Benieuwd naar wat de kaarten over u zeggen?

Drie van zwaarden omgekeerd tarotkaart

Weetje, het gebeurt niet vaak dat je een beetje kunt glimlachen wanneer een omgekeerde kaart in een tarotspreiding opduikt. Hoewel de oudere, traditionele betekenissen van onheil en somberheid voor omgekeerde kaarten zijn vervangen door meer contemplatieve interpretaties, dienen de omgekeerde kaarten over het algemeen nog steeds als een "Huh, nou, er is iets aan de hand, is het niet" moment. Niet zo met de Drie van Zwaarden omgekeerd. Hoewel er één interpretatie is die als een waarschuwing kan worden gezien, is dit over het algemeen een goede kaart om te hebben.

Over die Drieën en Zwaarden

De drieën, onthoud dat, gaan over eindelijk verder gaan met je plannen en aan de slag gaan. Ze geven op een bepaalde manier een begin aan; bijvoorbeeld, de Drie van Pentakels laat gestaag werk zien, maar het is het werk dat je doet om de financiële ups en downs van de Twee van Pentakels te stabiliseren. Dus op een bepaalde manier begint u uw reis weg van die financiële instabiliteit.

Voor de Drie van Zwaarden - onthoud, Zwaarden zijn lucht en intellect/logica/woorden - is de reis pijnlijker. De kaart wordt in veel decks meestal geïnterpreteerd als "verdriet", en je begint je reis weg van de vrede van de Twee van Zwaarden naar de droevige realisatie van de Drie van Zwaarden. Het is een teleurstellende reis die je nog wel een tijdje zal bijblijven.

Support and Sunnier Days

Maar wat als je de Drie van Zwaarden omgekeerd trekt? Geloof het of niet, je hebt een goede kaart te pakken. Er is één - één - mogelijk negatieve interpretatie, en dat is dat er een hoop negatieve gedachten in je hoofd rondspoken die je onder controle moet krijgen. Het is geen kaart van depressie of zorgen, gewoon een tik op de schouder om te zeggen dat je ermee moet ophouden. De dingen - en jij - zijn niet zo slecht als ze lijken, en er kunnen betere tijden aanbreken als je de zelfpraat die je jezelf geeft eens zou onderzoeken.

Maar de kans is groot dat je spread een veel positievere betekenis zal oproepen. Het verdriet is aan het verdwijnen, de val is gestopt. Kijk eens naar de kaartbeelden. In veel kaartenstelsels heb je een hart dat wordt doorboord door drie grote zwaarden. De zwaarden lijken vaak vanuit alle hoeken naar beneden te komen, wat aangeeft hoe overweldigend het verdriet is geweest. In het omgekeerde geval wijzen die drie zwaarden nu omhoog, met hun uiteinden ineengestrengeld alsof het staken zijn die een tent omhoog houden. Het hart is nog steeds doorboord, maar de zwaarden lijken de val van het hart te hebben gestopt. En het beste van alles is dat de donkere wolken van de rechtopstaande kaart nu een zachte grond zijn die veel veiliger is.

Er is steun in deze kaart. Je hebt nog steeds een vreselijke ervaring achter de rug (weergegeven door de nog steeds doorboorde harten), maar je weg naar verdriet is voorbij.

En ook al voelt het nog niet alsof het beter met je gaat, je bent nu in een positie om te verwerken wat er ook aan de hand is. U kunt de therapie krijgen die u nodig hebt, of u kunt beginnen met het proces om u los te maken van datgene wat pijn heeft veroorzaakt. Soms is een scheiding goed en noodzakelijk, en het is de enige manier om te beginnen

Persoonlijke verwarring

Het enige nadeel van deze kaart is dat het wat moeilijker kan zijn om uit te zoeken wie het verdriet veroorzaakt en wie er zal herstellen. Het is een zeer persoonlijke en emotionele kaart voor de Zwaarden, ook al geeft ze nog steeds een logische benadering aan na een emotionele ontreddering. Het maakt niet uit waar de kaart opduikt, het heeft de potentie om je er sterk bij te betrekken. Als de kaart bijvoorbeeld verschijnt op een plaats die iemand anders aanduidt, kan het betekenen dat die persoon je zal teleurstellen, of dat jij die persoon zal teleurstellen - of, het kan de persoon aanduiden die je zal helpen de situatie te genezen en te verhelpen. Het wordt alleen maar verwarrender op andere plekken.

Dat neemt niet weg dat de algemene invloed is dat iets nu beter wordt en dat het slechte in het verleden ligt. Een professionele tarotlezing zal je helpen te bepalen naar wie of wat de kaart verwijst. Dit is een kaart die u wilt krijgen goede details over, zodat je overmoedig over het verkeerde aspect van de situatie. De Drie van Zwaarden omgekeerd is een beetje een opluchting, gezien hoe negatief sommige andere omgekeerde kaarten kunnen krijgen. Het is nu tijd om te kijken naar manieren om je leven positiever te maken en de aangerichte schade te herstellen. Afgezien van de clichés over diamanten en druk, zul je merken dat deze moeilijke situatie je op een bepaalde manier heeft geholpen en je meer over jezelf heeft geleerd - maar je moet wel breken met alle zelfvernietigende gewoonten.