Benieuwd naar wat de kaarten over u zeggen?

Drie bekers omgekeerd tarotkaart

De omgekeerde Drie van Bekers gaat in tegen het optimisme, de opwinding en het sociale feestgedruis waarop de rechtopstaande kaart zo vaak zinspeelt. In zijn ware betekenis is het er een van ofwel overdaad ofwel harmonie en kameraadschap die net buiten bereik liggen. Het voelt alsof een conflict zichzelf vaak uitnodigt in uw vriendschappen of intieme relatie, waardoor u snakt naar lucht in de stressvolle smog. De omgekeerde Drie van Bekers is zeker geen kaart om te negeren, want hij geeft een aantal zeer reële problemen aan en kan niet in een positief voordeel worden gemanipuleerd. Hoewel het ontbreekt aan de definitieve onheil en somberheid van andere tarot kaarten, zal het falen om de onthulde kwesties aan te pakken gewoon resulteren in je graven jezelf dieper in je problemen. Je loopt bijvoorbeeld geen echt gevaar door jezelf te blijven isoleren en je vriendschappen te verwaarlozen, maar je maakt het jezelf alleen maar moeilijker naarmate het langer duurt voordat je weer opkrabbelt. Om u te helpen bepalen wat de Drie van Bekers in uw lezing zou kunnen betekenen, geven we hieronder meer inzicht in een aantal veel voorkomende interpretaties.

Groeiende sociale strubbelingen

Zoals eerder vermeld, kan de Drie van Bekers ofwel een te grote verwennerij ofwel een gebrek aan iets noodzakelijks voor uzelf betekenen.Dit kan te wijten zijn aan isolement of een falend sociaal leven dat resulteert in een laag niveau van vervulling. U weet misschien heel goed dat u de steun van vrienden nodig hebt om u uit uw sleur te halen, maar u hebt het gevoel dat u uzelf er niet toe kunt zetten om hen op te zoeken. U ontwijkt uw vrienden en bent kortaf tegen hen, zelfs wanneer ze gewoon uit oprechte zorg en bezorgdheid naar u vragen. Aan de andere kant van deze situatie kan het zijn dat je je leven hebt laten opslokken door gezelligheid en feestvieren. U verwaarloost regelmatig uw verantwoordelijkheden en bent afgegleden naar de schadelijke "je leeft maar één keer" geestestoestand om uw gedrag te verontschuldigen. Terug naar het evenwicht is het antwoord op deze twee problemen. Er is een tijd voor feestvieren en gezelligheid net zoals er een tijd is om alleen te ontspannen en bij te komen. Jezelf toewijden aan één van beide uitersten is alleen maar schadelijk voor jezelf. U zult misschien tijd moeten besteden aan het afdwingen van vaste perioden, totdat normaal zijn een gewoonte is geworden.

De dood van dromen

De rechtopstaande Drie van Bekers verwijst sterk naar feestvieren en vreugdevolle activiteit, maar de omgekeerde betekenis spreekt van het stoppen ervan. Als de dingen verkeerd zijn gegaan en je abrupt uit je dromerige geluk wordt gehaald, is het makkelijk om in een spiraal van wanhoop terecht te komen. De dood van een geliefde, een plotseling einde aan wat je Een sterk, gelukkig huwelijk of zelfs het verliezen van een promotie waar je je zinnen op had gezet, kan een gevoel van leegte en verslagenheid teweegbrengen. Op dit moment werd de wereld letterlijk voor je op zijn kop gezet, en de aanblik van de omgekeerde kaart is een bittere herinnering. Het is belangrijk te onthouden dat voor elk einde er een nieuw begin is voor wie ernaar zoekt. Je kunt de tijd niet terugspoelen en de dingen weer beter maken, maar je kunt wel je kracht en veerkracht tonen in je vermogen om het bij elkaar te houden en verder te gaan. Leer voorbij de huidige strijd te kijken en zie de muur waar u nu voor staat als een pijl die u een andere weg wijst.

Bitter verraad en conflict

Een veel voorkomende omgekeerde Drie van Bekers-interpretatie heeft te maken met verraad en conflicten binnen intieme relaties of vriendschappen. Misschien bent u het mikpunt van grappen geworden, of voelt u zich niet welkom in uw sociale kring omdat gefluister en geroddel aan uw geduld vreet. Degenen die u eerst vrienden noemde, praten nu achter uw rug om, waardoor u het gevoel krijgt dat u ongewenst bent. Misschien hebben ze je vertrouwen geschonden door gevoelige geheimen te delen of hebben ze je op een andere manier vervangen door iemand anders. Als uw intieme relatie de bron van de problemen is, is een vreemdgaande echtgenoot niet Zelfs als de daad niet fysiek is gedaan, is de emotionele impact van aanbidding en genegenheid die aan een ander wordt aangeboden een stap te ver voor het hart om te tolereren.

De omgekeerde Drie van Bekers die verschijnt te midden van een moeizame relatie kan een teken zijn dat het niet in uw voordeel zal uitpakken.U bent er misschien van overtuigd dat meer concessies van uw kant een einde zullen maken aan de giftige jaloezie en beschermingsdrang die grenst aan misbruik, maar de kaart is hier om u de dwaasheid van uw gedachten te tonen. De betekenis kan, natuurlijk, variëren afhankelijk van uw unieke situatie, maar op uw huidige koers blijven is zelden de juiste actie om te nemen. Nu is het tijd om te beseffen dat je anderen niet kunt veranderen, je kunt alleen jezelf veranderen. Pogingen om de interesse terug te winnen van wispelturige, splitsende vrienden of een ontrouwe partner is een dwaze boodschap. Je moet je leven leiden en proberen positief en evenwichtig te blijven. De grootste wraak is degenen die u onrecht hebben aangedaan te laten zien dat u ongebroken bent.

De omgekeerde Drie van Bekers kan zoveel onthullen over uw huidige worstelingen en hopelijk de katalysator zijn om de hulp te krijgen die u nodig hebt. Veel van de problemen die hierdoor aan het licht komen, kunnen plotseling ontstaan en zijn niet te voorkomen, dus laat u niet meeslepen in zelfveroordelende verwijten. Een muur hoeft geen einde te betekenen, tenzij je laat het toe. Jezelf herpakken en die vreugde, die reden om te feesten in je leven terugvinden, zou je einddoel moeten zijn. Voor degenen die zijn vastgelopen door overmatig genot, zet uw met wijn gevulde kopjes op hun kop en keer terug naar uw verantwoordelijkheden. Uw leven vraagt om evenwicht en uw dierbaren profiteren van uw nuchtere of directe focus.

Er zijn veel verschillende interpretaties mogelijk voor de verschijning van de omgekeerde Drie van Bekers. Overleg daarom met een ervaren psychisch adviseur om te zien hoe uw spreiding werkelijk van toepassing is op uw leven.