Opzoek naar spirituele verlichting?

Hoe maak je je eigen spirituele bad

We hebben allemaal zware dagen en de zelfzorgroutines die we gebruiken om ze te doorstaan. Als je het gevoel hebt dat je een beetje extra nodig hebt om je energie te spoelen, probeer dan een spiritueel bad.

Wat is een spiritueel bad

Zelfs als je jezelf beschouwt als iemand die een douche neemt, is een spiritueel bad niet je normale douchebeurt. Het is een ritueel voor spirituele hygiëne dat uw aura reinigt en uw energie verjongt.

Recept voor spiritueel bad

  • Zout Natuurlijk zout is het belangrijkste ingrediënt voor je reinigende bad, omdat het negatieve energie kan losmaken. Gebruik geen keukenzout, want dat bevat antiklontermiddelen en tijdens het raffinageproces worden de meeste heilzame mineralen verwijderd. Ga voor 2-3 handjes roze Himalaya-, Epsom- of natuurlijk zeezout voor het beste resultaat.
  • Baking Soda Dit veelgebruikte keukenproduct zit boordevol bicarbonaat en natriumionen die veel fysieke en energiegerelateerde voordelen hebben. Gebruik tussen ¼ en 2 kopjes.
  • Kruiden Essentiële lavendelolie of hele knoppen gekookt in water zijn beide geschikt voor een goed kruidenbad. Lavendelaroma's zijn geweldig voor het verzachten van gespannen emoties en latente stress in het lichaam. Gebruik voldoende om een merkbaar aroma te produceren.

Andere goede kruiden om te proberen zijn roos, kamille, calendula, pepermunt, rozemarijn, geranium, grapefruit, sinaasappel, jasmijn en ylang-ylang.

  • Kaarsen Kaarsen zijn sterke communicatiekanalen in de spirituele wereld. Ze hebben het vermogen om boodschappen te vertalen en deuren te openen om helderheid te verschaffen en positieve energie aan te trekken wanneer ze tijdens een spiritueel bad worden gebruikt.
  • Maak een Magische zeep Magische zeep is zeep die helpt bij manifestatierituelen en liefdesspreuken. Magische zeep heeft een vergelijkbaar effect als kaarsen, behalve dat de magie van de zeep met je meegaat als je je huis verlaat.
  • Klaar Als je het giswerk wilt wegnemen van het voorbereiden van een reinigend sopje, koop dan een zeep die alles bevat, van zouten en kruiden tot helende kristallen en kaarsen voor de ambiance.

Hoe een spiritueel reinigingsbad te nemen

1. Plan uw bad

Stel 20-60 minuten vrije tijd vrij en zorg dat u niet wordt afgeleid.

2. Zorg voor een schoon en opgeruimd bad

Zorg ervoor dat de badkamer schoon en opgeruimd is, vooral de badruimte, want rommel creëert negatieve energie.

3. Stel een intentie vast

Stel een duidelijke intentie vast voor uw spirituele bad. Alles wat u voor uw rituelen gebruikt, zoals essentiële oliën, kristallen, wierook, bloemen, kruiden, planten, kaarsen, muziek en verlichting, moet uw intentie weerspiegelen. Denk niet te veel na. Vertrouw op je intuïtie.

4. De sfeer bepalen

Stook de kaarsen aan. Als u een dimmer hebt, dimt u de lichten. Zo niet, dan kunt u de lichten uitdoen als u genoeg kaarslicht hebt.

5. Laat uw bad vollopen

Vul uw bad met warm water en begin met het toevoegen van de eerder genoemde ingrediënten.

6. Concentreer u op uw intentie

Terwijl u aan het weken bent, concentreert u zich op uw intentie en voelt u hoe de negatieve energie uit uw lichaam vrijkomt. Doe een bewuste poging om langzaam in en uit te ademen.

Interesseerd in meer spirituele reinigingskuren?

Onze aura's weerspiegelen onze innerlijke staat van zijn. Als we veel stress hebben, weerspiegelen onze aura's dat en moeten ze worden gereinigd.

Een spiritueel bad is slechts een van de vele manieren om uw aura te reinigen. Onze Keen-adviseurs kunnen u begeleiden bij een aantal manieren om uw geest te reinigen, zodat u weer terug kunt naar balans.