Opzoek naar spirituele verlichting?

Blijf gemotiveerd met creatieve visualisatie

Vandaag heeft iedereen het over het coronavirus, leest men op verschillende plaatsen hoe het kan worden opgelopen, en hoort men over verschillende voorzorgsmaatregelen die mensen moeten nemen. Al deze punten zijn steekhoudend. Ze zijn geldig omdat we moeten worden opgeleid en voor onszelf zorgen. Ja, het is ook belangrijk om van deze twee dingen op de hoogte te zijn. Want het coronavirus is een zeer ernstige ziekte.

Een andere serieuze zaak is dat we ons niet laten meeslepen door alle hype en paniek (die sommigen onder ons kunnen voelen). Voorlichting over hoe we onszelf kunnen beschermen is noodzakelijk. Maar we mogen ons niet laten opslokken door angst. We moeten gemotiveerd blijven. Hoop blijven koesteren. We moeten onze vrije wil gebruiken en goede beslissingen nemen. Moeten op God vertrouwen en weten dat er voor ons gezorgd zal worden, wat er ook gebeurt. Negativiteit mag niet het beste van ons krijgen. Gebruik in plaats daarvan Creatieve Visualisatie (CV) om uw doelen te bereiken en u gemotiveerd te houden. Deze hulpmiddelen helpen om gefocust te blijven en leren ons om voor onszelf te zorgen, zodat we negatieve gedachten kunnen filteren.

Wat is Creatieve Visualisatie?

Heb je ooit iets zo graag gewild en wist je niet waar je moest beginnen? Een suggestie is: gebruik creatieve visualisatie. Wikipedia.com zegt: "Creatieve visualisatie (CV) is het cognitieve proces van het doelgericht genereren van visuele, mentale beelden, met open of gesloten ogen, waarbij de visuele waarneming wordt gesimuleerd of gerecreëerd, om deze beelden te behouden, te inspecteren en te transformeren, waardoor de bijbehorende emoties of gevoelens worden gewijzigd, met de bedoeling om vervolgens een gunstig fysiologisch, psychologisch of sociaal effect te ervaren. effect, zoals het versnellen van de genezing van wonden aan het lichaam, het minimaliseren van lichamelijke pijn, het verlichten van psychologische pijn waaronder angst, verdriet en een lage stemming, het verbeteren van het gevoel van eigenwaarde of zelfvertrouwen, en het vergroten van het vermogen om met anderen om te gaan."

Simpel gezegd kan iemand CV gebruiken om te creëren en te geloven wat hij wil. Iemand kan ervoor kiezen om creatieve visualisatie te gebruiken om zijn leven geestelijk, emotioneel, mentaal of lichamelijk te verbeteren. Dit proces wordt verondersteld iets goeds te zijn voor ons leven en ons te helpen betere mensen te worden.

Creatieve Visualisatie (CV) is ontwikkeld door Shakti Gawain. Mevrouw Gawain legt uit: "Het belangrijkste om te onthouden is om creatieve visualisatie vaak te gebruiken, om het een vast onderdeel van je leven te maken. De meeste mensen lijken te vinden dat het het beste werkt om het op zijn minst een beetje elke dag te oefenen, vooral wanneer ze het voor het eerst leren." Persoonlijk gebruik ik creatieve visualisatie elke dag. Ik maak een schema. In mijn schema maak ik tijd om te lezen, mijn doelen op te schrijven, te mediteren over mijn doelen en na te denken over wat het belangrijkste in mijn leven is voor de volgende stap. Ik doe dit al jaren. Ik oefen dit in mijn dagelijks leven. Het heeft me geholpen om in balans en gefocust te blijven. Als dit nieuw voor je is, ben ik het met Ms. Gawain eens dat je langzaam moet beginnen, maar maak een belofte om het elke dag te doen, wat er ook gebeurt.

Herontdek hoop met een helderziende reading. Bel Pat58 vandaag nog!

Belang van doelen

De volgende stap is om over doelen te praten. De sleutel tot doelen is motivatie. Menselijke motivatie komt voort uit hoe we denken en hoe we ons voelen. Dit proces komt voort uit ofwel de geest ofwel het hart. Onze verlangens komen uit ons hart. Daarna helpt ons verstand ons om een plan te formuleren om deze verlangens uit te voeren. Beide moeten echter op elkaar zijn afgestemd en met elkaar overeenstemmen.

Volgens PsychologyToday: "Motivatie is letterlijk het verlangen om dingen te doen. Het is het verschil tussen voor dag en dauw opstaan om de straat op te gaan of de hele dag thuis blijven liggen. Motivatie is een cruciaal element bij het stellen en bereiken van doelen, en onderzoek toont aan dat het iemands eigen niveau van motivatie en zelfbeheersing kan beïnvloeden. Dus bedenk wat je wilt, ga door de pijnperiode heen, en begin te zijn wie je wilt zijn." Om onszelf te motiveren moeten we het geloven, dromen, en het dan gaan zien. Als we al deze drie dingen kunnen geloven, kan wat we ons voorstellen werkelijkheid worden.

Gebruik je verbeelding

Motivatie en creatief visualiseren lijken op elkaar. Motivatie nodigt ons uit om te voelen door een verlangen te hebben. Creatieve visualisatie nodigt ons uit om te denken door onze verbeelding te gebruiken. Als we besluiten om motivatie te voelen door iets te willen en dan te bedenken hoe we dat gaan bereiken door onze verbeelding te gebruiken, kunnen we een doel bereiken. Beide dingen moeten dagelijks en regelmatig worden gedaan. We moeten zelf voelen en denken dat we alles kunnen bereiken waar we ons hart en onze gedachten op richten.

Creatief visualiseren is een proces dat iemand elke dag kan gebruiken om te bereiken wat hij wil. Motivatie moet deel uitmaken van dit proces. Het stelt ons in staat onze vrije wil te gebruiken en te kiezen wat we willen doen om ons leven te verbeteren en onze doelen te bereiken. Al deze drie dingen zijn belangrijk omdat ze deel uitmaken van zelfzorg om ons te helpen betere mensen te worden, zodat we anderen kunnen dienen. Op persoonlijke titel heb ik een verhaal te vertellen over een persoon die creatieve visualisatie en motivatie gebruikte om zijn leven te beteren.

Op dit moment krijgen we dagelijks te horen over het coronavirus en de gevolgen die het heeft voor onze gemeenschap. Het is belangrijk om op de hoogte te blijven en onszelf te beschermen. Het is ook belangrijk dat we niet in paniek raken. Angst mag niet bepalen wie wij als mensen zijn. God heeft de leiding. We moeten hoop hebben en positief blijven. Een oplossing is om gemotiveerd te blijven en creatieve visualisatie te gebruiken om ons gefocust te houden.

Over de auteur:

Een van de besten van Keen. Formeel op Keen Radio: "Creëer je lot met Pat58". Gast op een Facebook live event voor Keen 2019. Uitgelicht op CBS televisie, Women's Health Magazine en Cosmopolitan. Begaafd sinds kindertijd met 47 jaar ervaring. Vermogen om kaarten, intuïtie en paranormaal vermogen te gebruiken om te helpen in je toekomst te kijken voor een geweldig leven. Legitiem helderziend, fysiek medium. Geeft accurate informatie met een tijdschema. Ook mijn educatieve achtergrond omvat een bachelor in de psychologie en een master in het onderwijs.

Geef vandaag nog een reading met Pat58! Klik hier om begonnen.