Opzoek naar spirituele verlichting?

Het maken van uw 2012 visiebord

Wanneer je de wereld waarin je wilt leven kunt visualiseren, heb je de eerste stap gezet naar het bewonen ervan. Dan begint de pret. Kun je in de echte wereld zijn en je gedragen alsof het paradijs van je dromen al bestaat? Om datgene wat je voor ogen hebt ook echt te creëren, moet je je voorstellen dat je daar woont totdat het zich in de werkelijkheid manifesteert.

Een manier om de wereld waarin je wilt leven te manifesteren, is door in de werkelijkheid te illustreren wat je in je geestesoog ziet. Als je een venster creëert op het landschap van je dromen, maak je die dromen in feite veel werkelijker. Uit je constructie vormt zich een duidelijker idee van wat je wilt en ontstaat de manier om het tot stand te brengen. Het universum zal meewerken met je visie wanneer je begint te beschrijven wat het is dat je verlangt.

De kosmos verstaat meer dan één taal en waarlijk, een beeld zegt meer dan duizend woorden. Er zijn veel manieren om je visie op een bord te zetten zodat de wereld het kan zien. Vision boarding is een hulpmiddel om het leven te creëren dat je wilt. Het enige wat je nodig hebt, zijn wat tekenspullen en de wil om je dromen echt waar te maken.

Probeer eens een collage

Krijg een groot, leeg posterbord en een stapel tijdschriften. Blader door de pagina's op zoek naar afbeeldingen van de toekomst. Knip plaatjes uit van blije mensen die dingen doen die jij graag zou willen doen en knip ze uit, samen met afbeeldingen van je droomhuis of droomauto. Gebruik een lijmstift om ze op je posterbord te plakken. Of maak een prikbord en plak je plaatjes op karton en verplaats ze over het prikbord naarmate je je droom van de wereld die je wilt ervaren verder uitbouwt.

Blijf je visiebord op een plek waar je het elke dag ziet. Neem elke ochtend even de tijd om voor het bord te gaan staan en stel je voor dat je het leven hebt dat je wilt. Als u uw toekomst actief voor u kunt zien, is de werkelijkheid die u wilt al werkelijkheid geworden.

Stook uw penseel op

Sommige mensen geven de voorkeur aan een visiebord met een persoonlijk tintje. Schilderen en tekenen zijn krachtige methoden om een visiebord te maken van het pad dat je in je leven wilt volgen. De magie van schilderen is dat de picturale ruimte niet hoeft te voldoen aan de wetten van de echte wereld.

Je kunt het verleden en heden mengen met de toekomst in elke volgorde die je kiest. Uw droomhuis van de toekomst kan uw voorouders en de kleinkinderen die nog moeten komen verwelkomen als u dat wilt. Alles kan in hetzelfde beeld worden opgenomen. Vision boarding kent geen andere regels dan het omarmen van een proces van het zien van de toekomst die je wilt en het werken om het te illustreren in

Bouw je toekomst

Bouw een driedimensionale voorstelling van je droomwereld uit alledaagse voorwerpen die verschillende facetten vertegenwoordigen van het leven dat je aan het creëren bent. Als je je toekomst in de zakenwereld ziet, kan een piepklein model van een winkelpui of een miniatuurcomputer de basis vormen van een multimediastuk. Handwerkwinkels hebben veel verschillende voorwerpen in de poppenhuisafdeling. Het kan ook gaan om betekenisvolle natuurlijke voorwerpen of speelgoed dat je aan je toekomstige kind of huisdier wilt geven. Ga creatief aan de slag!

Multimediasculpturen vereisen sterke lijm en ruimte om te werken, evenals een plek om je meesterwerk tentoon te stellen. Het voordeel van het in elkaar zetten van dit type visionboard is dat je je wens in drie dimensies kunt manifesteren en speelse vermenging van elementen kunt toestaan. Aangezien het echte leven zich voordoet als een wervelende wirwar van stukjes, is dit een geweldige manier om het leven te weerspiegelen als een gelukkige wirwar; een wirwar waar jij voor hebt gekozen.

Het proces

Denk rustig na over wat de kosmos je vertelt en antwoord met jouw unieke expressie, waarmee je jouw verlangen communiceert aan het universum. Wanneer je je bewust bent van het integreren van je bestemming met de verbetering van de mensheid, verwelkomen de krachten van deze wereld een medewerker.

Vision boarding is vergelijkbaar met het bijhouden van een blog of dagboek. Als Als je er dagelijks tijd voor maakt, kun je een rituele benadering ontwikkelen om de dingen precies daar te zetten waar je ze in de echte wereld wilt hebben. Het creëren van een nieuwe realiteit vereist kalme helderheid van jouw kant. Hoe meer moeite je doet om de visie op je wereld te ontwerpen, hoe vaster je pad zal zijn.

De evolutie van jezelf

Wees echter gewaarschuwd dat vision boarding je krachtig kan confronteren met een nieuwe realiteit; dat je sommige dingen die je je hebt voorgesteld, niet echt wilt. Als je portalen naar de toekomst creëert, kun je, als je er een week of twee later naar kijkt, je verlangens in twijfel trekken. Misschien heb je een oude droom een tijdje met je meegesleept of ben je in de ban van sociale druk.

Vision boarding stelt je in staat om te evolueren. Pak het groots aan en neem risico's door elementen aan uw grote bord of sculptuur toe te voegen of eruit te halen. De discipline die het met zich meebrengt om consequent in je beelden te werken zal zorgen voor een diepgaande groei langs de manier.