Benieuwd naar wat de kaarten over u zeggen?

Acht van zwaarden omgekeerd tarotkaart

In veel lezingen staat de Acht van Zwaarden kaart voor het gevoel vast te zitten in je huidige situatie. Hoewel de dingen op dit moment slecht lijken, is er goed nieuws - je kunt jezelf bevrijden uit je bindingen. Wat je op dit moment tegenhoudt is geen externe kracht, maar eerder je eigen geest en perspectief. De omgekeerde Acht van Zwaarden is een teken dat je een verandering moet maken als je een verandering wilt ervaren. Het vertegenwoordigt de bevrijding van alles wat je heeft tegengehouden.

Je eigen ergste vijand

Soms kunnen we onze eigen ergste vijand zijn. De omgekeerde Acht van Zwaarden suggereert dat je gedachten over jezelf je verhinderen de dingen te bereiken die je wilt. U zou bijvoorbeeld wel willen afvallen, maar u denkt dat u het dieet en de oefeningen nooit vol kunt houden om het te laten lukken. Het probleem is dat wanneer je gelooft dat er niets kan veranderen, het een zichzelf vervullende voorspelling wordt - en er verandert niets. Dit kan een vicieuze cirkel worden zodra je de "bevestiging" hebt dat je "al die tijd gelijk" had. Als je echt wilt losbreken, dan zul je moeten leren hoe je deze valse overtuigingen los kunt laten. Het enige dat je nu tegenhoudt, ben je zelf.

Gevoel van onvoorbereid

De omgekeerde Acht van Zwaarden kan ook dienen als een herinnering dat het gebruikelijk is om je onvoorbereid te voelen wanneer je vooruit moet.Het leven is altijd verandert en brengt vaak onverwachte dingen op ons pad. Je kunt nooit alles voorspellen of plannen wat er zal gebeuren. Je zorgen maken over dingen verandert ze niet. Weet dat hoe je je voelt normaal is. Het enige wat je moet doen is blijven proberen en de dingen stap voor stap aanpakken. Achteraf zult u vaak merken dat u beter voorbereid was dan u misschien had gedacht.

Mindgames

Een andere manier waarop u uw eigen inspanningen kunt saboteren, is door over dingen na te denken. Hoe meer u zich zorgen maakt over een situatie, hoe slechter uw vooruitzichten zullen worden. Het duurt niet lang voordat u in een spiraal terechtkomt waarin u zich vast voelt zitten zonder opties of hoop op herstel. Hoewel het misschien moeilijk is, concentreer je op het positieve. Begin die negatieve gedachten te vervangen door positieve. Het zal gemakkelijker worden naarmate je het vaker doet. Deze positieve gedachten zullen u leiden naar positieve resultaten.

Een nieuw gezichtspunt

De Acht van Zwaarden omgekeerd waarschuwt ook voor de mogelijkheid dat u gevangen raakt door uw eigen perspectief. Hoewel je je gevangen voelt door je huidige situatie, is de realiteit dat je alles wat je nodig hebt al in huis hebt. Uw huidige aanpak werkt niet, dus de sleutel is om de dingen vanuit een nieuw perspectief te bekijken. Er is waarschijnlijk een andere oplossing die u nog moet ontdekken. Blijf brainstormen over nieuwe ideeën in plaats van vast te lopen in deze kwestie.

Het slachtoffer

Op dit moment lijkt het alsof u het slachtoffer bent van uw omstandigheden. Wat u wilt is niets liever dan gered worden van je huidige situatie. Hoewel je je machteloos voelt, heb je mogelijkheden om jezelf te redden. Het is tijd om voor jezelf te vechten en je eigen held te zijn.

EénVoet Buiten De Deur

Je bevindt je midden in een uitdagende situatie en hebt het gevoel dat je met één voet buiten de deur staat. De Acht van Zwaarden omgekeerd vertegenwoordigt dit gevoel van gevangen zijn door de besluiteloosheid of je moet blijven of gaan. Moet je hopen dat het goed komt of moet je je verlies nemen en weggaan? De enige manier om te weten wat goed is, is te luisteren naar je gevoel. Vertrouw op uw intuïtie en maak uw stap op de ene of de andere manier.

Onenigheden

In een relatie reading geeft de Acht van Zwaarden omgekeerd aan dat er de laatste tijd onenigheden zijn geweest met uw partner.Onthoud dat deze ruzies niet altijd gaan over wat ze op het eerste gezicht lijken. Als u dit probleem wilt oplossen, zult u tot de kern van het probleem moeten doordringen.Pas als u de bron van het probleem aanpakt, kan het beter gaan tussen u.

Afgelopen relatie

U hebt vastgezeten in een ongelukkige relatie. Misschien was er zelfs sprake van misbruik. De omgekeerde Acht van Zwaarden laat zien dat u klaar bent om een einde aan de relatie te maken. Je hoeft je niet schuldig te voelen of je te schamen voor wat er gebeurd is. Sommige relaties kunnen niet worden gered.

Carrière

Als u hoopt een verandering in uw carrière of werk teweeg te brengen, is de Acht van Zwaarden omgekeerd een goede tekenen voor u. Dit betekent echter niet dat u moet verwachten dat dingen zomaar in uw schoot vallen. Het proces kan tijd kosten, dus u zult geduld moeten hebben. U zult ook moeite moeten doen om uw ambities op carrièregebied te verwezenlijken.

Geld

In een financiële lezing staat de Acht van Zwaarden omgekeerd voor een onverwachte gebeurtenis. Zorg ervoor dat u voorbereid bent op een onverwachte rekening of salarisverlaging. Zet wat extra spaargeld opzij zodat u er klaar voor bent. Aan de andere kant kan deze kaart ook staan voor het ontvangen van extra geld dat u niet had verwacht.

Wanneer u zich gevangen voelt en niet meer weet wat u moet doen, kan een gesprek met een van de paranormale gidsen van Keen u helpen uw weg weer te vinden. Onze ervaren tarot kaartleggers zijn beschikbaar om u op elk moment te helpen - dag of nacht. U kunt gemakkelijk contact opnemen wanneer het u uitkomt via chat, telefoon, of e-mail. Ontdek wat de kaarten te vertellen hebben over uw verleden, heden of toekomst.