Wilt u met een medium of paragnost praten?

Micromanaging wonderen

In onze zoektocht om wonderen te laten uitkomen, proberen we soms om het resultaat te "micromanagen". Echter, net als in een zakelijke situatie, als het gaat om psychische readings en ons leven, micromanagement werkt gewoon niet en het kan eigenlijk ronduit contraproductief zijn.

Ken het verschil tussen Manifestatie en Obsessie

"Overfocussen" op een bepaald doel kan in feite leiden tot een resultaat dat wordt verlengd of vertraagd. In plaats van je te richten op een voorspelde promotie, zal een dagelijks onderzoek naar wat de baas van jou of je werk vindt, je niet alleen gek maken, maar er ook voor zorgen dat je de focus op het echte resultaat verliest - de baan die voorspeld was. Je raakt verstrikt in een cirkel van kleine details in plaats van vooruit te gaan naar het grote plaatje (of het resultaat).

Vraag jezelf af hoe het de afgelopen twee maanden heeft geholpen om je elke dag in het hoofd van je baas te verdiepen om een promotie te krijgen. Zit u nog steeds aan hetzelfde bureau, doet u hetzelfde werk, zonder dat er sprake is van een kans? Het universum geeft een duidelijk signaal wanneer de tijd rijp is om hogerop te komen.

We kunnen voorwerpen, situaties en niet-specifieke mensen in ons leven manifesteren, maar we kunnen geen andere mensen manifesteren of manipuleren. Dit is eigenlijk een goede zaak - tenslotte, hoe zouden we het vinden als iemand onze vrije wil zou manipuleren door middel van zijn of haar manifestaties?

Dat verdomde vrije wil ding!

Veel mensen vragen om een reading over een situatie waarbij een ander individu of een groep mensen betrokken is. Hoe graag we ook zouden willen dat er De realiteit is echter dat anderen hun eigen geest, gevoelens en lichaam hebben en ervoor zullen kiezen om ermee te doen wat ze willen.

Wanneer het op paranormale lezingen en het dagelijks leven aankomt, zullen mensen maar zelden rond elkaars deadlines en tijdschema's werken. Je hebt vast wel een vriend die, als hij je vraagt om je op het station te ontmoeten, elke keer 10 minuten te laat komt, hoe hard je ook je best doet. Hetzelfde soort vrije wil komt voor bij paranormale lezingen. Laten we zeggen dat Christy belt voor een lezing om uit te vinden of Jack haar uit zal vragen. Als de handlezer ziet dat Jack Christy uiteindelijk mee uit zal vragen, zal dat meer dan waarschijnlijk gebeuren. Als Christy eist dat hij haar die week mee uit vraagt, is er echt geen garantie dat het ook zo zal uitpakken, omdat Jack misschien niet werkt volgens Christy's schema.

Soms gebeurt het dat een reading niet gebeurt zoals oorspronkelijk gezien, omdat de persoon naar wie de cliënt vraagt gewoon van gedachten is veranderd.

Tijdschema's zijn een richtlijn, geen deadline

Het hoogste succespercentage voor readings is dat van cliënten die tijdschema's als richtlijnen accepteren en die niet proberen om een resultaat af te dwingen. In deze gevallen treden resultaten meestal op binnen een paar weken of zelfs een paar dagen nadat een voorspelling is gedaan. Wanneer de lezer ziet dat tijdschema's worden verlengd, wordt dit gewoonlijk veroorzaakt door een of andere toevallige gebeurtenis. Misschien ondergaat de persoon in kwestie een wortelkanaalbehandeling of wint hij een reis naar Tahiti waardoor het contact wordt uitgesteld. Voor cliënten die proberen om tijdschema's op te schuiven door contact op te nemen met hun gewenste datum in plaats van te wachten volgens de reading, wordt de vertraging vaak veroorzaakt door die actie.

Accepteer de waarheid van de situatie en wees eerlijk tegen jezelf

Is het object of de persoon die je in je leven wilt zijn in overeenstemming met je hoogste goed? Een cliënt kan zo graag bij een bepaalde persoon willen zijn dat hij of zij de rest van zijn of haar leven al met die persoon heeft uitgestippeld. En wat de cliënt de reader vertelt over de situatie lijkt gewoon niet te "kloppen."

De reader kan iets heel anders zien tussen wat de cliënt zegt over de situatie en wat er te zien is in de reading. Het kan blijken dat de cliënt oneerlijk is geweest over wat er werkelijk aan de hand is. De persoon op wie de cliënt verliefd is, is misschien niet dezelfde gevoelens toegedaan. Soms, hoe diplomatiek en zachtaardig de reader ook probeert te zijn in het laten weten van dit aan de cliënt, weigert de cliënt te luisteren. In plaats daarvan wordt de stijl van de reading boos bekritiseerd en hangt de cliënt prompt op.

Hoe moeilijk het ook is om de "waarheid" van een situatie te horen, of een ander perspectief op iemands situatie, het is altijd nuttig voor een cliënt om dit in overweging te nemen. Als het u, de cliënt, niet bevalt wat er gezegd wordt, zet het dan op een laag pitje in plaats van verhit te raken, en kom erop terug in een rustiger toestand. Zonder rekening te houden met de nauwkeurigheid, kan het u daadwerkelijk helpen een betere koers uit te zetten voor de doelen die u wilt bereiken.

De kleine details echt Zo belangrijk is het niet... Echt niet!

De kleine details van een reading, zoals "Wanneer zal hij bellen?" of "Zullen we deze week afspreken?" zijn echt niet zo belangrijk in het grote geheel der dingen en zouden eigenlijk geen ander doel moeten dienen dan als checkpoints voor het grotere geheel. Het uiteindelijke resultaat kan worden gezien en er kan op worden gefocust, zelfs als de weg ernaartoe verandert of uitgebreid.