Wilt u met een medium of paragnost praten?

Vragen, antwoorden en toestaan: het geheim voor succes het hele jaar door

De lente maakt het gemakkelijk om de schoonheid en het wonder van de cycli van de natuur te zien. Wij hebben vele cycli die ons dagelijks leven beïnvloeden. Sommige zitten van binnen en uiten zich naar buiten toe: mentale, fysieke, chemische, emotionele en gewoontecycli zijn van dit type. Je kunt zelf bepalen hoe deze tot uiting komen. Het andere type bevindt zich buiten onze persoonlijke ruimte. Voorbeelden zijn planetaire, milieu-, sociale en spirituele cycli en de cycli van anderen. Uw reacties liggen in uw macht. Door je eigen cycli en je reacties op anderen te kennen, te accepteren en te beheren, kun je je bloei met gemak optimaliseren.

Er is een proces in drie stappen dat gemak in je cycli kan brengen, en het hele jaar door een bloei kan creëren. Volledige bloei is eigenlijk zo simpel als Vragen/Antwoorden/Toelaten. Het is weten hoe je dit proces op jouw unieke manier kunt toepassen dat vruchten afwerpt.

Vragen is lastig! Energetisch gezien hebben we om alles wat we op dit moment ervaren gevraagd, of we dat nu weten of niet! Realiseer je dat je aan het vragen bent. Denk aan het gezegde: "Wees voorzichtig met wat je wenst". Dit is waar positief zijn zo effectief is. Onze overtuigingen en energieën creëren de realiteit die we tot bloei brengen. Een voorbeeld hiervan zijn mensen met "pech" die geloven, spreken en handelen alsof ze ongelukkig zijn, en altijd gekke gebeurtenissen aantrekken, die zogenaamd uit de hand lopen. Persoonlijk maak ik er een punt van om altijd veilig te zijn. Ik geloof, spreek en handel alsof ik veilig ben en creëer veiligheid om me heen, op alle manieren, wat er ook gebeurt!

Een cliënt deelde eens haar frustratie over hoe lang het haar kostte om elke ochtend te bidden en de hele planeet te beschermen. Het duurde een uur! Ik stelde haar voor om ter zake te komen en te danken dat de planeet veilig is, en om visualiseer het zo. Dit nieuwe perspectief kost haar nu twee minuten!

Vragen is het beste als het opzettelijk is. Je kunt oefenen door te vragen om een ideale parkeerplek, een gratis zwembad of iets anders dat je uit het niets vraagt, en het zal tevoorschijn komen. Waarom hebben we moeite om de perfecte liefde, baan of idealen te krijgen die ons dierbaar zijn? Twijfel is het probleem. Als we twijfelen of ons zorgen maken, wordt alles waar we om vragen geschrapt. Dus creëren we een cyclus van vragen, niet geloven en dan schrappen, omdat we te veel gericht zijn op het controleren van de uitkomst.

Het geheim is om te vertrouwen. We vragen met intentie en dan vertrouwen we. Vertrouwen is eenvoudiger dan het klinkt. Het is net zo eenvoudig als tegen de serveerster zeggen dat je een hamburger wilt en wachten tot ze die komt brengen. Door zaadjes in de aarde te planten, water en licht te geven, vertrouwen we erop dat ze zullen ontkiemen. We graven ze niet elke dag op om te controleren, omdat we vertrouwen op de cycli van de natuur. We vertrouwen erop dat vragen antwoorden zal creëren. U vraagt: laat ons antwoorden zien.

Antwoord staat gelijk aan getuigenis. Getuigenis is belangrijk omdat het de vruchten in onze wereld brengt. In je dagelijkse leven en cycli is het belangrijk dat je je aandeel in het proces eigen maakt. Als je om een parkeerplaats vraagt, is de getuige de parkeerplaats zelf. Als je vraagt om beterschap voor een familielid of een partner die verandert, krijg je misschien geen antwoord, want je kunt je niet bemoeien met de wil van anderen. Als je echter stuurt of vraagt om een genezing, of om waarheid of een intentie naar een ander te sturen, kan het antwoord een gevoel van opluchting zijn of een boodschap van een gids. De antwoorden kunnen een dierenles zijn of kunnen door omstandigheden komen. Het vergt oefening om antwoorden te zien. Het vergt bewustzijn, maar je kunt het!

Het interpreteren van de antwoorden vereist de volgende stap, dat is toestaan. Sta de veranderingen en aanwijzingen toe die als antwoorden komen. Toestaan wordt lastig als we niet accepteren. Als je om een nieuw schooldistrict vraagt en een dier op je pad krijgt, kan dat moeilijk te ontcijferen zijn. Als je toestaat dat het antwoord een aanwijzing is, en de les van het dier opzoekt, zul je misschien versteld staan.

Als je de aanwijzingen en het avontuur van de antwoorden blijft volgen, zul je helderder bloeien dan wanneer je de uitkomsten micromanaget. Accepteer anderen en hun keuzes. Sta de verandering van omstandigheden toe om de nieuwheid met het seizoen mee te brengen. Pas de eenvoud van Vraag/Antwoord/Toelaat op jouw unieke manier toe op alle cycli in je wereld. Dit zal op alle gebieden van je leven beloningen opleveren en gewoontecycli van succes creëren.

Over de auteur:

Karey (Majestic Insights) is een helderziend medium, relatiecoach en leraar die gespecialiseerd is in bewustzijn en waarschijnlijkheden. Haar aanpak is eerlijk, bekrachtigend en effectief in het snel scherpstellen op situaties, energieën en intenties. Vele jaren van het helpen van mensen bij het vinden van hun persoonlijke waarheid, door middel van een ziel perspectief, rust haar uit met veel tools en tips.