Opzoek naar spirituele verlichting?

Contact maken met je geliefden aan de andere kant

Je beseft het misschien niet of begrijpt het niet, maar ik beloof je dat negen van de tien keer, je geliefden aan de andere kant in orde zijn. Die ene keer op de tien is het toeval dat ze gereïncarneerd zijn, wat volgens mij niet vaak gebeurt. Daar kunt u troost uit putten.

Wie is er niet in orde? Wij. Het gaat nooit goed met ons als we iemand verliezen van wie we houden; het is hartverscheurend, verwoestend en wereldschokkend, maar dat zijn slechts woorden. Niets kan echt beschrijven hoe pijnlijk het is om een geliefde te verliezen. Ook al kan ik contact maken met de andere kant (dingen horen, beelden zien, enz.), het kan me nooit echt troosten of de pijn doen verdwijnen. Het enige dat me enigszins kan troosten is ze te herinneren zoals ze waren en van ze te houden met heel mijn hart. Laat de pijn gewoon zijn wat ze is.

Vragen over de spirituele wereld? Bel of chat vandaag nog!

Daarom heb ik mezelf erop toegelegd om je te helpen contact te maken met degenen van wie je houdt en die zijn heengegaan. Het is niet gemakkelijk, maar als er iemand is die dingen kan bevestigen die je over je dierbaren weet, helpt dat en helpt het je op weg naar genezing of rouwverwerking. Huil het uit, haal die foto's tevoorschijn, praat met ze alsof ze Hoe meer je dat doet, hoe meer je je met hen verbonden zult voelen, en hoe meer je je verbonden voelt, hoe meer je zult merken dat onze dierbaren ons altijd tekens geven.

Zie er gewoon naar uit; het kunnen de meest subtiele tekens zijn. Je begint bijvoorbeeld aan ze te denken of je zet de radio aan en het is een liedje dat je aan ze doet denken. Vaak sturen ze vogels die je toevallig opmerkt, of centen die je in je huis vindt en die een betekenisvol jaartal op de achterkant hebben. Maar al met al zijn ze er en houden ze meer van je dan ze ooit hebben gedaan, omdat ze nu bij God zijn en beseffen wat liefde werkelijk is - goddelijk volmaakt en onvoorwaardelijk.

Ik hou zielsveel van je en ik kan niet wachten om iets van je te horen. God zegene je en zorg goed voor jezelf.

Over de auteur:

Ik realiseerde me dat ik een gave had toen ik een tiener was.Ik kon gevoelens van mensen aftappen en de juiste dingen zeggen om ze beter te laten voelen.Later, toen ik een beetje ouder werd, begon ik informatie van de andere kant te ontvangen.Ik nam toen aan dat ik mensen moest helpen contact te maken met geliefden.Ik heb mensen geholpen deuren te sluiten die hen schaadden, waardoor ze niet verder konden, ik hoop hetzelfde te doen voor