Benieuwd naar wat de kaarten over u zeggen?

Drie van pentakels omgekeerde tarot kaart

De omgekeerde Drie van Pentakels biedt een praktische boodschap die, in de kern, een van de eenvoudigste is om te interpreteren. Deze kaart gaat over je werk, meestal over je carrière, maar ook over je "werk" op andere gebieden in je leven. Iemand of iets trekt zijn gewicht niet, en je werk lijdt eronder. Het kan wat voeten in de aarde hebben als je vraag niet specifiek is, maar dit is niet een van de moeilijkere kaarten om mee te werken. Het is een van die kaarten die je niet kunt negeren omdat ze wijzen op een onvermogen om verder te komen in wat je zorgen ook zijn.

Het team van Drieën en Pentakels

Drieën is het teamnummer - hoewel een team zeker uit slechts twee mensen bestaat, verhoogt het toevoegen van een derde het niveau van samenwerking dat nodig is tussen alle betrokkenen om ervoor te zorgen dat niemand de vreemde eend in de bijt wordt. Pentakels zijn de praktische, materiële kaart en omvatten vaak werk in hun domein. Het is geen toeval dat de Pentakels soms Munten worden genoemd.Merk echter op dat praktische en materiële behoeften van toepassing zijn op meer dan alleen je carrière. Jullie relatie heeft een praktisch teamwork aspect (er is een reden waarom het woord "partner" wordt gebruikt voor zowel romantische als zakelijke relaties) omdat jullie eraan werken om elkaar niet te ergeren of te negeren.

De Drie van Pentakels gaat over teams en werk en hoe je met anderen omgaat en zij met jou om dingen voor elkaar te krijgen.De Acht van Pentakels is verwant maar gaat meer over vaardigheden en het ontwikkelen van talenten; de Drie van Pentakels gaat over je dagelijkse leven op kantoor of op de werkplek. Je moet samenwerken met je collega's om alles gedaan te krijgen. Zelfs als je een freelancer bent die alleen vanuit huis werkt, vorm je nog steeds een team met je klanten. U vormt ook een team met uw freelancer collega's en zelfs met andere mensen in uw huishouden. Het is tenslotte hun samenwerking met u wat betreft lawaai en u met rust laten die u helpt uw werk gedaan te krijgen.

Het omgekeerde van een team

Wanneer deze kaart omgekeerd is, heeft ze een aantal interpretaties, maar ze kunnen allemaal worden samengevat als een ineenstorting van het team.De blokkade in de stroom van samenwerking zou u kunnen zijn, uw partners, of andere factoren, maar op een gegeven moment is er iets of iemand die de inspanning belemmert.

Een mogelijkheid is dat er sprake is van een directe blokkade.Het product van uw bedrijf is niet populair als gevolg van slechte marketing, een slechte economie, of simpelweg een gebrek aan inzicht in wat uw beoogde klanten nodig hebben; het "team" dat uw bedrijf vormt met de economie, bijvoorbeeld, leidt u niet naar de verkoop waarop u had gehoopt. Misschien hebben je collega's niet echt zin in hun werk - of misschien ben jij degene die

Jouw team is misschien wel zo competitief dat het de andere leden belemmert in hun pogingen om een bijdrage te leveren. Misschien is het tijd om het team op te splitsen omdat het niet langer effectief is, en is het tijd voor de leden om een nieuw team te zoeken. Misschien is je werk genegeerd en wil je team niet naar je luisteren, of jij en je collega's zijn goed, maar je manager is dat niet. Deze kaart kan ook in een relatie verschijnen, wanneer de ene partner zich verveelt of op gespannen voet lijkt te staan met de andere.

Het punt is dat je moet kijken naar welke aspecten het team kunnen vormen en wat het team uit elkaar kan drijven terwijl het probeert zijn doelen te bereiken. Denk aan het onwetende management dat in zoveel bedrijven voorkomt, dat zijn werknemers irriteert en weinig voor elkaar krijgt (of in ieder geval weinig in vergelijking met wat er zou kunnen worden gedaan als het management maar verstandig zou zijn). Of denk aan de malafide Human Resources-manager die, in plaats van de werknemers te helpen, de kant van het management kiest en het de werknemers moeilijker maakt hun werk goed te doen.

Technisch gezien kan elk aspect van je leven worden beschouwd als iets dat "werk" met zich meebrengt. Schoolwerk, tuinwerk, het team dat je vormt met een personal trainer of een spinningleraar, het team dat je zelfs vormt met de afdeling openbare werken van je stad om je buurt op orde te houden - het zijn allemaal teams. Dat maakt interpretaties duren wat langer als het onderwerp van de vraag niet duidelijk is, maar je kunt er wel achter komen wat er aan de hand is. Als je vraagt naar een specifiek werkprobleem, dan weet je dat de kaart verwijst naar werk. Als u vraagt hoe de volgende maand voor u zal verlopen, moet u misschien vervolgspreads doen om te bepalen waar de Drie van Pentakels omgekeerd naar verwijst.

Interpretatie op basis van de plaats van de kaart in de spreiding is vrij duidelijk. Staat de kaart op een plek die jouw aantrekkingskracht vertegenwoordigt? Dan weet u dat u misschien degene bent die moet gaan samenwerken. Is het een uitkomstkaart? Dan weet u dat iets wat nu gebeurt zal leiden tot een breuk in hoe een van de teams in uw leven functioneert.

Omdat deze kaart zo nauw verbonden kan zijn met een aspect van uw leven dat u persoonlijk raakt (omdat zelfs uw baan u zeer persoonlijk raakt), kunt u zo dicht bij de vraag staan dat het moeilijk wordt om een duidelijk antwoord te zien. Een professionele reading kan je een ander perspectief geven.

De omgekeerde Drie van Pentakels is geen slechte kaart, maar het is er wel een waar je naar moet luisteren. Als u deze kaart negeert, kan de situatie veel erger worden en u blokkeren om verder te komen. En nog iets: Dit is de werkkaart, die een aanwijzing bevat over hoe je moet reageren - professioneel. Blijf kalm en professioneel als je je richt tot de situatie.