Opzoek naar spirituele verlichting?

Alles wat je moet weten over het ontvangen van een spirituele lezing

Er heerst wat verwarring rond spirituele lezingen en wij zijn hier om dat allemaal op te helderen. Laten we het eerst hebben over wat het niet is. Een spirituele reading geeft geen inzicht over wanneer je zal trouwen, wat het jaar zal brengen, en of je al dan niet ooit de loterij zal winnen. Wat het wel doet is u helpen in uw zoektocht naar persoonlijke groei en acceptatie door middel van viscerale begeleiding - en laten we eerlijk zijn, wie wil er nu niet zijn spirituele bewustzijn vergroten?

Op een dieper niveau omvat een spirituele reading al uw levens - verleden, heden en toekomst - in een poging om erachter te komen wat uw belangrijkste doel in het leven is. De begeleiding die wordt gegeven is gebaseerd op intuïtief (paranormaal) bewustzijn dat iemands spirituele, psychologische en emotionele evolutie aanboort. Het doel van een adviseur is om de ontvanger te helpen met acceptatie en empowerment, zodat hij/zij doelgericht verder kan gaan. Best intrigerend, ja? Lees verder om meer te weten te komen over wat je kunt verwachten en hoe je het meeste uit je reading kunt halen.

Waarom u een spirituele reading zou moeten overwegen

Er zijn waarom men overweegt een spirituele reading te krijgen, maar een aantal van de meest voorkomende redenen zijn:

 • De wens om in contact te komen met een overleden dierbare - misschien uit een behoefte aan afsluiting
 • Inzicht krijgen in wat je huisdier je probeert te vertellen
 • Een blik werpen op je vorige levens
 • Het helpen genezen van een dierbare op afstand
 • Om te communiceren met iemand die in coma ligt of een ziekte heeft zoals Alzheimer
 • Het verwijderen van negatieve energie uit uw huis of persoonlijke ruimte
 • Om op de hoogte te raken van de lessen die u in uw leven zou moeten leren
 • Om in contact te komen met uw spirituele gidsen en engelen
 • Om inzicht te krijgen in anderen en zo de relaties in uw leven te verbeteren

Wat u kunt verwachten

Om eerlijk te zijn, heeft elke spirituele adviseur zijn eigen persoonlijke aanpak als het gaat om het geven van readings. Spirituele informatie kan op verschillende manieren worden geïnterpreteerd, afhankelijk van de methode die wordt gebruikt om de informatie te ontvangen. Lezers kunnen bijvoorbeeld vertrouwen op intuïtie en leiding, boodschappen van gidsen, ouderwetse mediumschap, of een combinatie daarvan.

De beste manier om je vragen te stellen

Zoals bij elk type reading is het belangrijk dat je je intentie duidelijk maakt en bereid bent om te praten! Spirituele lezingen zijn aanzienlijk bilateraler dan andere lezingen. Een doorgewinterde lezer zal je aanmoedigen om vragen te stellen, dus neem de tijd om je voor te bereiden op je sessie zodat je reading dieper en persoonlijker is. Onthoud, houd het bij actieve (het grote plaatje), niet passieve (wanneer gaat er iets gebeuren) en open- niet gesloten vragen die gericht zijn op details om het meeste inzicht te krijgen. Hier zijn enkele voorbeelden om u te helpen.

 • Wat zie je in termen van mijn doel in het leven?
 • Wat kan ik doen om meer het gevoel te hebben dat mijn (overleden) dierbare om me heen is?
 • Ben ik op de juiste weg om mijn gezondheid op de lange termijn te maximaliseren?
 • Wat kan ik doen om er zeker van te zijn dat mijn huisdier mij vertrouwt en geliefd is?
 • Wat Wat moet ik doen om het meeste uit mijn carrière te halen?

Houd in gedachten dat het feit dat u geen paranormale lezing krijgt, niet betekent dat u de expertise van een ervaren paragnost, helderziende of spirituele gids niet nodig hebt. Keen heeft een robuuste database van adviseurs die experts zijn in het geven van spirituele lezingen. Als u nog geen favoriet heeft, neem dan een kijkje om de beste adviseur voor u te vinden voordat u zich inschrijft voor een lezing. Lees de biografieën en recensies om een idee te krijgen van met wie u zult spreken. Zoals met elke relatie, wil je een soort verbinding voelen zodat je het meeste uit je ervaring haalt.