Opzoek naar spirituele verlichting?

Wat is een engelen lezing?

Engel komt in ons leven om ons tekens te geven (symbolen, herhalende getallen, bloemen, dieren), bescherming en leiding. We hebben allemaal minstens één engel, maar het is niet ongewoon om er meer te hebben. Misschien heb je zelfs wel eens een ontmoeting met een engel gehad zonder het te beseffen. Dat is jammer, want engelen kunnen je zowel in goede als in slechte tijden van grote hulp zijn. Om je te helpen deze connectie te versterken en te begrijpen, kun je overwegen een afspraak te maken voor een reading van engelen. In tegenstelling tot tarot, astrologie, mediumschap, of andere praktijken, zijn engel lezingen een categorie op zich. Hier is een meer gedetailleerd overzicht van deze ongelooflijk unieke en krachtige reading.

Wie doet engel lezingen?

Een paragnost die online engel readings geeft moet de specifieke gave van engel communicator bezitten, wat betekent dat hij/zij in staat is om de visioenen en/of trillende woorden van een engel te ontvangen. Niet alleen is deze adviseur in staat om te zien en te horen wat engelen zeggen, maar zij kunnen ook het verschil maken tussen hun eigen gedachten en de boodschappen die van een engel komen.

Hoe werken online lezingen van engelen?

Hoewel engelencommuniceerders vertrouwen op intuïtie, helderhorendheid, heldervoelendheid en helderziendheid om zich op engelen af te stemmen, is het belangrijkste gereedschap een spel engelenkaarten - het is ook mogelijk dat ze kristallen of edelstenen gebruiken. Elke kaart heeft een afbeelding en een woord zoals "ontwaken", "vreugde", of "authenticiteit". Maar, in tegenstelling tot tarotkaarten, is de betekenis van elke kaart niet onveranderlijk. In het kort, de betekenis van een kaart als je er naar kijkt is niet noodzakelijkerwijs letterlijk. De boodschap(pen) hangen af van je huidige situatie, je emotionele welzijn en je vragen tijdens een engelenkaart lezing.

  • Een engelencommunicator trekt meestal zes kaarten - het is een aantal dat je een behoorlijke hoeveelheid feedback/inzicht in je kwestie kan geven. De betekenis achter de kaarten hangt natuurlijk af van je vraag of intentie voor de reading. Het uiteindelijke doel is echter dat je een oplossing krijgt aangereikt om je te helpen een uitdaging of probleem te overwinnen.
  • Het is belangrijk om te weten dat je engel(en) je door de reading heen zullen leiden, dus negeer geen tekenen, visioenen of gevoelens die je hebt - je engelen kennen je beter dan jij jezelf misschien kent. Dit is waarom je in een goede gemoedstoestand moet zijn als je een reading van een engel ontvangt.
  • Opnieuw, blijf onbevooroordeeld tijdens je reading. Het probleem dat je voorlegt is misschien geen prioriteit in de ogen van je engelen. Er kan iets diepers aan de hand zijn dat zij willen erkennen en prioriteit geven.

Wat kan een reading van engelen voor mij doen?

Hier gaat het om met je engelen: ze zijn altijd bij je! Je hoeft niet te wachten op een reading van een engel om duidelijkheid te krijgen. Het enige wat je hoeft te doen is een open geest en hart hebben en om hulp vragen. Dat is echter gemakkelijker gezegd dan gedaan. Een engelen reading kan je helpen met het vraagproces en met het interpreteren van de boodschappen van je engel(en). Met andere woorden, het is een meer pro-actieve manier om spirituele begeleiding te zoeken van de engelen die dagelijks bij je zijn.

Online Engelenlezingen zijn geweldig voor het overwinnen van blokkades, persoonlijke groei, erkenning en het opladen van je batterijen en omdat engelen meelevende communicatoren zijn, zijn hun boodschappen even zacht als krachtig.

Heb je hulp nodig bij het contact maken met je engelen of ben je nieuwsgierig naar wat een engelenreading inhoudt? Praat vandaag nog met een van Keen's deskundige engelencommunicators.