Benieuwd naar wat de kaarten over u zeggen?

Een tarot lezing voor de nieuw gepolitiseerde taylor swift

Foto door Ronald Woan, Creative Commons @

Zorgt Taylor Swift er echt voor dat 65.000 mensen zich registreren om te gaan stemmen? Taylor, ben jij dat?

Taylor Swift heeft onlangs voor het eerst haar politieke standpunten kenbaar gemaakt door haar steun te betuigen aan kandidaten die zich verkiesbaar willen stellen. Aan de vooravond van de laatste dag van de kiezersregistratie in veel slagveldstaten, koos ze ervoor om twee onbesuisde Democraten uit haar thuisstaat Tennessee - Phil Bredesen voor de Senaat en Jim Cooper voor het Huis van Afgevaardigden - te steunen in een bericht op .

Swift nam een standpunt in tegen kandidaat-lijsttrekker Marsha Blackburn. "Ik kan niet stemmen op iemand die niet bereid is om te vechten voor de waardigheid van ALLE Amerikanen, ongeacht hun huidskleur, geslacht of van wie ze houden," schreef ze.

Ze ging verder met te vermelden dat Blackburn tegen gelijke beloning voor vrouwen en de Reauthorization of Violence Against Women Act heeft gestemd. Swift zei ook dat Blackburn van mening is dat bedrijven het recht hebben om homostellen te weigeren en dat zij niet het recht zouden moeten hebben om te trouwen.

"Dit zijn niet MIJN waarden in Tennessee. Ik stem op Phil Bredesen voor Senaat en Jim Cooper voor het Huis van Afgevaardigden.", zei ze.

Een Tarotlezing voor Taylor Swift

Ik besloot eens te kijken naar wat er aan de hand is met Taylor Swift, haar mindset, haar energie, waar ze zich emotioneel op dit moment bevindt en wat de volgende stap voor haar is. Hier zijn haar kaarten:

1. Vijf Zwaarden - Dit is Taylor, die laat zien dat ze het zat is, dat ze te lang haar mond heeft gehouden en dat haar frustratie al een hele tijd broeit.

2. Zon (omgekeerd) - Haar beslissing om een politieke verklaring af te leggen was niet voor haar ego, want de zon is omgekeerd. Het ging haar niet om het bevorderen van haar agenda, het ging haar niet om het bevorderen van haar carrière.

3. Koningin van Wijzen - Taylor heeft een immense kring van beïnvloeders en handlangers om zich heen, er zijn veel mensen in haar leven met wie ze overlegt en beslissingen neemt. Dit is de eerste belangrijke vrouw in haar leven, mogelijk een moederfiguur, baas, manager, of iets van dat niveau.

4. Negen van Pentakels - Het laatste wat Taylor tegenwoordig najaagt is geld. Ze leeft nu op een ander niveau, waar invloed haar handelswaar is, niet geld.

Wat zit er in de kaarten voor u? Klik hier om vandaag nog een tarotlezing te krijgen!

5. Vijf bekers - Taylor is een zeer gevoelige ziel, deze kaart toont haar met een empathisch hart. Ze voelt de pijn van iedereen aan, ze is ondanks haar rijkdom heel nuchter, ze weet wat er in de wereld gebeurt en ze ziet het onrecht in de wereld en wil daar iets aan doen (en dat doet ze al heel lang.)

6. Koningin van Pentakels - Dit is een kaart van een ander persoon met invloed - Taylor is erg close met vrouwen, ze heeft veel vrouwelijke energie om zich heen die haar sterk beïnvloedt.

7. Negen van Pentakels - Taylor wist wat ze deed toen ze haar aankondiging op Instagram deed om twee Democratische senatoren in Tennessee te promoten, ze wist dat het controversieel zou zijn, maar ze wist ook dat het een impact zou maken, en dat deed het ook! 65.000 nieuwe kiezers registreerden zich in één dag, kort na haar aankondiging. Taylor vierde feest op grote schaal.

8. Koningin van Bekers: Dit is Taylor's imago dat ze wilde uitstralen, en dat uiteindelijk ook is uitgekomen: ze is een goedhartige, gevoelige, zorgzame en begripvolle jonge vrouw. Haar imago is nog steeds in tact. Iedereen die dacht dat ze fans zou verliezen, wel, dat is niet gebeurd, en ze hadden het mis.

9. Page of Wands - Dit is een communicatiekaart, wat betekent dat dit de manier is waarop ze dingen gepland heeft, tot op de letter en in het social media-vehikel (Instagram) waar haar publiek leeft.

10. Page of Cups - Wat is het volgende voor Taylor Swift? Meer uitgesproken steun voor kandidaten zoals deze, ik zie haar niet vertragen, dit is het begin van haar nieuwe zorgvuldig opgebouwde, volwassen imago en in-step met haar fans. Verwacht deze energie en momentum om te blijven zwellen voor haar in nieuwe gebieden van haar leven ook. Vanaf hier gaat het bergopwaarts!

Over de auteur:

Denk aan Agent Carter als je beste vriendin met een speciale gave die je op een moeilijke dag kunt bellen, die met je zal luisteren, antwoorden en lachen. Haar doel is dat u zich na het gesprek beter voelt. Ze is er om je kracht te geven, zodat je je macht terug kunt nemen en kunt slagen.

Geef vandaag nog een tarotreading van Agent Carter! Klik hier om begonnen.