het vermogen om emoties uit het besluitvormingsproces te verwijderen.

De Koningen

De Koningen zijn de leiders van elke kleur, inspirerende en machtige mensen die meestal oudere mannen zijn, maar die ook vrouwelijk kunnen zijn als de situatie daarom vraagt. Denk aan de vrouwelijke CEO van een bedrijf, of de matriarch van een familie die de algemene interacties en Deze twee vrouwen zouden gemakkelijk kunnen worden voorgesteld als koningen en niet als koninginnen.

De Koning van Zwaarden is dus een logische leider die nadenkt over beslissingen en die vertrouwt op kennis om die beslissingen te leiden. De Koning van Zwaarden is geen emotieloos persoon, en andere Koningen in de tarot gebruiken ook logica. Maar gedachten en onpartijdige logica zijn de sleutels voor deze Koning.

WanneerDeze Koning Omgekeerd is

De Koning van Zwaarden omgekeerd wordt nogal vervelend. In zijn meest basale interpretatie kan het iemand zijn die te veel logica gebruikt of niet genoeg. Iemand die te logisch is en zich te strikt aan de regels houdt - en die geen rekening houdt met verzachtende omstandigheden - kan echte schade aanrichten. Hij kan te lang nadenken en een kans missen.

Dit geldt ook voor iemand die niet genoeg nadenkt en te roekeloos is. Ze kunnen bevooroordeelde beslissingen nemen of veel problemen veroorzaken voor andere mensen.

Als u een goed voorbeeld wilt van de Koning van Zwaarden en de Koning van Zwaarden omgekeerd in dit aspect, zet dan uw TV aan. De Koning van Zwaarden omgekeerd wordt het best vertegenwoordigd door - dit mag geen verrassing zijn - Mr. Spock uit Star Trek: The OriginalSeries. Eerlijk, openlijk logisch, maar ook bewust dat logica soms niet opgaat. Hij is bereid om

De omgekeerde Koning van Zwaarden wordt echter het best vertegenwoordigd door zowel Chidi als Jason uit TheGood Place. Denk maar aan Chidi's toewijding aan ethiek en zijn absolute onvermogen om een beslissing te nemen, tot het punt waarop hij een klein stukje hel creëert voor iedereen om hem heen. Hij is de omgekeerde Koning van Zwaarden, die te veel logica gebruikt en zonder einde beraadslaagt. Jason is de Koning van Zwaarden omgekeerd die helemaal niet nadenkt en roekeloos zijn impulsen volgt zonder controle of voorzichtigheid.

Bey beyondLogic

De Koning van Zwaarden omgekeerd kan ook minder over logica gaan en meer over tirannie. De Koning van Zwaarden is een eerlijk mens. Hij weet dat de wet er is om de orde te handhaven en ook dat elke zaak in zijn eigen licht moet worden bekeken. Maar omgekeerd gaat deze tarotkaart over arrogantie, oneerlijkheid, en rampzalige behandeling. Dit is een manipulatieve persoon die berekenend te werk gaat en die ofwel een betweter is ofwel iemand die je met slechts een paar zinnen kan oplichten. Dat brengt het idee naar boven van een dictator of iemand die zich zo gedraagt, zelfs als hij in feite niemand leidt.

Op een minder gevaarlijke manier wijzen omgekeerde koningskanalen op iemand die niet goed leiding geeft of die niet het respect krijgt dat hij of zij verdient. Dat is een beetje een opluchting na alle dictator-praat, maar het is nog steeds geen wenselijke situatie.

Het isMisschien Jij

Je ziet dat dit geen kaart is om te negeren.Maar de vraag is nu, wie of wat vertegenwoordigt de kaart? Ben je besluiteloos of sta je erop dat alles op jouw manier gaat, tot het punt dat je iemand kwetst of mensen buitensluit die niet mogen worden buitengesloten? Ben je vastbesloten om andere mensen te laten doen wat jij wilt?

Een andere mogelijkheid is dat de Koning van Zwaarden omgekeerd een organisatie voorstelt waar je bij betrokken bent, zoals je werkgever. Misschien is het bedrijf goed voor u, maar heeft het bedrijf een beleid dat het publiek schaadt?

Als de kaart in een andere persoonspositie opduikt, zoals de tweede kaart van onderen in het Keltisch Kruis, is dat een vrij goede aanwijzing dat er iemand anders bij betrokken is. De interpretatie wordt echter troebeler als de kaart op een resultaatpositie ligt; je weet niet wie of wat de situatie daarheen leidt, dus moet je serieus onderzoek doen.

En wees je bewust van nog een frustrerende mogelijkheid. Misschien gaat het wel goed, maar is er een onbedoelde

Het is altijd handig om een professionele lezing te hebben na het krijgen van een kaart als deze, vooral als je moeite hebt om erachter te komen wie wie is. Veel professionele lezers willen de vraag niet weten voordat ze de kaartverdeling hebben gezien, dus wees niet verbaasd als je lezer je vertelt nog niets te zeggen. Maar als de kaarten eenmaal uitliggen en je hebt die eerste lezing gekregen, dan kun je er misschien achter komen wie de logica en eerlijkheid van de situatie verpest.

Paniek helpt trouwens niet. Laat de gedachte aan onbedoelde gevolgen of een manipulatief persoon je niet zelf roekeloos handelen. Maar kijk naar de situatie, uw gedrag en het gedrag van anderen om u heen om een beter idee te krijgen van wat er aan de hand is. gebeurt.