Opzoek naar spirituele verlichting?

Perspectief is realiteit

Op dit niveau wandelen we als mensen door de tijd in een constante staat van nu. Deze reis gaat gepaard met pijn, mislukking en ontbering. We hebben ook als metgezellen: liefde, plezier, natuur en kunst. Deze lijken misschien veel beter voor ons op comfort gerichte zelf, maar je zult hier zien dat de eerste lijst de plek is waar je groei ontdekt.

Inzicht in pijn

Er zijn vele soorten pijn in de menselijke ervaring: fysiek, mentaal, emotioneel, spiritueel, energetisch en nog veel meer. Soms heeft wat zich manifesteert als fysieke pijn zijn oorsprong in het spirituele, energetische of emotionele. Het kan vele bronnen hebben. Laat het je sterk maken, niet een slachtoffer.

Duwen tegen pijn kan ervoor zorgen dat het groeit.

Pijn onderzoeken, pijn bekijken, pijn observeren, in pijn ademen en loslaten. Neem afstand en kijk wat het je vertelt/laat zien. Onderzoek de emoties die erin opgesloten zitten, de herinneringen, de relaties, mensen en ideeën. Misschien ontdekt u wat u tegenhoudt, zodat u het kunt loslaten en kunt groeien.

Leren van mislukking

Geniet van het uitdagende plezier van het oplossen van problemen in plaats van u erdoor te laten meeslepen. Wees niet geobsedeerd door wat u fout hebt gedaan. U hebt het al gedaan. Er is niets dat u kunt doen om uw keuze op dat moment te veranderen. Gebruik je "fouten" als een kans voor niet-oordelende zelfreflectie. Gebruik fouten als een stimulans voor positieve verandering. In de meeste gevallen, als je verder gaat, zullen de anderen om je heen dat ook doen. Geef toe dat je fout zat en ga verder. Niemand wil je zien kwakkelen. Leren is een levenslang proces van vallen en opstaan dat steeds verder wordt verfijnd.

Verwachtingen en teleurstelling

Je zou niet teleurgesteld zijn als je überhaupt geen verwachtingen had. Zoals ze zeggen: verwachtingen zijn geplande wrok. En waar brengt dat je? Niet erg ver, nooit. Als je merkt dat je in iemand teleurgesteld bent omdat zijn daden niet aan je verwachtingen voldoen, herinner jezelf er dan aan dat je niet verantwoordelijk bent voor de keuzes die andere mensen maken.

Reflecteer op je keuzes

Je levenskeuzes moeten misschien nog eens goed worden bekeken. Denk eens na over deze ideeën:

  • Omdat het op dat moment goed voelt of er goed uitziet...
  • Omdat je naar iets verlangt...
  • Omdat het krachtig lijkt...
  • Omdat een band met iemand sterk is...
  • Omdat je hebt besloten dat het datgene is wat je met je leven gaat doen...

...wil nog niet zeggen dat het is wat je nodig hebt of dat het goed voor je is nu.

Live Life While You Can

De dood van je lichaam is onvermijdelijk, en in mijn ervaring is het slechts een overgang. Leef zolang je hier bent. Angst brengt je letterlijk nergens. Profiteer van je speciale, unieke omstandigheden zolang je ze hebt. Haal het meeste uit de tijd die je hebt, want dat is waar het leven van gemaakt is.

Die dingen die vaak worden gezien als de bronnen van lijden kunnen je beste gids zijn naar jezelf, helderheid, daadkracht, liefde en vrijheid als je ze zonder oordeel kunt observeren en ervan kunt leren. Wees je eigen gids en ken je eigen waarheid.

Over de Auteur:

Mijn metafysisch bewustzijn begon voor de herinnering. Mijn gevoel van voorbij dit fysieke niveau te zijn was een gegeven in dit bewegende nu. Ik heb mijn hele leven geoefend, gestudeerd en getraind in waarzeggerij en energetische technieken voor zelf- en universele helderheid en genezing.

Krijg vandaag nog een reading van Meta-Psychic! Klik hier om te bellen of te chatten vandaag.