Opzoek naar spirituele verlichting?

Creëer je realiteit met je eigen bewustzijn

"" is eigenlijk meer iets als "Andere Dimensionaal". Zoals de kwantumfysica keer op keer heeft bewezen, leven we in een Multiversum! En om de dingen nog meer geestverruimend te maken, bestaat er niet zoiets als lineaire tijd. Dat is moeilijk te verkroppen, maar het is waar! Terwijl we deze heldere en solide realiteit zien en voelen, zijn er dus eigenlijk verschillende andere realiteiten die hier en nu aan de gang zijn. Het verleden, heden en de toekomst gaan door tot in het oneindige. Denk daar eens een tijdje over na.

Visualiseer vervolgens dat onze ziel eigenlijk verschillende 3D-realiteiten tegelijk ervaart, allemaal hier, alleen op een ander kanaal, om het zo maar eens te zeggen. Als je op deze manier naar onze werkelijkheid kijkt, geeft dat een heel andere betekenis aan reïncarnatie; vooral als elk van deze verschillende levens elkaar beïnvloedt. Nog een geestverruimer om je hoofd over te buigen.

Vragen over de spirituele wereld? Bel of chat vandaag nog!

Nu, laten we nog een stapje verder gaan. Wat als ons bewustzijn of moeten we zeggen, ons bewustzijn, feitelijk alles creëert wat we zien en ervaren terwijl we in de fysieke lichaam? En wat als ons bewustzijn buiten het lichaam hetzelfde doet, gewoon ogenblikkelijk? Als dit zo is, zoals alle grote mystici en filosofen door de eeuwen heen hebben geleerd, dan is het misschien, heel misschien, allemaal een soort illusie. Sommigen noemen het een soort matrix of simulatie. Zoiets als een computerprogramma, alleen bedienen wij het systeem. En het is duidelijk dat een hoge intelligentie het programma gemaakt moet hebben! Het moet een soort alwetend, alziend soort kosmisch bewustzijn zijn om dit alles te creëren. Toch? Sommigen noemen het God, of De Bron, of misschien, Alles Dat Is? Nou, hoe dit alles ook tot stand is gekomen, het is nog steeds een beetje een raadsel. En hoogstwaarschijnlijk kunnen onze menselijke hersenen niet eens bevatten hoe het echt werkt. Maar één ding is zeker, we creëren onze eigen werkelijkheid, ongeacht in welke dimensie we denken dat we ons op dit moment bevinden. Dus waarom zouden we er niet onze perfecte, meest hemelse ervaring van maken, niet alleen voor onszelf maar voor iedereen met wie we in contact komen? Dat lijkt me niet meer dan logisch.

En vergeet niet dat we allemaal onze eigen beperkingen creëren. Dus denk niet te klein. En speel niet de schuldvraag. Leer gewoon verantwoordelijkheid te nemen voor wat je creëert. Niemand wil omgaan met iemand die zich altijd slachtoffer voelt en met de vinger wijst... op anderen. En ja, de woorden en daden van anderen beïnvloeden onze werkelijkheid ook. We lijken ons in een soort interactieve realiteit (of moet ik zeggen matrix?) te bevinden. Maar één ding is zeker: wat we uitstralen, komt op ons terug!

Dus waarom zou je niet de beste realiteit creëren die je je kunt voorstellen? Je moet het "zijn" om het "te creëren"! En passie geeft kracht aan wat je manifesteert. Dus, maak de dingen een beetje levendiger en wees gepassioneerd over het leven.

Droom groot en houd die droom vast. Want als het allemaal een illusie is, dan zijn er oneindig veel mogelijkheden!

Over de auteur:

Dianne heeft het "buiten de norm treden" al sinds haar vroege jeugd ervaren. Communicatie met geesten is een belangrijk onderwerp van onderzoek en persoonlijke ervaring geweest gedurende haar hele leven. Deze verbinding met de geestenwereld heeft ze van haar moeder, die soortgelijke ervaringen had, ontvangen. Ze helpt anderen door moeilijke tijden heen, om hen te helpen spiritueel vooruit te komen.