Benieuwd naar wat de kaarten over u zeggen?

Justice - phantasmagoric theater tarot

Elouisa, Gerechtigheid uit de Phantasmagoric Theater Tarot van Graham Cameron, zit met de benen gekruist op het theaterpodium. Voor haar niet de pracht en praal en traditie van andere Justice-kaarten. Zij begrijpt dat ware gerechtigheid niet wordt beïnvloed door uiterlijke schijn en maakt zich geen zorgen over het passen in de maatschappelijke verwachtingen. Zij laat dit zien in haar groene T-shirt en paarse capris. Haar haar is piekerig en heeft bijna dezelfde kleur paars als haar broek. Haar laarzen komen tot op haar dijen en op haar rechterwang staat een klein hartje getatoeëerd, want ze weet dat mededogen een plaats heeft in het streven naar gerechtigheid.

Het gouden Zwaard der Waarheid dat Elouisa in haar hand houdt, is zowel oud als scherp. Dit zwaard is het wapen van de mentale krijger, die illusies, bedrog en verkeerde keuzes doorsnijdt om tot de kern van de zaak door te dringen. Het is al zo vaak gebruikt dat een van de kanten door slijtage is aangetast. De ogen van Gerechtigheid staan wijd open en de Weegschalen van Evenwicht zweven in een gloeiende bol achter de vreemde groene planten die uit de vloer van het podium groeien. Gerechtigheid draait om evenwicht en Elouisa is bereid dat evenwicht te bewaren, zelfs met haar zwaard.

Elouisa is de elfde gids die de Dwaas op zijn of haar reis ontmoet en de eerste gids in de tweede, meer spirituele, helft van de Grote Arcana. Zij is de logische volgende stap van het Rad van Fortuin, aangezien het haar taak is de Dwaas te helpen zijn evenwicht te hervinden na een rit op het Rad. Het element van Gerechtigheid is Lucht, haar richting is Oost, en zij wordt geregeerd door de planeet Venus. Elouisa is een Weegschaal en draagt met trots het symbool van dat teken op haar

Wat staat er voor jou in de kaarten? Klik hier voor een tarotlezing vandaag! Graham Cameron zegt het volgende over Justitie: "Balans - Weegschaal. Hier zit Elouisa in een moment van bezinning. Zij vertegenwoordigt evenwicht en houdt in haar hand een zwaard, wat aangeeft dat er een serieuze beslissing aan zit te komen. Twee bonenstaken zijn aan weerszijden van Elouisa gaan groeien, een herinnering dat beide kanten van het verhaal moeten worden overwogen. Van buiten lijkt zij de touwtjes in handen te hebben, maar van binnen worstelt zij; een nieuwe handeling moet worden overwogen. Elouisa begrijpt de goddelijke wet dat om iets te ontvangen, we iets anders moeten opofferen in ruil. Het is een wet van uitwisseling. Wanneer wij ons te veel op het materiële vlak concentreren, begint ons geestelijk leven af te nemen. Elouisa zit en weegt haar gedachten, nadenkend over welke nieuwe richting te nemen. Zij spreekt wat haar geweten denkt. De kaart van Gerechtigheid herinnert ons aan het belang van geven en nemen, en om te luisteren alvorens beslissingen te nemen."

In de rechtopstaande positie vertegenwoordigt Gerechtigheid helderheid van denken, wijsheid, onbevooroordeeld oordeel en eerlijkheid. Dit is een gunstige kaart bij juridische en contractuele zaken. Soms verschijnt ze wanneer er een beroep op u wordt gedaan om een duidelijke en kalme beslissing te nemen over de richting van uw leven. Deze kaart suggereert dat een onpartijdige vriend, familielid of adviseur u kan helpen uw opties uit te zoeken en tot de best mogelijke beslissing te komen.

In de omgekeerde positie betekent Gerechtigheid wanorde, besluiteloosheid en vertragingen. Vooroordelen en gebrek aan evenwicht zijn mogelijk in deze tijd. Dingen kunnen niet zo eerlijk en rechtvaardig zijn als ze aan de oppervlakte lijken, dus u moet alle documenten of contracten die u misschien moet ondertekenen, dubbel controleren. Wees voorzichtig met wiens advies u aanneemt wanneer het omgekeerde recht in beeld komt.

Over de auteur: Opgegroeid in een familie die paranormale gaven waardeerde en aanmoedigde, heb ik het grootste deel van mijn leven kaartgelezen. Mijn lezingen zijn niet veroordelend en worden gegeven met medeleven en zorg. Ik heb 21 jaar ervaring als professioneel crisisadviseur en bied sinds begin 2001 lezingen aan op Keen.com.

Krijg vandaag nog een lezing van Empress Tarot! Klik hier voor een goede en betrouwbare lezing.