Benieuwd naar wat de kaarten over u zeggen?

The magician - phantasmagoric theater tarot

Hasan de Magiër

Hasan, De Magiër uit de Phantasmagoric Theater Tarot van Graham Cameron, staat alleen op het toneel voor een geschilderde achtergrond. Zijn rechteroog is open voor de wereld om hem heen, terwijl zijn linkeroog een binnenlandschap overdenkt. In evenwicht tussen twee werelden is Hasan het meest evenwichtige personage in de Tarot. De Magiër is de eerste van vele karakterkaarten in dit spel die een echte naam heeft. Ik heb nog nooit zoiets gezien of gehoord in een ander spel. Hasan wordt omringd door zijn zeer ongewone attributen. Hij is geen gewone magiër, alleen maar licht, schaduw en illusie, want hij heeft de staven van Materialisatie in zijn hand. Op zijn bevel worden ideeën, concepten en dromen van allerlei aard solide en tastbaar als ze zich manifesteren in de wereld van alledag.

Het getal van de Magiër is Eén, zijn element is Lucht, hij wordt geregeerd door de planeet Mercurius, en zijn richting is alle richtingen. Oost, Zuid, West en Noord... de Magiër staat op het kruispunt waar de vier winden met elkaar in botsing komen. Hij is net zo goed in staat om verwarring te scheppen als hij is om het vestigen van een geordende werkelijkheid. De Magiër helpt je ideeën te verkopen en je problemen op te lossen. Het negeren van de Magiër leidt tot frustratie, stagnatie of chaos.

Wat staat er voor jouw toekomst in de kaarten? Doe vandaag nog een tarotlezing!

Hasan ziet het publiek als schaakstukken en gooit met de dobbelstenen om de uitkomst van het spel te bepalen. Het masker is opgehangen om een steeds veranderende stroom van emoties weer te geven, terwijl de magneet op de vloer dient om situaties, mensen en dingen zowel aan te trekken als af te stoten. Hasan is dol op puzzels en kansspelen en hij wint altijd. Zie je de gelukkige 7-11 op het tafelblad?

Ontmoeting met de Magiër op je reis

De Magiër is de eerste gids die de Dwaas tegenkomt op zijn reis door het leven. Deze kaart verschijnt meestal wanneer je alle puzzelstukjes hebt en hulp nodig hebt om ze in elkaar te passen. Hij vertegenwoordigt iemand die een beetje magie voor je zal werken door je inspiratie, aanmoediging en praktische hulp te bieden. Bij Hasan draait alles om resultaten. Als een potentiële partner of vriend, betekent hij een geestig individu met een hoog niveau van energie. Goed gesproken, intelligent, toegewijd, praktisch en creatief.

In de rechtopstaande positie is Hasan de Magiër professioneel, georganiseerd, doelgericht, logisch, vastberaden en een meesterpromotor. Omgekeerd is hij sluw, twistziek, haatdragend, pretentieus en een leugenaar. Graham Cameron, de ontwerper van de Phantasmagoric Theater Tarot, waarschuwt voor Hasan: "Wees gewaarschuwd, de Magiër kan je alles verkopen."

Over de auteur:

Opgegroeid in een familie die paranormale gaven waardeerde en aanmoedigde, heb ik het grootste deel van mijn leven kaarten gelezen. Mijn lezingen zijn niet veroordelend en worden gegeven met medeleven en zorg. Ik heb 21 jaar ervaring als professioneel crisisadviseur en bied sinds begin 2001 lezingen aan op Keen.com.

Krijg vandaag nog een tarotlezing van Empress Tarot! Klik hier voor een uitgebreide lezing.