Opzoek naar spirituele verlichting?

Wat we kunnen leren van de verrassingen in het leven

Als we aan verrassingen denken, denken we meestal aan de goede soort, zoals de loonsverhoging op het werk, de bloemen van een geliefde, of zelfs een kleine winst op een loterijbriefje; maar we moeten onthouden dat ze in beide richtingen gaan, en soms gooit het leven de slechte verrassingen naar ons, zoals we onverwachts ontslagen worden, we uit elkaar gaan, of we een rekening krijgen die ons vakantiegeld wegvaagt.

Het leven is een kwestie van evenwicht. Vaak moeten we denken aan en ons voorbereiden op het onverwachte. Het is moeilijk om ons voor te bereiden op iets waarvan we niet weten dat het eraan komt, maar in werkelijkheid kunnen we een aantal dingen doen om ons voor te bereiden op een regenachtige dag of een moesson, mocht dat nodig zijn.

Het gaat er niet alleen om elke week een euro opzij te leggen voor onverwachte kosten of om reserveonderdelen te hebben. We moeten ons emotioneel voorbereiden op de verborgen aspecten van het leven. Wie we ook zijn en hoe goed we ons ook voorbereiden, er zullen altijd verrassingen zijn, want het leven houdt ons graag scherp!

Kan het ons karma zijn? Ja, dat zou kunnen. Niemand verwacht ooit echt een karmische kick van het leven, want we vergeten graag de aspecten van het leven waar we spijt van hebben. Maar het komt erop neer dat energie altijd terugkomt, vooral wanneer we het het minst verwachten. Dat is karma.

We moeten onthouden dat als het leven ons in de steek laat, we dat niet persoonlijk mogen opvatten. We moeten het universum laten zien dat we de problemen zien en dat we ze met tegenslag het hoofd zullen bieden, ervan zullen leren en verder zullen gaan. Welke andere opties hebben we? We kunnen dingen rechtzetten en vaak is een verrassing een vermomde les. We moeten opstaan en veranderingen in ons leven aanbrengen. Verandering beangstigt mensen in het beste geval en verlamt sommigen in het slechtste geval, maar het is belangrijk dat we ons niet verstoppen voor onze uitdagingen.

We moeten onszelf een paar momenten gunnen om te luchten, te huilen, om uit ons dak te gaan! Daarna moeten we actie ondernemen, want we maken het alleen maar erger als we het uit de weg gaan; dus zet je moedigste gezicht op en ga de uitdaging die voor je ligt aan. Je zult je uiteindelijk beter dan ooit voelen omdat je de hindernis die het leven je toewierp, hebt overwonnen. Deze boost voor je gevoel van eigenwaarde helpt je om verder te komen op andere gebieden van je leven. Gebruik je energie om over andere hindernissen heen te springen.

Wat doe je als je leven uit elkaar lijkt te vallen? De eerste stap is om bij nul te beginnen. Probeer niet te veel tegelijk aan te pakken. Dit is een veelgemaakte fout die we allemaal maken, waardoor we overweldigd raken en overhaaste keuzes maken waar we spijt van krijgen. Neem de tijd om al je opties op een rijtje te zetten om jezelf te helpen tijdens deze periode op je pad. Bekijk de opties en uitkomsten door tot het einde van het plan door te denken. Sommige plannen kunnen in eerste instantie goed klinken, maar uiteindelijk brengen ze je niet waar je wilt zijn. Realiseer je ook dat vertrouwen op anderen lastig kan zijn, want als zij je in de steek laten, dan gaat je plan teniet. Probeer zoveel mogelijk zelf te doen om dingen op te lossen en controle te krijgen over uw opties.

Nadat u de tijd hebt genomen om een ruw plan uit te werken, kunt u achterover leunen en werken aan de eerste stappen ervan. Beslis hoe u uw doelen het best kunt bereiken en denk er niet te lang over na, anders gaat u aan uzelf twijfelen. Als je hiernaar handelt, kom je verder. Lukt het niet, ga dan terug naar de tekentafel. Kijk wat er mis ging en wat er goed ging en pas je plan aan, en handel er dan opnieuw naar! Wachten op een wonder is nooit de juiste eerste stap, want wonderen hebben de neiging om te komen zodra je begint om jezelf te helpen. Als de geesten om je heen zien dat je het probeert, dan zullen ze je de hand reiken en je op het juiste pad zetten dat voor jou kan en zal werken.

Vragen over de spirituele wereld? Bel of chat vandaag nog!

Het leven is niet gemakkelijk en de goede dingen zijn soms moeilijk te winnen. Werken voor het goede is altijd de moeite waard omdat we een gevoel van voldoening zullen hebben wanneer we onze uitdagingen aangaan. Hoewel het onze verantwoordelijkheid is om om te gaan met wat het leven ons toewerpt, is het geen schande om anderen (waaronder vrienden, familie en professionals) om hulp te vragen. Het is fijn om hulp van buitenaf te krijgen als we ons vast voelen zitten.

Wanneer je de resultaten van je inspanningen begint te zien, zal je zelfvertrouwen omhoogschieten en zul je het gevoel krijgen dat je de baas bent over je leven. Kijk op dat moment terug en zie de les die het leven je heeft gestuurd. Wees trots op jezelf omdat je de leiding hebt genomen. Het leven draait om vooruitgaan, leren, groeien en onderweg plezier hebben!

Bottom line is: als het leven je een verrassing stuurt, of die nu goed of slecht is, neem dan de leiding en ga ermee aan de slag. Zelfs voor goede dingen moet je een oplossing vinden. met. Besteed aandacht aan de dingen en bedenk plannen waardoor je 's nachts rustig kunt rusten omdat je weet dat je je eigen acties en keuzes in de hand hebt, zelfs wanneer het leven je een curve toewerpt.

Over de auteur:

Arriana is sinds 2001 een toegewijde Keen-lezeres. Tarot is haar specialiteit, evenals pendel en droomverkenning, getrouwd met 3 standaard poedels. Ik beleef veel avonturen in Canada en de VS en ben gezegend dat ik deel mag uitmaken van de Keen-familie.