Opzoek naar spirituele verlichting?

Verwijder negativiteit van juwelen

Veel mensen erven sieraden volgens de instructies van de overledene. Wat velen niet weten is dat ze niet alleen het sieraad erven, maar dat ze ook de energie meenemen van degenen die het sieraad eerder hebben gedragen.

Dit kan beangstigend zijn, vooral voor degenen die tweedehands sieraden kopen. In mijn ervaring heb ik mensen negatieve dingen zien meemaken vanwege de energie uit het verleden die deze sieraden bevatten. Dit omvat horloges, manchetknopen, enz.

Interesse in een gesprek met een helderziende?

Het is nooit verstandig om tweedehands sieraden te dragen zonder de energie die eraan vastzit op te ruimen. Dus dit is wat u kunt doen:

Doe het sieraad in een Ziploc-zakje. Neem een ander Ziploc-zakje en vul het met zeezout (gebruik geen gejodeerd keukenzout!). Doe het sieraad in het lege Ziploc-zakje en doe het zakje met het sieraad in het Ziploc-zakje met zeezout (op deze manier wordt het sieraad beschermd). Sluit het af en laat het 3 volle dagen (72 uur) uit het zicht liggen in een kast.

Als de tijd verstreken is, mag u het Ziploc-zakje met sieraden voorzichtig verwijderen en moet u het Ziploc-zakje met zeezout weggooien buiten het huis. Zorg ervoor dat u geen zeezout in uw huis morst. U kunt het buiten uw huis in de vuilnisbak gooien of u kunt het zout in bewegend water morsen, zoals een oceaan, rivier of beek. Nadat dit alles is voltooid, is het veilig om je geërfde of tweedehands sieraden te dragen omdat ze vrij zullen zijn van schade of negativiteit.

Over de auteur:

AstroDevi is een professioneel Helderziend Medium, Helderziende, Claircognizant, Clairsentient, Clairaudient, Channeler, Remote Viewer, Numerologist die Vedische Astrologie integreert in haar werk. Ze heeft meer dan 35 jaar ervaring. AstroDevi is gespecialiseerd in relaties, numerologie en wereldvoorspellingen. Maak vandaag nog contact voor begeleiding over uw toekomst en duidelijkheid over uw verleden en heden.

Geef vandaag nog een helderziende reading van AstroDevi! een uitgebreide lezing.