Benieuwd naar wat de kaarten over u zeggen?

Hoe maak je je tarot spreiding

Vele klanten hebben me gevraagd hoe ze zelf tarotkaarten kunnen lezen. Daarom heb ik besloten om mijn methodes voor het lezen en trekken van kaarten te delen.

De volgende informatie is hoe ik Tarot lees; het is niet noodzakelijkerwijs hoe iedereen het doet, noch hoef je het op deze manier te doen. Dit is gewoon wat ik doe:

1. Creëer een schone ruimte. Gebruik een oppervlak (zoals een tafel of bureau) dat schoon en droog is. Zorg ervoor dat dit het enige is dat zich op het oppervlak bevindt, zodat er geen andere voorwerpen in de weg kunnen staan. Dit is zeer belangrijk omdat Tarot dekken gevoelig zijn, en soms, trillingen kunnen oppikken van dingen rondom hen. Nogmaals, zorg ervoor dat uw ruimte schoon en voorbereid is. U kunt er een doek overheen leggen als u dat wilt.

2. Beslis welke spreiding u gaat gebruiken. Dit kan zo eenvoudig zijn als een 3-kaartenspread, of iets ingewikkelder, zoals een 21-kaartenspread. Dit hangt af van hoe diep je wilt ingaan op de vraag en het antwoord.

3. Beslis welke vraag je gaat stellen. Dit sluit aan bij stap 2: voor een eenvoudige ja- of nee-vraag, zou je kunnen kiezen voor een 3-kaartenspreiding. Voor een meer gecompliceerde vraag heb je misschien een grotere spreiding nodig.

4. Verduidelijk wat je met de kaarten wilt beantwoorden. Bijvoorbeeld, de vraag "Ga ik trouwen?" is te algemeen. Ik adviseer je om zo specifiek mogelijk te zijn en een tijdsbestek aan te geven. Het universum heeft gevoel voor humor, en als je de bovenstaande vraag stelt zonder tijdsbestek, krijg je misschien een ja, maar het kan ook over 20 jaar gebeuren. Een betere vraag zou zijn, "Ben ik in het komende jaar met X trouwen?" U zult een beter antwoord krijgen.

5. U bent nu klaar om te schudden! Schud de kaarten terwijl je serieus nadenkt over de vraag die je stelt. Denk ALLEEN aan de vraag. Laat je NIET afleiden, want dat kan de lezing veranderen.

6. Kies de bovenste kaart van de stapel en leg de kaarten in de door jou gekozen spreiding.

7. Begin met de eerste kaart en lees van links naar rechts. Elke kaart staat in wisselwerking met de kaart ervoor.

Wat staat er voor jouw toekomst in de kaarten? Klik hier voor een tarotlezing!>

Voorbeeld van een 3-kaartenlezing

Vraag: Zal ik voor het einde van 2019 met Will trouwen?

Eerste kaart:Zwaarden drie, omgekeerd.

Betekenis: De drie zwaarden is een kaart met een Hart doorboord door drie zwaarden. Het Hart staat voor emotie, liefde en schoonheid. De Zwaarden die het doorboren zijn het vermogen van logica en macht die de emoties en soms het fysieke lichaam schaden. Rechtop betekent deze kaart een hard "NEE". Maar omgekeerd, zoals in deze lezing, staat deze kaart voor hoop, liefde en een blik op de toekomst.

Tweede kaart:Aas van Bekers

Betekenis: De Aas van Bekers (eender welke Aas in het kaartspel) is een embleem van een begin. Bekers hebben alles te maken met romantiek, liefde en familie. De Aas van Bekers betekent het begin van een romance, ware liefde, enz. Deze Beker wordt je aangeboden en is gevuld met overweldigende liefde en vertrouwen, geluk en vreugde.

Derde kaart: Twee bekers

Betekenis: Onthoud dat bekers symbool staan voor romantiek, liefde en emotie. Deze kaart toont een koppel met bekers dat elkaar ontmoet in een toast; dit duidt op een huwelijk of emotionele verbintenis.

Als ik deze lezing zou doen, zou ik meteen zeggen dat het antwoord niet alleen "JA" is, maar een volmondig "JA!" Je zult met Will trouwen voor het einde van 2019!

Dit is een eenvoudige reading, maar onthoud dat je reading uit zoveel kaarten kan bestaan als je wenst. Terwijl een eenvoudige reading goed is voor ja/nee vragen, kan een langere reading beter zijn voor meer ingewikkelde vragen. Vergeet niet dat alle kaarten op elkaar inwerken, dus je kunt niet zomaar één kaart op zichzelf lezen; je moet naar alle kaarten in de spreiding kijken.

Dit is hoe ik een Tarotlezing doe, maar andere lezers doen het op hun eigen manier. Kies uw eigen manier van lezen. Leer ervan en geniet ervan.

Over de auteur:

PsychicPat is een empathie, tarotlezer, helderziende en medium en gebruikt deze talenten al meer dan 40 jaar. Ze is lid van de American Tarot Association en helpt anderen graag met haar gaven. Als ze niet werkt, brengt ze tijd door met haar man, gezin en drie honden.