Benieuwd naar wat de kaarten over u zeggen?

De hoge priesteres - phantasmagoric theater tarot

Deze intrigerende vrouw is Yin, Hogepriesteres van de Phantasmagoric Theater Tarot van Graham Cameron. Yin zit alleen op een vreemde vloeiende, organische troon die me doet denken aan de aarde met haar heuvels, vlaktes, valleien en steden. Haar haar is versierd met sterren, haar rechterhand rust op de maan, en haar linkerhand is verborgen door haar gewaden. Misschien bevat ze de sleutel tot intuïtie en paranormale gaven, misschien ook niet. Yin is een mysterieuze vrouw.

Het getal van de Hogepriesteres is Twee, haar richting is Naar binnen, haar element is Water, en ze wordt geregeerd door De Maan. Net als de maan heeft haar gezicht zowel een donkere als een lichtere kant. In tegenstelling tot de maan, zijn beide kanten naar ons gekeerd. Zij is de bewaker van de poorten naar het materiële en de spirituele werelden en ze voelt zich in beide even goed thuis. Numerologisch gezien is Twee het meest vrouwelijke van alle getallen. Het heeft te maken met het nastreven van je levensdoel en het vinden van de ware missie van je ziel. Hoewel haar ogen wijd open zijn, kijkt Yin naar binnen. Haar focus ligt op persoonlijke wijsheid en groei.

Wat staat er voor jouw toekomst in de kaarten? Klik hier voor een tarotlezing!

Graham Cameron heeft het volgende over haar te zeggen:

Voor je zit Yin, de Hogepriesteres. Zij is de bewaakster van de ingang van een nieuwe dimensie, een wereld die ze ons zal laten binnengaan en waar ze het leven en zijn mysteries zal verklaren.

Yin toont je het pad naar realisatie; ze neemt je gevoelens en verwijdert het hangslot dat het uiterlijke doolhof van het innerlijke scheidt, zodat je naar binnen kunt gaan. De Hoge Priesteres bezit grote cultuskrachten, zoals gesymboliseerd door een pentagram op de plaats van haar linkeroog. Ze raadt ons aan naar onze gevoelens en intuïties te luisteren, en leert ons op onszelf te vertrouwen.

In de rechtopstaande positie symboliseert De Hogepriesteres het zoeken naar antwoorden in stilte, het volgen van intuïtie, herinnering, ontvankelijkheid, visioenen en paranormale begaafdheid, stilte, sereniteit, stilte, en een open geest. Niets doen zou wel eens de beste manier van handelen kunnen zijn wanneer je de Hogepriesteres ziet. Voorlopig althans.

In omgekeerde positie staat De Hogepriesteres voor verwarring, lawaai, afleiding, te veel informatie delen, verborgen agenda's, angst voor het onbekende, psychische aanvallen, overhaaste actie, oncontroleerbare fantasieën en obsessie. Voorzichtigheid is altijd de beste manier van handelen wanneer De Hogepriesteres verschijnt in Achteruit. Denk twee keer na voor je vertrouwen geeft of belangrijke beslissingen neemt.

Over de auteur:

Opgegroeid in een familie die paranormale gaven waardeerde en aanmoedigde, heb ik het grootste deel van mijn leven kaartgelezen. Mijn lezingen zijn niet veroordelend en worden gegeven met medeleven en zorg. Ik heb 21 jaar ervaring als professioneel crisisadviseur en bied sinds begin 2001 lezingen aan op Keen.com.

Krijg vandaag nog een tarotlezing van Empress Tarot! Klik hier voor een uitgebreide lezing.