Wilt u met een medium of paragnost praten?

Visualiseer je eigen wedergeboorte

Als de winterkou wegebt, bloeien de bloemen en kondigt de lente de transformerende energie van wedergeboorte en creatie aan. Dit is een prachtige tijd om ons te herinneren dat we spirituele wezens zijn die een menselijke ervaring hebben. Als spirituele wezens kunnen we de energie in ons afstemmen op de vibratie en energie van de seizoenen. De energie van de winter is zeer introspectief, een tijd om naar binnen te gaan en een inventaris van ons leven op te maken, en van wat werkt en niet werkt voor ons hoogste goed. Wanneer de winter het stokje van het seizoen doorgeeft aan de lente, is de energie er een van wedergeboorte, waarbij we de oude gewoontes van de winter en wat niet langer dient, afwerpen.

Bloei deze lente op naar je hoogste vibratie en sta op één lijn met je Hogere Macht. Stel grenzen in relaties die je leeggezogen hebben en zeg 'nee' tegen wat niet goed voor je is. Reinig je lichaam en vernieuw je gezondheid: salades, water met citroen of appel cider azijn zijn een paar ideeën om je lichaam te ontgiften en te verfrissen, en bij uitbreiding je ziel. Gezondheid is rijkdom, en als we deze tempel koesteren waarin onze geest is gehuisvest, voelen we ons beter van binnen en van buiten.

De lente is een goede tijd voor clearing meditaties en het reinigen van de energie tussen onszelf en onze tweelingvlam. We laten alle negatieve energie los in onze relaties met onze zielsverwanten en verbindingen in ons dagelijks leven. Zuiver de energie tussen jou en je tweelingvlam of zielsverwant door clearing meditatie. Focus op vergeving voor alle misstanden en op het in evenwicht brengen van de energie en karma tussen jullie twee in alle richtingen van de tijd. Het zuiveren van de energie in een meditatie kan blokkades en obstakels oplossen die tweelingvlammen uit elkaar houden. Onthoud dat vrije wil altijd voorrang heeft op elke

Als de timing niet goed is voor jou en je tweelingvlam om deze lente samen te zijn, kan je nog steeds voordeel halen uit het reinigen van je energie. Je verbinding met je tweelingvlam zal duidelijker worden en jullie twee terug samenbrengen in goddelijke timing. Sommige tweelingen zullen elkaar maar één keer in hun leven ontmoeten; anderen blijven een leven lang samen: het hangt af van het contract dat je besliste voor je in deze incarnatie kwam. Jullie kozen dit contract voor het welzijn en hoogste goed van jullie beiden. Vertrouw erop dat je de juiste beslissing hebt genomen met je tweelingvlam en dat wat jullie ook besloten hebben het juiste is voor jullie. Elke tweelingvlam relatie is anders. Zuiver de energie en je zult opbloeien tot de beste versie van jezelf, en je verbinding zal duidelijker zijn vanuit de meditaties die je kiest. Vertrouw op het proces van het leven om jullie samen te brengen in Goddelijke timing, en dit zal je afstemmen op de Bron en je chakra's verfrissen.

Meditatie is ook een van de krachtigste manieren om je energie te reinigen en je verbinding met de Bron te vernieuwen. Stem je af op de energie van het seizoen door enkele voorwerpen in je buurt te hebben wanneer je mediteert. Wat stenen uit een beekje bij je in de buurt, een bloem of een foto van een bloem die je mooi vindt en die met je resoneert, kunnen allemaal je verbinding met het Universum versterken. De energie van deze foto's of van een plek in de natuur waar je van houdt, zoals een tuin of een bos tafereel kan ook gebruikt worden. Je kunt werken met de energie van de foto, en terwijl je mediteert, het gevoel hebben dat je er echt bent en profiteren van de kalmerende, verfrissende vibraties van die bloem, plant of plek. Ik mediteer graag met foto's van witte rozen en orchideeën omdat hun energie resoneert met

De energie van de orchideeënfoto's of het hebben van een witte orchideeënplant helpt me om op te bloeien in mijn hoogste vibratie als ik mediteer in de lente. Ik voel me verjongd en mijn verbinding met de Bron is verfrist. Hoor het gezang van de vogels, voel het gras onder je voeten, en stel je voor dat je met de Bron op deze plek in de natuur bent. Aan het eind van een meditatie houd ik graag een glas water of een foto van een waterleiding in mijn handen en sta ik stil bij drie dingen waar ik dankbaar voor ben. Ik dank de Bron voor het voorzien in al mijn menselijke behoeften terwijl ik in deze tempel ben, die mijn lichaam is voor dit leven.

In onze spirituele staat zijn we al volmaakt, maar in dit menselijk lichaam zijn we hier om het leven te ervaren en om te blijven groeien en leren. De cyclus gaat door in de cirkel van de seizoenen en van het leven. Door op één lijn te zijn en onze verbinding met de Bron in ons menselijk lichaam te vernieuwen, kunnen we tot bloei komen in de tuin van het leven en blijven groeien tot de beste versie van onszelf.

Over de auteur:

Dream Lily Rose is een gecertificeerd Angel Therapy Practitioner. Gespecialiseerd in tarot en liefde/relatie readings, helpt ze haar cliënten hun ware gevoelens bloot te leggen en het potentieel van relaties te ontdekken. Ze werkt met engelen, feeën en bloemenenergie. Lily geeft lezingen van engelenkaarten en orakelkaarten, chakra balancering, aura en energiereiniging, en droom interpretatie.