Opzoek naar spirituele verlichting?

Magenta aura betekenis en persoonlijkheid

Iedereen heeft een veld van energie dat hem te allen tijde omringt. Deze gelaagde combinatie van fysieke en spirituele lichamen, je aura genoemd, ziet eruit als een ovaalvormig veld van kleurrijk licht voor wie de frequenties kan oppikken. Maar wat zegt uw aura over u? Nou, dat hangt af van welke kleur het is. Er zijn tien verschillende tinten, en elke kleur onthult iets anders over je energieveld. Laten we eens nader kijken naar de magenta aura, een kleur die opvalt in de massa.

Wat is een aura?

Uw aura is een veld van energie dat uw lichaam omgeeft. Het werkt ongeveer zoals een magneet die emoties en andere trillingsenergieën uit de wereld om je heen naar zich toe trekt. Wanneer het negatieve energieën aantrekt, kan je aura aan helderheid inboeten. De kleur van je aura is altijd belangrijk omdat het je vertelt welk chakra het meest dominant is, welke persoonlijkheidskenmerken het meest waarschijnlijk zijn, en waar je geneigd bent je tijd en energie op te richten. Verschillende emoties en handelingen creëren verschillende schakeringen van fysieke en mentale energie.

Magenta Kleur Betekenis

De betekenis van magenta is een beetje complex, omdat de kleur een combinatie is van rode en blauwe frequenties - het zit precies in het midden van de twee op het kleurenspectrum. Degenen met een magenta uitstraling in hun aura hebben een scherp begrip van de fysieke wereld (rood) en een aangeboren talent voor intuïtief denken (blauw.) Deze super combinatie betekent dat degenen met een magenta aura over hen uitblinken

Magenta Aura Betekenis

De magenta aura onderscheidt zich van de massa, claimt de beste kwaliteiten van rood en blauw met een flair voor originaliteit en onafhankelijkheid. Een magenta is geen doorsnee persoon en hij weigert zich te laten meeslepen in de routine en voorspelbare patronen die andere aurakleuren lijken te volgen.

Individuen die gezegend zijn met deze aurakleur gebruiken hun creatieve drive in elk aspect van hun leven. Op sommigen kunnen ze rebels en zelfs strijdlustig overkomen, maar hun belangrijkste doel is altijd om uniek te zijn en daar niet bang voor te zijn.

Als we kijken naar de betekenis van de magenta aura, vormen deze personen een prettig contrast met degenen die op een verwachte en sociaal aanvaardbare manier door het leven gaan. Natuurlijk zijn hun momenten van opvallend gedrag niet altijd geliefd bij iedereen die ze ontmoeten. Dit is echter een uitgesproken positieve aurakleur die over het algemeen geen kwade wil koestert jegens anderen en gewoon wenst te marcheren op het ritme van zijn eigen drummer.

Magenta Aura Persoonlijkheid

Hoe mensen met een magenta aura worden geaccepteerd in de samenleving hangt grotendeels af van de vraag of hun omgeving de geest van ongebreidelde creativiteit koestert en tolerant is jegens degenen die afwijken van de norm. Zo voelen magenta's zich meer thuis in grote, stedelijke omgevingen dan in kleinere, meer hechte gemeenschappen waar cohesie koning is. Een magenta kan worden omschreven als origineel, creatief, en Onafhankelijk, maar zonder een greintje egoïsme.

Stubborn

Stubbornness is heel gewoon bij mensen met een magenta aura, net als de behoefte om de mensen met wie ze omgaan voortdurend te shockeren en te verrassen. De combinatie van deze twee eigenschappen kan ertoe leiden dat magenta's kleinere sociale kringen hebben die bestaan uit meer tolerante individuen.

Vreesloos

Een andere gemeenschappelijke eigenschap is een aangeboren onbevreesdheid om risico's te nemen en grenzen te verleggen. Mensen met een magenta aura hebben de neiging zich weinig aan te trekken van goedkeuring en acceptatie, waardoor het hen vaak aan natuurlijke terughoudendheid ontbreekt.

Onrustig

De magenta aura is een energetische kracht, die degenen die ermee gezegend zijn tot een gevoel van rusteloosheid kan drijven. Voor hen is er altijd wel iets te doen, te creëren of uit te dagen. Magenta's bezitten een rauw optimisme dat door geen enkele kracht kan worden getemperd buiten die van henzelf. Het leven draait om nieuwe ervaringen die ontdekt en gecreëerd worden in een eindeloze cyclus, die een neerslachtige stemming teweegbrengt wanneer deze doelen niet bereikt kunnen worden. Magenta's zijn excentriek en daar houden ze van. Ze steken hun hoge energie in creatieve bezigheden en weren elke zweem van repetitieve of saaie activiteiten.

Outgoing People Persons

Magenta's worden over het algemeen gezien als leuke en zeer onderhoudende mensen. Personen met deze aurakleur zijn zeer openhartig en vol levendigheid die de geest van iedereen om hen heen doet oplichten. Hun opgewekte aard is een magneet voor belangstelling, vriendschappen, en een aanbiddende menigte. Voor mensen met een kalmere persoonlijkheid, kan een magenta een beetje te gespannen en ruw rond de randen zijn om plezierig te zijn.

Autonoom en toch toegewijd

Een langdurige intieme relatie met een magenta kan voor beide partijen een zeer bevredigende ervaring zijn als de persoonlijkheden elkaar aanvullen. Degenen met een liefde voor humor en een consequent optimistische persoonlijkheid zijn vaak de beste optie in deze combinatie. Mensen die behoefte hebben aan een gevoel van controle over hun partner of die de voorkeur geven aan voorspelbare conformiteit, kunnen beter uit de buurt blijven.

Koppigheid binnen de relatie is een bron van veel problemen, omdat Magenta's vaak niet bereid zijn om compromissen te sluiten, ongeacht het belang van de zaak die aan de orde is. Verwacht nooit een saaie dag te hebben met een Magenta als partner, zelfs niet als dat betekent dat je een beetje kattenkwaad of verontwaardiging moet uithalen.

Gedreven door creativiteit

Hoe je je voelt bij een magenta als collega of werknemer, hangt grotendeels af van de baan in kwestie. Magenta's zijn geliefd voor een carrière waarin innovatie, hoge energie en creativiteit niet alleen worden geaccepteerd, maar ook worden beloond. Repetitieve kantoortaken en handenarbeid kunnen snel vervelend worden, omdat hun behoefte aan intellectuele stimulatie niet wordt bevredigd. Ze blinken over het algemeen uit in individuele taken, maar hebben het moeilijk als ze in team- of groepswerk worden gedwongen vanwege hun zeer onafhankelijke persoonlijkheden en hun drang om dingen met hun unieke flair te doen.

Benieuwd of u een magenta aura hebt?

De magenta aura zit vol verrassingen, en de meeste daarvan zijn welkom. Ze Ze maken de mensen om hen heen blij met hun vrolijke en dappere persoonlijkheid en laten nooit een frons onberoerd. De eindeloze drang naar onafhankelijkheid die Magenta's hebben is zowel een zegen als een vloek, als ze gepaard gaan met eigenschappen die hen onverdraaglijk kunnen maken voor sommige minder tolerante individuen. Toch maakt hun unieke karakter al hun negatieve eigenschappen ruimschoots goed.

Klinkt dit als jou of vraag je je nog steeds af of je meer een blauwe of rode aura hebt dan de dynamische tint ertussenin? Laat het giswerk weg door een professionele aura reading te krijgen van een van onze professionele Keen helderziende adviseurs. Vergeet niet dat uw aura voortdurend verandert, dus u weet nooit welke andere kleuren en diepere waarheden er kunnen zijn onthuld.