Opzoek naar spirituele verlichting?

Het verkennen van uw spirituele pad

Het vinden van een manier om vrede te bereiken is de strijd van de menselijke soort geweest. De spanning tussen de dagelijkse sleur en het eeuwige onbekende creëert bij ons allemaal een aardse bezorgdheid. Er zijn vele wegen die je kunt bewandelen om een spiritueel pad te vinden.

Een manier om leiding en helderheid te vinden als je je begint te verdiepen in spiritualiteit, is door een tarotlezing te ondergaan. Sommige kaarten in het kaartspel bieden de mogelijkheid om bepaalde spirituele wegen te verkennen. Kijk of een van deze oude illustraties overeenkomt met uw huidige zorgen.

De Grote Arcana

In elke Tarot lezing zijn de kaarten van de Grote Arcana van groot belang en betekenen impact. Er zijn krachten in het universum die u in de richting van een spirituele transformatie trekken wanneer een van deze kaarten in uw Tarot lezing verschijnt. U kunt uw innerlijke stem met meer vertrouwen volgen wanneer een van deze kaarten verschijnt.

De Hogepriesteres

Dit is een kaart van kennis en acceptatie. Het spirituele element is er een van het vinden van de juiste richting binnen een traditie. Veel mensen worden opgevoed met een bepaald religieus geloof en als ze ouder worden, past de leer waarmee ze begonnen niet meer bij het leven dat ze willen leiden. De Hogepriesteres herinnert je eraan om de wijsheid van het geloof waarin je geboren bent te nemen en toe te passen op de wereld met behulp van je beste oordeel.

De Hiërofant

De Tarotkaart van gevestigde hiërarchieën heeft zware religieuze en spirituele boventonen. De kaart duidt op een loyaliteitsverklaring aan een bepaalde spirituele zoektocht en de leiding die uw weg naar ontdekking heeft geëffend. Veel spirituele bezigheden zijn vrijblijvende zaken met veel getreuzel en een algehele leegte. ervaring waarvan we allemaal gemakkelijk worden afgeleid. Dit is een kaart van het aangaan van een verbintenis om een specifiek spiritueel pad en al zijn leringen, beperkingen en tradities te volgen. Deze kaart zegt dat het tijd is om erin te duiken.

Temperance

Dit is misschien wel de meest spirituele kaart in het hele Tarot-deck. Het vertegenwoordigt de mogelijkheid van vrijheid en overvloed door het afzweren van wereldse genoegens en materialisme. Als u in de verleiding komt om uw bezittingen weg te doen, uw consumptie te verminderen en uw huis of uw verplichtingen in te krimpen, bent u misschien klaar om verder te gaan dan materialistische zorgen. Het kan ook zijn dat je relaties of patronen aan het afstoten bent om jezelf te bevrijden van een misbruikende relatie met een andere persoon of je eigen gedrag. Matigheid is een poort naar een nieuw leven.

De radicale aard van deze kaart is een oproep om alles te hebben door niets te hebben. Acceptatie kan alleen komen wanneer je niet langer een gevestigd belang hebt in de uitkomst. Van jezelf houden leidt liefde naar jou. Het pad van matigheid is moeilijk in deze tijden van buitensporig gedrag, maar het is een directe verbinding met de hogere spirituele krachten van het universum en daarbuiten.

De Ster

Dit is een kaart van inspiratie. Als je verloren bent en je niet geliefd voelt, inspireert de Ster je zoektocht naar vervulling. Het is de kaart van spirituele verlichting die mensen meestal inspireert om een nieuwe versie van hun universum te creëren. Als de Star kaart in een lezing verschijnt, nemen mensen schilderlessen, gaan naar quilt seminars, kopen dure digitale camera's en zoeken naar andere artistieke middelen van expressie.

Kunst, ambachten en andere creatieve output staan onder de invloed van deze kaart. Werken van kunstzinnigheid bieden verrijkende ervaringen die je bewustzijn verruimen. Vanuit de verlichte staat van de creatieve impuls komt het vermogen om een meer spiritueel dagelijks bestaan te creëren.

Lage Arcana

Vier kaarten in de Lage Arcana hebben te maken met het volgen van een spiritueel pad. Het zijn, in numerieke volgorde, Aas, 2, 3 en 4. Als twee van deze kaarten tegelijkertijd in een lezing verschijnen, staat u op het punt van een grote doorbraak in uw streven naar vrede

Aas van Bekers

Elke Aas is de belichaming van de kleur die hij vertegenwoordigt. Het pak van de Bekers is de Tarot vertegenwoordiging van emotie. De Aas van Bekers is een manifestatie van spirituele verlossing. Wanneer deze kaart in uw lezing verschijnt, komt u dichter bij een verlossende ervaring die uw ziel zal verheffen.

Twee van Wijzen

Uw natuurlijke creatieve impuls kan iedereen helpen. Het bewustzijn van mensen verhogen is een spirituele roeping. Er zijn veel manieren om de wereld ten goede te veranderen en om met goede oplossingen voor de wereldproblemen te komen, is een creatieve vonk nodig. Deze kaart stelt je in staat om je geest en intuïtie te openen als een roeping om de wereld buiten je directe omgeving te helpen. Als je aan een zoektocht van spirituele aard begint, heb je geen idee waar je in de wereld terecht zou kunnen komen.

Drie van Pentakels

Deze kaart beeldt drie mensen af die midden in de bouw van een kerkinterieur zitten. Je bent de architect van je eigen spirituele bestemming, maar de leiding en wijsheid van anderen zullen je op een meer bevredigende reis brengen. Uiteindelijk zult u in staat zijn om anderen van dienst te zijn, maar u begint nu pas met de taak om uw eigen kerk van de goddelijke geest te bouwen.

Vier van Zwaarden

Het tafereel van een sereen interieur illustreert wat lijkt op een sarcofaag. De zwaarden die het omringen zijn in de aanslag. Dit is de kleur van ideeën en communicatie. Wanneer deze kaart verschijnt, zal de kans zich voordoen om je spirituele pad filosofisch te bespreken. Misschien vindt u zelfs een leraar of mentor die u zal helpen uw begrip van het universum te versnellen.

Gerelateerde artikelen