Wilt u met een medium of paragnost praten?

Wat is goddelijke timing?

Wat is Goddelijke Timing eigenlijk? Het is het concept dat je precies bent waar je zou moeten zijn en dat alles wat er in je leven gebeurt, precies op het juiste moment gebeurt. Het is het Universum of een Hogere Macht die je doelen manifesteert op zijn eigen tijd. Simpel gezegd betekent het dat we de tijd niet in de hand hebben en dat we de dingen niet altijd volgens ons eigen tijdschema kunnen laten gebeuren. Het is heel belangrijk dat we onthouden dat het Universum goede dingen voor ons wil, en we moeten erop vertrouwen dat de dingen op hun plaats vallen als de tijd rijp is.

DivineTiming van Relaties

"Wanneer?" is een van de meest populaire vragen die een paragnost krijgt! Vooral als het onderwerp gaat over het herenigen van liefdes, relaties die zich ontwikkelen, of zelfs wachten op de ware liefde om je leven binnen te komen. Het is spannend, opwindend, maar soms voelt het alsof het nooit zal gebeuren. Blijf vol vertrouwen en behoud je geloof dat het wel zal gebeuren!

De Hogere Kracht wil goede dingen voor je en wil dat je gelukkig bent. Als er een blokkade is die je weghoudt van je ware liefde, bedenk dan dat samenkomen op het verkeerde moment misschien niet zo'n goed idee is. Als je interessante persoon een levensles moet leren voordat hij of zij zich met jou verbindt, en dat proces mag niet plaatsvinden, kan dat grote problemen en hartzeer veroorzaken.

Het lot versus de vrije wil

Ik zie de wereld door beide, de vrije wil en het lot. Ze gaan hand in hand. Er zijn momenten in de geschiedenis die precies gebeuren wanneer en hoe een Hoger De macht vond dat ze dat moesten doen. Maar tegelijkertijd hebben we de vrije wil om onze eigen beslissingen te nemen en keuzes te maken rond deze vooraf bepaalde gebeurtenissen. Als we deze vrije wil beoefenen, moeten we in gedachten houden dat we alleen kunnen bepalen hoe we handelen en reageren, en dat we moeten accepteren dat we de handelingen en reacties van anderen niet kunnen bepalen.

U hebt de controle

Divine Timing is ingewikkeld, en het kan gevoelens naar boven brengen dat je de controle over je leven verliest. Hier zijn suggesties om je te helpen voor nu te leven, en toch enthousiast te zijn over de toekomst.

Ben geduldig

Onderzoek uw gevoelens over geduldig zijn. Geduld is heel belangrijk, maar het is moeilijk aan te leren en komt de meesten van ons zelden gemakkelijk aanwaaien. Bent u ongeduldig omdat u bang bent de controle los te laten? Om de controle los te laten moet je een sterk geloof en vertrouwen ontwikkelen dat het universum je zal voorzien van alles wat je nodig hebt, in de tijd dat je het nodig hebt. Reflectie over je emoties en je behoefte om verlangens snel vervuld te krijgen kan je leiden naar een verhoogd niveau van geduld. Dit stelt je in staat om de controle los te laten en je geloof en vertrouwen in de Goddelijke Timing op te bouwen.

Laat het verleden los

Laat het verleden los en omarm de toekomst! De Goddelijke Timing leeft in dat gebied van mogelijkheden. Jij kunt daar ook leven als je accepteert dat het leven altijd verandert. Klamp je niet vast aan hoe de dingen waren, maar open je hart voor de mogelijkheden van hoe ze kunnen zijn!

Get Comfortable with the Uncomfortable

Bij het manifesteren van je verlangens, moet je goed letten op ongemakkelijke gebieden in je leven die sterke negatieve gevoelens of emoties lijken op te roepen. Het Universum wijst je er misschien op omdat dit een tijd is voor diep zelfonderzoek. Probeer niet weg te lopen of deze gevoelens af te wijzen, dit is het perfecte moment om ermee om te gaan. Ga voorzichtig en zachtjes door deze sterke emoties heen, en als ze te ongemakkelijk voor je zijn om er alleen mee om te gaan, zoek dan hulp. Als je ervoor kiest om niet met deze emoties om te gaan, kan dit je acceptatie van de Goddelijke Timing verder vertragen.

Wandel op je pad en wees bereid om nieuwe ideeën, richtingen en misschien zelfs dingen van de Goddelijke Timing te accepteren die je nooit had gepland. Soms komen de beste dingen in het leven ongepland, maar misschien heeft het Universum wel een eigen plan.

Over de auteur:

Als empathisch medium gebruikt Miss Josephine haar gaven om diepgaande, persoonlijke en informatieve lezingen te geven. Haar specialiteiten zijn levensvragen, spirituele lezingen en lezingen over liefde en relaties. Ze helpt anderen graag bij het vinden van hun ware liefdes, levensdoelen, carrières en de juiste paden voor een vervullend en succesvol gelukkig leven.

Krijg vandaag nog een reading van Miss Josephine! Klik hier om te bellen of chatten.