Benieuwd naar wat de kaarten over u zeggen?

Acht van pentakels omgekeerde tarot kaart

De Acht van Pentakels omgekeerd betekent dat iets ofwel te ver is gegaan ofwel niet ver genoeg is gegaan. De ideale plek waar je de juiste richting uitgaat en de beloning voor je werk krijgt die je zoekt, is nergens te vinden. Dit hoeft niet te betekenen dat alles verschrikkelijk wordt, maar dit is een situatie die je niet kunt negeren. Je moet een beslissing nemen of je doorgaat op je pad of dat je veranderingen aanbrengt.

De Achten en de Pentakels

Achten zijn een interessant getal omdat veel mensen achten associëren met geluk en geld, maar dit is niet wat dat getal in de tarot betekent. Hier geven achten een actie aan - niet noodzakelijkerwijs een actie waarbij je iets doet, maar een actie waarbij je een richting hebt gekozen. Bijvoorbeeld, de Acht van staven laat acht staven zien die allemaal naar hetzelfde punt toe vliegen; dit is de energie en actie van de staven gericht op een doel, en de energie brengt een snel resultaat. De Acht van Zwaarden toont een persoon gebonden en gekooid door acht zwaarden. Ze doet misschien niets fysieks, maar ze zit intellectueel en emotioneel vast, met de aanwijzing dat haar "handelwijze" is dat ze nergens heen kan.

De Acht van Pentakels heeft wel iets met geld te maken, al heeft die materiële nadruk meer met de Pentakels te maken dan met het getal 8. Dit is het materiële/geld/werk/fysieke-aspect pak, en de Acht van Pentakels gaat over het opbouwen van vaardigheden en het volharden op dat pad naar een betere materiële toekomst.

De kaart omgedraaid

De omgekeerde versie van de kaart betekent dat er iets uit de rails is gelopen. Pentakels zijn methodisch, dus het kan zijn dat u zich probeert te haasten en niet de zorgvuldigheid in acht neemt die nodig is om werk of een project naar behoren af te ronden. Als u wilt slagen, moet u het rustiger aan doen en de dingen stap voor stap aanpakken.

Het kan ook zijn dat u nog niet over de vaardigheden beschikt voor iets dat u wilt doen. U springt vooruit en krijgt niet de oefening die u zou kunnen helpen het goed te doen. Het is altijd mogelijk dat je een natuurtalent bent in wat het ook is, maar eerlijk gezegd, zelfs "natuurtalenten" moeten oefenen. Als je dat allemaal overslaat, loop je al snel tegen een muur qua vooruitgang aan.

Andere interpretaties gaan over het veel te ver doorvoeren van die gefocuste-padenergie. Misschien oefent en oefent u, maar oefent u één bepaald ding en raakt u niet vertrouwd met andere details. Dat resulteert in een scheef product of vaardigheid die er in delen heel goed uitziet en in andere delen niet zo goed. Als de kaart voorkomt in een niet-materiële spread, zoals voor een relatie, kan het zijn dat je je concentreert op slechts één aspect van de relatie, of dat je specifieke ideeën hebt over hoe de relatie zou moeten verlopen - maar je partner wil misschien niet hetzelfde, of je verwaarloost een groot deel van de relatie om je te concentreren op dit ene detail.

Het kan ook zijn dat je te hard bent voor jezelf als je oefent. Het is OK om fouten te maken als je leert; berisp jezelf niet als je dingen niet elke keer perfect doet, vooral wanneer je voor het eerst begint te leren.

Je kunt er ook tot over je oren in zitten - een interessante gedachte als je bedenkt dat de werknemer op de afbeelding van de kaart nu ondersteboven en onhandig geplaatst is. Misschien denk je erover om te stoppen omdat alles zo moeizaam lijkt te gaan slecht. Maar zijn ze dat echt? Doe eens een stapje terug en denk eens na of dit echt is of alleen maar uw perceptie.

Ten slotte, misschien bent u aan het leren en werken en oefenen, maar komt u nergens. Er is geen ruimte voor vooruitgang en er is geen vraag naar uw vaardigheden. Je blijft werken, maar het brengt je niet waar je dacht dat het zou brengen.

Waar is de kaart?

De betekenis van de kaart op basis van haar positie in de verspreiding is vrij duidelijk. In een positie van uitkomst kunnen je vaardigheden het zwaar te verduren krijgen, geen uitlaatklep vinden of op een andere manier problemen veroorzaken als gevolg van de gebeurtenissen die tot die uitkomst hebben geleid.

En natuurlijk, als het voorkomt in een positie die betrekking heeft op een andere persoon, dan geeft dat aan dat iemand anders zich in een van de eerder genoemde situaties bevindt, of dat die persoon je vaardigheden niet waardeert of het er niet mee eens is.

Omdat er zoveel mogelijke interpretaties zijn - ze kunnen van dezelfde plek komen, maar ze gaan in iets andere richtingen, zoals inktvisarmen - helpt het om iemand anders naar de situatie te laten kijken. Een professionele tarotlezer kan samen met jou een kaart doornemen en proberen de specifieke informatie die je nodig hebt eruit te halen.

Als je eenmaal een idee hebt van waar deze situatie ontspoort, kun je stappen ondernemen om dit op te lossen. Misschien moet u een andere weg inslaan, maar uiteindelijk zult u de juiste manier.