Opzoek naar spirituele verlichting?

Leren om stress uit het spel te halen

Stress en bezorgdheid hebben vaak de grootste impact op het leven van mensen; toch is het enige dat kan helpen dit op te lossen wat mensen vaak het meest uitdagend vinden - en dat is te ontspannen of gewoon te zijn.

Om te leren ontspannen of stress te beheersen, hoef je geen vakantie te nemen, verlof te nemen van je werk of honderden euro's uit te geven aan een retraite. Het kan dagelijks en vaak worden bereikt, zelfs te midden van chaos.

Er zijn talloze manieren waarop u uw innerlijke rust kunt aanboren. Hier volgen een paar ideeën om u op weg te helpen:

Connect with Nature

Breng de natuur van dichtbij mee. Zoek een park of een groengebied bij u in de buurt en maak een wandeling. Doe uw schoenen uit en voel het gras onder uw voeten. Raak de groeven in een boomstam aan. Als u aan een strand woont, pak dan een schelp en leg die tegen uw oor en luister naar de geluiden.

Tijd doorbrengen in de natuur doet wonderen voor het welzijn op alle niveaus - lichamelijk, geestelijk en emotioneel. Er zijn talloze gezondheidsvoordelen, waaronder stressvermindering en het vermogen om te helpen aanwezig te zijn.

U kunt thuis ook in contact komen met de natuur, of u nu een tuin hebt of niet. U kunt zelfs uw eigen kruiden kweken en ze op een vensterbank of balkon zetten. Als u jonge kinderen hebt, kan dit ook een leuke taak zijn om

Geïnteresseerd in een gesprek met een helderziende?

Creëer een Heilige Ruimte in je huis

Zoek een ruimte in je huis waar je kunt ontspannen. Je kunt de sfeer versterken door wat wierook te branden om de ruimte te zuiveren van alle negatieve en ongewenste energieën, een kaars aan te steken en wat ontspannende muziek op te zetten.

Begin de volgende oefening: Ga rechtop op een stoel zitten of pak een kussen en ga met gekruiste benen op de grond zitten. Wanneer u comfortabel zit, sluit u uw ogen, haalt u een paar keer diep adem en visualiseert u hoe de kamer zich bij elke ademhaling vult met een kobaltblauw beschermend licht. Verzadig uzelf en de kamer met dit licht en visualiseer dat het alle ongewenste negatieve energieën verwijdert en vervangt door goede vibes.

Hoeveel tijd u thuis ook hebt of niet, deze oefening is ontworpen om te doen wanneer u maar kunt, en zolang u maar kunt.

Houd een dagboek bij

Een dagboek bijhouden kan u helpen om dingen van u af te zetten en los te laten. Het proces van het opschrijven van dingen op papier - uw gedachten, uw gevoelens, uw krabbels - kan u helpen uw zorgen en stress los te laten.

Wanneer u er klaar voor bent, kijkt u dan eens terug in uw dagboek. Of je het nu leuk vindt wat je ziet of leest, journaling kan je helpen te bepalen wat er in je leven moet veranderen en hoe je daarmee kunt beginnen.

Over de auteur:

Rosalind Medea is een intuïtieve lezer en waarheidszoeker. Ze snijdt door illusies heen om mensen te helpen de waarheid in situaties te zien en geeft advies over praktische oplossingen die hen ondersteunen op hun reis. Ze werkt ook met de Tarot en de I Tjing, en deelt graag de wijsheid en inzichten die deze met zich meebrengen.

Geef vandaag nog een helderziende reading van Rosalind Medea.