Opzoek naar spirituele verlichting?

Hoe manifesteer je droom realiteit

Heb je ooit tegen jezelf gezegd: "Ik heb nooit genoeg.", "Ik krijg dingen niet meer op de rails." of "Dit overkomt me altijd."?

Stel je nu eens een leven voor waarin al je dromen op hun plaats lijken te vallen met de juiste mensen op het juiste moment! Misschien ben je het woord "manifesteren" wel eens tegengekomen, maar wat betekent het eigenlijk?

Manifesteren is het proces van co-creëren van je gewenste realiteit in vibrerende afstemming met je intenties. Veel mensen worden zich bewust van het feit dat onze innerlijke wereld een fysieke impact heeft op onze uiterlijke ervaringen. Het hele universum is gemaakt van energie; daarom hebben je gedachten ook een vibratie. Deze trillingsfrequentie is wat realiteiten naar je toe of van je af brengt. Als je leert hoe je de kracht achter deze natuurlijke krachten kunt benutten, kun je meer doorstroming en overvloed in je leven bewerkstelligen.

Eenvoudige manieren om je trilling te verhogen:

1. Zoek rust in de natuur.

2. Luister naar uw intuïtie.

3. Lach, speel en wees nieuwsgierig naar het leven.

4. Geniet van het heden.

5. Neem een moment om te mediteren.

6. Doe een daad van vriendelijkheid.

7. Waag een sprong in het diepe.

8. Laat gehechtheid los naar het resultaat.

9. Zoek dankbaarheid.

10. Hou onvoorwaardelijk van jezelf.

Waar je je op concentreert groeit

Dit klinkt misschien geweldig, maar manifestatie is geen magie. Het gaat er niet om dat je het universum vertelt wat je wilt en het vervolgens terugkrijgt. Is het je wel eens opgevallen dat meer nadenken over wat je wilt vaak meer weerstand oproept? Dat komt omdat sterke verlangens kunnen voortkomen uit een gevoel van gebrek of zonder zijn. Als je je blijft richten op wat er niet verandert, trek je in feite meer wachten aan.

Wat je tegenhoudt, blijft bestaan.

De truc bij het manifesteren is dat je je niet richt op wat je wilt zien, maar op hoe je je wilt voelen. In werkelijkheid is het meestal de gevoelservaring die je verlangt, niet het visuele plan dat je eraan hebt toegewezen. Je wilt je geliefd, gewaardeerd, omarmd, gesteund en geprioriteerd voelen. Dat is het allerbelangrijkste, ongeacht hoe dat er aan de buitenkant uitziet. Sta toe dat je uiteindelijke visie aan verandering onderhevig is, want je werkelijkheid is ook altijd in ontwikkeling.

Als gelijken gelijken aantrekken, dan groeit datgene waar je je op concentreert.

Wanneer je je ontmoedigd voelt over een moeilijk patroon, krijg je meer van dat moeilijke patroon te zien. Wanneer je je magnetisch en begeerlijk bent, worden anderen schijnbaar naar je toe getrokken. Wanneer je je vol dankbaarheid voelt, trek je meer ervaringen aan om dankbaar voor te zijn.

Soms kan het zijn dat het Universum je niet op één lijn brengt met iets als een relatie of een baan omdat het niet op de exacte frequentie trilt van hoe je je werkelijk wilt voelen. Probeer te vertrouwen en je over te geven in de wetenschap dat je in de juiste richting wordt gestuurd.

De kracht zit in het heden

Jouw toekomst speelt zich hier en nu af. Echt waar!

De toekomst is gewoon een verzameling van vele huidige momenten die zich in de loop van de tijd ontwikkelen. Op dezelfde manier kan het verleden worden gezien als een reeks herinneringen die allemaal in een huidig moment zijn ontstaan. Als je de dingen op deze manier bekijkt, lijkt tijd een illusie. Daarom kan het leven in het verleden en de toekomst in je geest stagnerende energie creëren en je vast laten zitten. Als je je aandacht in plaats daarvan op het heden richt, kun je het bewustzijn stimuleren dat je nodig hebt om nieuwe mogelijkheden te zien.

Creëer momentum door aandacht te geven aan de mensen en ervaringen die je een goed gevoel geven in het nu. Of dat nu opwinding, steun, voldoening, overvloed of waardering is. Geniet van alle momenten waarop u zich vol dankbaarheid en vreugde voelt, zelfs al zijn het maar glimpen. Of je nu in de natuur wandelt, een verhelderend gesprek hebt met een adviseur op Keen.com of met je hond knuffelt, het zijn allemaal mogelijkheden om je trilling te veranderen.

Ben ook niet bang om momenten van goddelijke inspiratie te volgen en een sprong in het diepe te wagen. Schrijf je in voor die workshop waar je al zo lang over nadenkt, neem de lange toeristische route naar huis, pleeg dat telefoontje, gooi je routine overhoop, laat je zien. Verken, speel, ontdek. Ga de interactie aan met het universum. Belichaam wat je wilt voelen.

Het leven overkomt je niet; het gaat door je heen.

Geef je over

Wanneer je je plan opgeeft, je angsten loslaat en naar je intuïtie luistert - verschijnen er wonderen en goddelijke verrassingen.

Denk aan een moment in je leven waarop je iets ontving wat je niet verwachtte, maar het bleek een magische ervaring te zijn. Als je vibratie hoog is, verschijnen er links en rechts tekenen en synchroniciteiten. Je energie wordt magnetischer en je begint de juiste mensen en situaties op het perfecte moment aan te trekken.

Een voorbeeld hiervan kwam onlangs naar voren bij een cliënt met wie ik de afgelopen paar jaar heb gewerkt. Ze was aan het genezen van een voorbije relatie en had problemen om te slagen voor haar bar examen na haar rechtenstudie. Ze was moe van het wachten tot het leven zou beginnen. Het universum had echter een plan.

Door middel van onze lezingen, werkte ze aan het veranderen van haar trilling en nieuwe kansen begonnen zich voor te doen. Ze kreeg een baan waarbij haar collega's als familie voelden, en kort daarna kreeg ze zelfs verkering met een nieuw iemand. Op een dag kreeg ze door puur toeval een telefoontje over een onverwachte aanbieding voor een baan bij een ander bedrijf. Het salaris was hoger, maar ze hield van haar huidige baan en wist niet wat ze moest doen.

Deze synchroniciteit bood haar een kans en haar intuïtie bracht haar op een idee. Hoewel ze haar baan nog geen 6 maanden had, voelde ze haar innerlijke stem die haar vertelde om haar baas om opslag te vragen. En ja hoor, ze kreeg het! Het was zelfs meer betaald dan het andere aanbod, ook! Ze manifesteerde het beste van twee werelden.

Het is tijd om te transformeren

Het is verbazingwekkend om te zien hoe transformatie plaatsvindt wanneer we naar de tekenen luisteren en ons afstemmen op onze innerlijke kracht. Of het nu gaat om een cyclus die steeds weer de kop opsteekt in een relatie, een terugkerende blokkade in je carrière, of een hardnekkige negatieve emotie - al je ervaringen kunnen in een hogere richting worden bijgesteld.

Als je je geïnspireerd voelt en je wilt weet wat je in je leven aan het manifesteren bent - neem een sprong in het duister en neem vandaag nog contact met me op. Ik zou graag wat licht werpen op je pad dat voor je ligt.

Over de auteur:

Alison is een bekroond intuïtief medium dat haar leven heeft gewijd aan spiritualiteit. Ze gebruikt haar gaven om de verbinding tussen het fysieke en het spirituele domein te vergemakkelijken. Van jongs af aan heeft ze het vermogen gehad om intuïtief bewustzijn en spirituele communicatie van de andere kant te ontvangen. Ze leert ook anderen hoe ze hun eigen intuïtie en gaven kunnen ontwikkelen.

Krijg vandaag nog een reading van Alison! Klik hier om begonnen.