Opzoek naar spirituele verlichting?

De magie van thee

Ik ben altijd al een grote fan van thee geweest. Thee is rustgevend, ontspannend, verwarmend en heerlijk. Ik speel al een tijdje met het idee om thee te gebruiken in mijn manifestatiemagie, en mijn dochter zorgde voor de perfecte katalysator toen ze me een assortiment van vijf theesoorten gaf, verpakt door de Ten Ren Tea Company.

Elke theesoort zit in een glanzend doosje, en elke soort heeft een bepaalde kwaliteit die eraan verbonden is. Zo brengt de Oolong zegen; de To Kuan Yin brengt geluk; de Shou Mei Thee bevordert de gezondheid; de Jasmijn brengt geluk; de Shui Sin stimuleert rijkdom.

Na enig nadenken besloot ik dit concept een stap verder te brengen en magische kwaliteiten toe te kennen aan de kruidenthee die ik zelf maak van kruiden uit mijn eigen tuin, en aan de thee die ik in de winkel koop. Hieronder staat mijn huidige lijst. Hij is nog niet af, maar u mag hem gerust gebruiken als basis voor uw eigen experimenten met theemagie.

Peppermunt: Levenskruid, opwekking, pit en een gevoel van plezierRoosje: Romantiek en liefdeKamille: Droomwerk, astraal reizen, creativiteitLavendel: Geld, succes, schoonheid, jeugdigYarrow: Magie, waarzeggerij, droomwerkRue: Verjaagt negativiteit en spijt, geneest verdrietRosemarijn: Fysieke energie, psychische energie, zuiveringThyme: Verjaagt nachtmerriesKruidnagel - Vriendschap, wensen vervullen, genezingDandelion - Helpt helderziendheid te verbeteren, zuiveringGemberwortel - Liefde, geld, succes, krachtLemon Verbena - Bescherming voor schade en het aantrekken van liefdeNootmuskaat - Geluk, liefde, voorspoed (en lekkere koekjes!)

Vragen over de spirituele wereld? Bel of chat vandaag nog met een helderziende!

Mijn theeritueel/bevestiging is een heel eenvoudig ritueel. De theepot die ik heb gekozen is kort, dik en beschilderd met afbeeldingen van theedrinkende katten. Het bijpassende kopje is ook kort en heel dik. Ik vind het prachtig! Het is heel belangrijk dat u ervoor zorgt dat alles wat u kiest om deel uit te maken van dit ritueel, u bevalt.

Hier gaat het als volgt:

1. Kies een theepot en een kop die u visueel bevallen. Het maakt niet uit of ze bij elkaar passen of niet.

2. Wijs een specifieke betekenis toe aan de thee die u gaat zetten.

3. Schrijf op een stuk wit papier precies op wat u hoopt te manifesteren.

4. Vouw het papier in een mooie vorm, of het nu een geometrische vorm is of een origamibloem - alles wat er voor u mooi uitziet, werkt. Plaats het papier in uw lege theekopje.

5. Concentreer al uw energie op wat u wilt terwijl u de thee bereidt.

6. Haal het gevouwen papier uit uw kopje en gooi het weg met de gebruikte theeblaadjes.

7. Geniet van uw thee en ontspan.

Zijn zegeningen,Robyn

Over de auteur:

Opgegroeid in een gezin waar paranormale gaven werden gewaardeerd en aangemoedigd, heb ik het grootste deel van mijn leven kaartgelezen. Mijn lezingen zijn niet veroordelend en worden gegeven met medeleven en zorg. Ik heb 21 jaar ervaring als een professionele crisis counselor & bieden al sinds begin 2001 tarotlezingen aan op Keen.com.

Vraag vandaag nog een tarotlezing aan bij Empress Tarot! Klik hier voor een lezing.