Wilt u met een medium of paragnost praten?

Is reïncarnatie echt? heb jij je zielsverwant in een vorig leven ontmoet?

Het is een tijdperk van moderniteit, mobiele telefoons, flatscreens, videogesprekken, vliegende auto's en drones zijn de nieuwe norm. Maar denkt u wel eens aan een ander decennium? Eeuw? Land? Cultuur? Een die verschilt van het decennium waarin we ons nu bevinden?

Droomt u er regelmatig van om over de Ierse kust te vliegen? Een kasteel in Groot-Brittannië? Een Arctische toendra? Of een andere plek die buiten uw bereik ligt? Hebt u meer last van deja vu dan de meeste mensen? Voel je wel eens wanneer iemand de verkeerde kant op gaat voordat hun leven in elkaar lijkt te storten? Of juist de goede kant op voordat ze hun lang en gelukkig leven uitleven?

Als je ja hebt geantwoord, dan heb je misschien een vorig leven geleid.

Reïncarnatie als energieoverdracht

Hoewel Keen een internationaal platform is, woon ik in de VS waar ongeveer 25% van de bevolking gelooft in reïncarnatie, transmutatie en/of metempsychose. Het wordt door geleerde mannen en vrouwen zelden beschouwd als een religieuze theologie of doctrine, hoewel sommigen zeggen dat het dat wel is. Ik vind het fascinerend dat sommigen hardnekkig de mogelijkheid blijven ontkennen omdat wetenschappers, met name kwantumfysici, al hebben bewezen dat het op moleculair niveau waar is. Meer dan een paar keer.

Leven is materie. Materie is energie. Energie houdt nooit op.

Als reïncarnatie als de overdracht van energie van het ene wezen naar het andere accuraat is, dan opent dit voor ons de De vraag is of we incarneren op basis van onze goede of slechte daden in elk leven. Of is het een soort cyclische reeks, vergelijkbaar met de "Circle of Life" uit de Lion King?

Vele religies en culturen geloven in reïncarnatie

Er zijn vele religies over de hele wereld die in reïncarnatie geloven, erover praten en het bestaan ervan beweren. Indologen dateren het terug tot de Braham-religie. De meeste geleerden wijzen op de Dode Zeerollen, de 2e Concilie van Constantinopel en de politieke voordelen van het verwijderen van reïncarnatie uit bepaalde religies. Door het bijvoorbeeld uit de Bijbel te halen, zouden mensen gaan geloven dat ze maar één kans hebben om ofwel gelijk te krijgen van God en naar de hemel te gaan.

Hindoeïsme, boeddhisme, de meeste inheemse en Aboriginal theologieën, en West- en Oost-Afrikaans geloven in reïncarnatie. Kijk maar naar de Noordpool, waar de Inuits geloven dat mens en dier reïncarneren. Zij geloven dat elke pasgeborene in het dorp een onlangs overleden lid van de gemeenschap is dat terugkeert naar huis.

Als we reïncarneren, keren we dan altijd terug als mens, of kan het ook als dier, insect of zandkorrel zijn? Zouden de gelovigen van het Janisme gelijk hebben als de snoodaards onder ons als dieren reïncarneren? Moet de Zoeloe-stam gelijk krijgen met hun opvatting dat wij, wanneer wij sterven, rond ons lichaam wachten op het dichtstbijzijnde levende lichaam om in te springen? Misschien zitten West-Afrikanen en Inuits op het juiste pad in hun geloof

Als dit allemaal waar is, dan vraag ik me af of we maar een beperkt aantal keren kunnen reïncarneren, of dat we tot in het oneindige op dit pad kunnen voortgaan. Boeddha zou meer dan 504 keer geïncarneerd zijn, geldt dat ook voor u? Zal een van onze incarnaties net als Boeddha zijn, als konijn? Zullen wij dezelfde beslissing nemen als hij en in de schoot van een uitgehongerde springen om snel in het volgende leven te komen, als we dat doen? En zal, door zo zelfopofferend te zijn, het leven dat volgt belonend zijn, zoals de Hindoes geloven?

Hoe reïncarnatie zich verhoudt tot zielsverwanten

Sommige critici van reïncarnatie wijzen op de massale toestroom van onze bevolking in de loop der tijd. Hoe kunnen miljarden nieuwe zielen worden verklaard? Ik denk dat het zou kunnen dat we onze zielen splitsen als we reïncarneren. Misschien splitst onze ziel zich in tweeën, misschien in duizenden, om te reïncarneren in verschillende mensen. Mensen met wie we ons steeds weer verenigen, terwijl we op zoek gaan naar alle ontbrekende delen van onze ziel in een poging heel te worden.

Als we allemaal tegelijkertijd leven met onze ziel verspreid over alle mensen met de meeste impact in ons leven, en we vervolgens elke incarnatie besteden aan het vinden van deze mensen, zou het allemaal logisch kunnen zijn. Onze moeder in dit leven is bijvoorbeeld in een vorig leven onze broer of geliefde geweest. Onze vijand onze slaaf is geweest in een vorig leven. Het zou ook kunnen verklaren waarom we "zielsverwanten" en "tweelingvlammen" hebben, omdat we op zoek zijn naar het grootste deel van onze eigen ziel om ons mee te herenigen. We zoeken namelijk naar het grootste deel van onze eigen ziel om ons mee te herenigen.

Wat denk jij?

Heb JIJ een vorig leven?

Als reïncarnatie echt is, zijn er een paar aanknopingspunten om dat te bewijzen:

1. Herinneringen aan een vorig leven in de vroege kindertijd

2. Steeds weer dezelfde droom

3. Een gevoel van verbondenheid met een cultuur of plaats waar u niet vandaan komt

4. Angsten en fobieën die niet te wijten zijn aan iets dat u in dit leven is overkomen

5. Meer dan eens per week een deja vu

6. Zonder het te weten weten weten of iemand de liefde van uw leven zal zijn of een wolf in schaapskleren

7. Een sterk gevoel iemand te kennen bij de eerste ontmoeting

Als dit de DSM zou zijn, dan zouden 4 of meer van deze transmutatiesymptomen vereist zijn voor een diagnose van reïncarnatie.

Nu je er zeker van bent dat je een ander leven hebt geleid, hoop ik dat je contact met mij of mijn collega-adviseurs op Keen opneemt voor meer inzicht, antwoorden en begeleiding in deze kwestie. Ik bied lezingen over vorige levens aan met behulp van drie verschillende instrumenten en een gave waarmee ik gezegend ben. Als je je daartoe geneigd voelt, moedig ik je aan om een consult met mij te boeken of een e-mail te sturen

Bedankt voor het lezen! Onze zielen zijn nu duidelijk met elkaar verbonden.

Over de auteur:

Mystieke Gwen komt uit een lange lijn van matriarchale Keltische helderzienden. Een jeugd ondergedompeld in het katholicisme en het esoterische heeft haar vermogen om de sluier voor anderen op te lichten tot een genoegen gemaakt waar ze God voor dankt. Als overlevende van een trauma, schenkt zij haar tijd en winsten aan liefdadige doelen. Gods boodschappen zijn alles wat zij vraagt te ontvangen van de engelen die haar omringen en haar groeiend aantal waarzeggerij instrumenten. Ze geeft lezingen over liefde, vorige levens, lot, carrière en meer.

Krijg vandaag nog een lezing van Mystic Gwen! Klik hier voor een persoonlijke lezing.