Opzoek naar spirituele verlichting?

Spirituele reistips

Ik hou van reizen, maar ik slaap veel liever in het comfort van mijn eigen huis dan in hotels. Ik weet zeker dat je kunt raden waarom... Hotels herbergen de meest gemengde energieën, geesten, spoken, en meer! Hier volgen een paar tips om jezelf te zuiveren en te beschermen tegen negatieve situaties en onzichtbare indringers.

Wat heb je nodig:

- Witte salie (te vinden in plaatselijke biologische voedingswinkels, metafysische winkels of op het internet)- Zeezout- Witte theekaars- Doosje lucifers

Stook een klein stukje witte salie op, blaas de vlam uit en laat de rook branden. Ga met de klok mee door je kamer, beginnend bij de deur van je hotelkamer. Breng de rook naar elke hoek van uw kamer totdat u weer bij de deur van uw hotelkamer bent. Doe dit ook in kasten en lades. Vraag de Goddelijke Schepper, het Universum, Engelen, Aartsengel Michaël, naar welke Hogere Macht je je ook wendt wanneer je in nood bent, om alle negatieve energieën, negatieve entiteiten, op angst gebaseerde energieën, en aan de aarde gebonden geesten te verwijderen. Er zal alleen liefde, vrede en positiviteit overblijven.

Stook vervolgens een witte theekaars op en stel je voor dat het licht zich uitstrekt naar alle hoeken, muren, plafonds en vloeren van de kamer. Zorg ervoor dat de theekaars op een veilige plaats staat, maar probeer hem in het midden van de kamer te zetten. Tot slot, pak wat zeezout en strooi wat in elke hoek van je kamer, kast en badkamer. Je zult het verschil energetisch zien

Enjoy your travels!

Over de auteur: AstroDevi is een professioneel helderziend medium, helderziende, helderhorenden, heldervoelenden, helderhorenden, channelaars, remote viewers, numerologen die ook Vedische astrologie in haar werk gebruikt. Ze heeft meer dan 35 jaar ervaring. AstroDevi is gespecialiseerd in relaties, numerologie en wereldvoorspellingen. Maak vandaag nog contact voor begeleiding over uw toekomst en duidelijkheid over uw verleden en heden.

Geef vandaag nog een helderziende reading van AstroDevi.