Opzoek naar spirituele verlichting?

Hoop opbouwen

Drie facetten van het opbouwen van hoop

Volgens Alexander Pope: "Hoop doet eeuwig leven." Hoop komt eenvoudigweg van binnenuit en het hebben van een sterk geloofssysteem in iets spiritueels fenomenaals. Als iemand bijvoorbeeld zijn baan verliest, kan hij alleen een nieuwe baan krijgen als hij besluit dat hij, hoe lang het ook duurt of hoe slecht het ook wordt, er alles aan moet doen om een andere baan te vinden.

Hoop is niet noodzakelijkerwijs iets dat iemand kan zien of vasthouden. In plaats daarvan is het een gevoel en een overtuiging. Om deze overtuiging te kunnen hebben, moet iemand erachter zien te komen hoe hij hoop kan scheppen in zijn eigen leven, ongeacht zijn omstandigheden. Drie ideeën die ten grondslag liggen aan het creëren van hoop komen voort uit weten, accepteren en focussen op waar we controle over hebben in ons eigen leven en de kracht hebben om dit uit te dragen in onze eigen wereld.

Dingen zullen veranderen

Begin met de wetenschap dat, ongeacht de omstandigheden in het leven, de dingen beter zullen worden. Een mens moet de mentaliteit hebben dat dingen zullen verbeteren. Geef niet op. Het zal tijd kosten, maar uiteindelijk zal het beter gaan. Dit komt voort uit de kennis om te zien hoe anderen soortgelijke beproevingen hebben doorstaan en ermee zijn omgegaan. Heb geduld. Er zal een betere dag komen.

Nu, als u zich hopeloos voelt omdat u dingen bent kwijtgeraakt of iets tragisch is gebeurd, geef jezelf tijd om te rouwen. Verwerk wat er in je leven is gebeurd. Verwerk je gedachten en emoties. Dit kan op verschillende manieren, bijvoorbeeld door een dagboek te schrijven of door met iemand anders te praten.

Herontdek hoop met een helderziende lezing. Bel Pat58 vandaag nog!

Acceptatie is macht

Acceptatie is de sleutel. Ga geleidelijk over op uw nieuwe leven. Iets accepteren betekent niet dat je het leuk moet vinden. Het betekent alleen dat u bereid bent om nederig genoeg te zijn om te werken met wat u hebt gekregen. Erken het feit dat de dingen nooit meer zullen zijn zoals ze waren. Accepteer ook dat je iets nieuws hebt om naar uit te kijken. Aanvaarding van elke omstandigheid zal je kracht geven. Als er kracht is, dan is er hoop.

Focus op mogelijkheden

Hoop kan ook ontstaan door actie. Maak een lijst van dingen die je kunt doen. Richt je op wat je kunt. Besteed aandacht aan dingen die u gelukkig maken. Doe aan gebed of lichaamsbeweging. Dit zal je geestelijke en lichamelijke kracht ontwikkelen. Ontwikkeling op deze twee gebieden helpt het onzichtbare te groeien. Bouw een band op met God. Vraag je Hogere Macht om leiding over hoop. Als het onzichtbare in de geest kan groeien, kunnen we ons krachtiger voelen. Dan kunnen we beginnen te overwegen dat we deel uitmaken van iets groters en beters. Tenslotte, als we het gevoel hebben dat we uitmuntend zijn, kunnen we

Hoop is een inside job

Ons leven hoeft niet hopeloos te zijn. Hoop komt van binnenuit. Dingen zullen beter worden, want situaties blijven nooit hetzelfde. Begin te leven in je nieuwe normaal door acceptatie. Zet dingen in gang in je leven zodat je van binnenuit een platform van hoop kunt bouwen. We kunnen deel uitmaken van het onbekende als we daarvoor kiezen. Vandaar dat het onbekende onze hoop is en een geloof in iets groters, het verbeteren van onszelf.

Over de auteur:

Pat58 staat bekend als "Een van de besten van Keen." Ze was gastvrouw van Keen Radio: "Creëer je lot met Pat58" en was te gast bij een live Facebook-evenement voor Keen. Ze is te zien geweest op CBS televisie, Women's Health en Cosmopolitan Magazine. Ze is al sinds haar kindertijd hoogbegaafd en heeft 47 jaar ervaring. Ze heeft het vermogen om kaarten, intuïtie en paranormale gaven te gebruiken om u te helpen in uw toekomst te kijken voor een geweldig leven. Pat is een legitiem helderziende en fysiek medium die accurate informatie geeft met een tijdskader. Haar opleiding omvat een Bachelor in Psychologie, een Master in Educatie, en speciale certificeringen/opleidingen in tarot, mediumschap, Psychosynthese, en helderziendheid.

Vraag vandaag nog een reading aan met Pat58! Klik hier om begonnen.