Wilt u met een medium of paragnost praten?

Zaden van groei

De winter begint te vervagen. De tijd om zaadjes te planten is aangebroken, een tijd om je intentie te zetten. Welke zaadjes wil je planten? Als de lente komt, zullen de zaadjes tot bloei komen. De lente is de tijd van vernieuwing en een nieuw begin. Een tijd waarin het leven tot bloei komt. Het zaadje dat geplant is, begint te groeien en te veranderen. Dag na dag wordt het zaadje een bloem. In ieder van ons schuilt een zaadje dat verzorging nodig heeft, zodat ook wij kunnen ontwaken, groeien en bloeien tot wie we bedoeld zijn te zijn.

Als de dagen langer worden, voel je de verandering in de lucht. Het is bijna elektrisch. De zonnestralen stralen meer warmte uit. Je begint knoppen op de grond te zien, bloesems aan de bomen, en er is een gevoel van opwekking. Je hebt meer energie en een gevoel van doelgerichtheid. Je begint na te denken over wat je wilt bereiken, je stelt doelen. Misschien ga je weer sporten of begin je aan een dieet. De lente is in aantocht.

'Lenteschoonmaak' gaat over het vrijmaken van de weg naar het goddelijke. Het is een tijd om los te laten wat is 'gestorven' om geboorte te geven aan het nieuwe. De symbolische aard van het opruimen van je kasten, het weggooien van papieren of rommel plant zaadjes van intentie. Als je actie onderneemt, voel je dat in je wezen. Het loslaten van het oude verheft de geest en de zaden die je zaait beginnen te groeien.

Wat is je diepste verlangen? nu? Welk deel van jou moet verzorgd worden? Wat ben je bereid los te laten? Lente is een tijd van actie. Schrijf je wensen op, zorg voor je innerlijke tuin, trek het onkruid uit je binnenste. Doe elke dag iets om jezelf te voeden. Wees bewust en sta jezelf toe om te ontwaken en op te bloeien tot de prachtige bloem die je bent.

Over de auteur:

Minka is geboren als Intuïtief Kanaal. Minka is helderhorend, helderziend, een empaat en heldervoelend. Minka geeft al meer dan 20 jaar les en doet readings. Minka kan in het hart van elke situatie kijken. Ze kan jouw ziel en die van anderen zien. Haar lezingen zijn diepgaand en levensecht. veranderen.