Opzoek naar spirituele verlichting?

Kristallen aura betekenis & persoonlijkheid

De wereld is overspoeld met een grote verscheidenheid aan aura's en de mensen die ze uitstralen, maar één zo'n aura zal altijd opvallen tussen de menigte. De heldere, kristallijne aura is niet alleen een reflecterende aura, maar een ware nabootsing van de aurakleuren eromheen. Kristallen zijn van nature nogal in zichzelf gekeerd, intens gericht op het bewaren van hun eigen evenwicht en het vergroten van hun kennis van de wereld om hen heen. Hoewel ze bekend staan om hun vermogen om elke aurakleur waarmee ze in contact komen te weerspiegelen, is dit soms gewoon meer een omgangsvaardigheid dan een actieve keuze.

Als je een kristallen aura draagt, ben je gezegend met een van de zeldzaamste aurakleuren die er bestaan. Deze zegening kan ook strijd met zich meebrengen, omdat je niet in staat bent iemand te vinden die jou ook maar half zo gemakkelijk en grondig begrijpt als jij jezelf begrijpt. Ondanks dit feit bezit de kristal aura een grote kracht en aangeboren sterke punten die je kunnen helpen een bevredigend leven te leiden.

Verschillende eigenschappen van de Kristal Aura

Als je een Kristal bent, breng je waarschijnlijk het grootste deel van je tijd in stilte door met zelfreflectie. Misschien onderga je de drukte van je normale werkdag, maar voor jou lijkt het niet meer dan achtergrondlawaai. Uw spiritualiteit is in de kern innerlijk, u kijkt minder naar buiten naar een hogere macht en meer naar het vinden van de kracht in uzelf. Uw meest fascinerende eigenschap is altijd uw vermogen geweest om met iedereen die u ontmoet overweg te kunnen en contact te maken.

Hoewel dit in veel gevallen uw ware empathie is, is het in andere gevallen een vaardigheid waarmee u het hoofd boven water kunt houden. de interactie zonder tweedracht te zaaien. In je ware staat voel je je het prettigst als je alleen bent met je eigen gedachten en meditatie. De buitenwereld kan soms als een karwei aanvoelen, ongeacht hoe goed je kunt opschieten met de mensen die je kent. Als Kristal kun je een brandend verlangen hebben om degenen die je ontmoet te helpen en te steunen, maar het lijkt bijna direct te worden tegengewerkt door een eindeloze behoefte om je op jezelf te concentreren. Dit kan gemakkelijk worden verward met egoïsme of zelfs egocentrisme, maar het zou niet verder van de waarheid kunnen liggen.

U zult de behoeften van anderen altijd boven die van uzelf stellen, en pas wanneer uw persoonlijke energie in deze onderneming volledig is opgebruikt, kunt u zich terugtrekken ondanks dat u nodig bent. Een Kristal kan het gevoel hebben dat hij eindeloos naar iets op zoek is, of het nu de ultieme uitlaatklep voor zijn spirituele zelf is of een bevestiging van zijn ware levensdoel. Hoewel dit gevoel zelden afneemt, verstoort het niet je innerlijke vrede en algehele geluk met wie je bent. Hoe moeilijk het ook lijkt, je wenst nooit iemand anders te zijn dan je ontwaakte zelf.

Liefde en vriendschap met een kristal

Individuen met een kristallen aura leiden een zeer georganiseerd en doelgericht leven. Ze doen niets zonder reden en laten zich zelden meeslepen door plotselinge of vluchtige emoties. Hoewel vriendschap voor een Kristal niet moeilijk te bereiken is, kan het een uitdaging zijn voor wie vriendschap met een Kristal zoekt. Door hun kameleeuwntische kwaliteiten is het gemakkelijk om ze te verwarren met de perfecte combinatie voor een vriendschap of intieme relatie.

In alle eerlijkheid, je moet de ware ik van een persoon leren kennen met een kristallen aura om een diepere relatie tot stand te brengen. Kristallen zijn loyaal en behulpzaam tot op het bot, en offeren gemakkelijk elk grammetje energie op dat zij hebben om iemand in nood te helpen. Zij geloven niet in het bijhouden van een lijst, of in het eisen van hetzelfde in ruil daarvoor en neigen ertoe in bijna alle situaties op zichzelf te zijn aangewezen. Als vrienden kent hun toewijding geen grenzen, maar je moet niet verwachten dat ze zichzelf verwaarlozen.

Intieme relaties met Kristallen vereisen niet alleen acceptatie, maar ook steun voor wie zij zijn als individu. Net zoals je een luipaard niet kunt dwingen zijn streken te veranderen, zul je een Kristal nooit kunnen overtuigen om van zijn kalme, rustige persoonlijkheid af te wijken. De gevoelige aard van een kristal aura vereist een zachte aanraking, omdat het gemakkelijk voor hen is om overweldigd te worden. Zij die wilde, energieke avonturiers zijn, kunnen de voorkeur geven aan een partner die er geen belang bij heeft zich met hun dromen te bemoeien, maar dit is uiteindelijk een slechte combinatie. Ontspannen, zachte aura's die niet afhankelijk zijn van anderen passen het beste bij elkaar. Het respect voor hun broodnodige tijd alleen en het begrip voor wat hen drijft zijn zeer aantrekkelijke kwaliteiten. In elke relatie met deze aurakleur moet je weten dat een Kristal nooit een compromis zal sluiten over zijn of haar persoonlijke behoeften.

De Kristal Aura Op De Werkplek

Kristallen kiezen voor een verscheidenheid aan carrières die hen in staat stellen hun vak in alle rust te perfectioneren en uit te voeren. Het is niet ongewoon dat ze kunstenaar, musicus, schrijver, religieus leider, arts of zelfs wetenschapper zijn. Hun hoge intellect trekt hen weg van handenarbeid naar beroepen met een doel en voordeel, hetzij voor henzelf of voor anderen. Ongeacht de gekozen carrière, één ding is zeker: kristallen zullen altijd op de maat van hun eigen trommel marcheren.

In de werkomgeving kunt u van de kristallen aura een hoge mate van organisatie en mentale betrokkenheid bij elke taak verwachten. Conflicten zullen zich bijna nooit voordoen, omdat Kristallen geen agressieve persoonlijkheid hebben en zich niet bekommeren om pogingen van anderen om te "winnen" bij diverse taken of ambities. Zoals altijd presteren zij het best alleen, maar zij zijn niet onbekwaam om in een teamomgeving te functioneren.

De kristalaura is verrassend en uniek, en wie deze aura bezit, is diep gericht op innerlijke balans en doelgerichtheid. Hoewel de meest herkenbare eigenschap van een Kristal het vermogen is om de aura's van degenen die met hem in contact komen na te bootsen en te weerspiegelen, zit er veel meer achter deze verbazingwekkende aurakleur dan een kameleeuwnvaardigheid. Lief, slim, empathisch en gevoelig van aard, is de aanwezigheid van een Kristal duidelijk voelbaar ondanks het feit dat hij een van de stilste persoonlijkheden heeft. Met een uitstekende mate van intelligentie en een grote toewijding aan een gevoel van eigenwaarde, blijven degenen met een kristal aura vol vertrouwen in wie ze zijn en hun uiteindelijke doel in het leven. Of u of een dierbare nu een Kristal is, het is verfrissend om zo'n onderscheid te ervaren in een wereld waar iedereen worstelt om de hetzelfde.