Wilt u met een medium of paragnost praten?

Zwarte aura betekenis & persoonlijkheid

De zwarte aura is een van de weinige aura's die overwegend negatief is. In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, is iemand met een zwarte aura in de meeste gevallen geen slecht persoon. Vaak hebben ze gewoon tijd nodig om verder te gaan en te herstellen van de negatieve gevoelens die de zwarte aura doen verschijnen. Een van de primaire oorzaken van een zwarte aura is onwil om jezelf of anderen te vergeven. Vergeving is nooit gebonden aan specifieke misstanden, maar komt van je af wanneer je focus en energieën uit balans raken ten gunste van wanhoop of ruwe negativiteit. Dit is slechts één van de vele bronnen, maar zelfs ziekte kan een oorzakelijke factor zijn in je zwarte aura.

Zwarte aura's zijn niet voor altijd

Veel mensen die echt synergetisch met hun natuurlijke aura omgaan, gaan er misschien van uit dat een aura gewoon een ander woord is voor persoonlijkheid en mijden zo degenen die vervloekt zijn met een zwarte aura. Dit kan niet verder van de waarheid zijn, want aura's evolueren voortdurend en kunnen verschuiven. Aura's worden gemakkelijk beïnvloed door je emoties, het welzijn van je ziel en je niveau van spiritueel ontwaken, naast vele andere factoren.

Zwart is een soort maskerende aura - met andere woorden, eerder een symptoom dan een resultaat. Natuurlijke aura's stralen energie naar buiten uit, terwijl negatieve aura's energie naar zich toe trekken en dingen naar binnen zuigen als een zwart gat. De heldere en sprankelende gele aura is bijvoorbeeld altijd speels en optimistisch, en wekt vaak passief deze positiviteit op bij iedereen in zijn omgeving, ongeacht zijn aurakleur.

Typisch betekent een zwarte aura dat je natuurlijke aura wordt verstikt. De zwarte aura verbruikt je natuurlijke aura en onderdrukt het terwijl het van kracht is, waardoor je je gemakkelijker hopeloos en opgesloten voelt. Het is geen persoonlijkheid, niet de "echte" jij, en het zal alleen blijven bestaan zolang je het toelaat.

Zwarte aura's uitgelegd

Er is geen enkel persoon op deze planeet die altijd gelukkig, gezond en perfect is. Er doen zich echter situaties voor die negatieve, maar niettemin gezonde emoties kunnen veroorzaken. Verdriet, bijvoorbeeld, is vaak een belangrijke oorzaak van een zwarte aura. Verdriet is ook een normaal proces dat iedereen zal doormaken en op zijn eigen manier zal verwerken. Daarom is een kortstondige zwarte aura die je omringt bij het verwerken van het verlies van een dierbare geen reden om je leven en geest volledig te herzien. Andere veel voorkomende oorzaken van een zwarte aura zijn depressie, eenzaamheid en, zoals eerder gezegd, wrok koesteren of weigeren te vergeven. Elk van deze emoties of problemen kan iedereen overkomen en zolang ze niet uit de hand lopen en langdurig worden, zijn ze geen echte reden tot ongerustheid.

Aura's nemen vaak in kracht toe naarmate ze langer worden vastgehouden, omdat de energie die ze veroorzaakt ook geleidelijk aan in kracht toeneemt. Deze eigenschap van aura's kan zwarte aura's goddelijk frustrerend maken, en ervoor zorgen dat ze voelen zich even onontkoombaar als de emoties die hen drijven. Dit is de reden waarom tactieken die er louter op gericht zijn jezelf negatieve gevoelens te ontzeggen, uiteindelijk zullen falen. Je kunt emoties niet wegwuiven zonder jezelf te beschadigen, waardoor je vervolgens weer vatbaar in een vicieuze cirkel terechtkomt. Sommige emotionele wonden zullen misschien nooit helen, maar zolang je de onderliggende gevoelens je leven en emoties niet laat beheersen, zul je geen last hebben van een zwarte aura. Als de aanwezigheid van slechte gevoelens alleen al een zwarte aura zou veroorzaken, dan zou iedereen er een hebben. Alleen al de aanwezigheid van verdriet, eenzaamheid, droefheid en andere zaken zullen deze aura niet creëren, omdat het te wijten is aan een onevenwichtigheid ten gunste van de negativiteit.

Het aanpakken van je zwarte aura

Bedenk dat zwarte aura's op korte termijn mogelijk zijn tijdens periodes van verdriet, extreme stress en andere problemen die op natuurlijke wijze kunnen worden verholpen wanneer de verontrustende factoren hun kracht verliezen of je herstelt van verdriet. Als u ervan overtuigd bent dat u een zwarte aura van meer statische aard hebt, is de volgende stap vaak dat u die probeert te verhelpen. U kunt dit doen door u te concentreren op de onderliggende oorzaak van uw zwarte aura. Jezelf of iemand die je kwaad heeft gedaan leren vergeven kan uiterst moeilijk zijn, maar in meer dan één opzicht gezond, om verder te gaan op voorwaarde dat je niet langer de dreiging van fysieke of emotionele schade van hen ondervindt. Vaak is leren vergeven al wat nodig is om jezelf te bevrijden uit het zwarte gat dat een zwarte aura kan worden, en je een nieuwe kijk op het leven te geven.

Natuurlijk kan niet alles met wilskracht alleen worden bereikt. Het is niet altijd zo eenvoudig, en wie lijdt aan een zwarte aura zou hulp zoeken als ze die nodig hebben. Aangezien de bron van uw aura sterk kan variëren van ziekte tot gewoon stress, is er geen pasklaar antwoord, maar u zou niet tevreden moeten zijn met lijden. Een helderziende kan behulpzaam zijn bij het onthullen van de fijne kneepjes van je aura, de bron en je inzicht geven in wat JIJ moet doen om het te verhelpen. Onthoud dat punt; u zult de stappen moeten nemen, want niemand anders kan het voor u doen. Of je je hulp nu krijgt van een goede vriend, een paranormaal adviseur of een psycholoog doet er niet toe. Wat wel van belang is, is dat je je zwarte aura herstelt en je ware zelf laat doorschijnen.

Zwarte aura's krijgen een slechte naam, die in sommige gevallen welverdiend is. Of je nu lijdt aan een zwarte aura of iemand kent met wie dat het geval is, je kunt er zeker van zijn dat dit geen permanente toestand is. Het vinden van de steun die u nodig hebt en het aanpakken van de oorzaak van uw zwarte aura zal u terugbrengen naar uw gelukkiger, gezondere zelf. Denk positief en concentreer u op wat u kunt veranderen om uw humeur hoog te houden en de wurggreep van deze aura op uw leven weg te wassen. Wees nooit bang om hulp te zoeken; een beetje ongemak is beter dan wegkwijnen. Het belangrijkste is, accepteer geen nederlaag en laat een zwarte aura niet bepalen wie je bent zijn.