Wilt u met een medium of paragnost praten?

Vaarwel rups, hallo vlinder!

Je bent als een prachtige vlinder die op de rand van zijn cocon zit, onzeker over zichzelf en doodsbang om te vliegen. De anticipatie die je nu voelt is natuurlijk, net als de vraag of je vleugels echt klaar zijn om te vliegen. En hoewel het nooit kwaad kan om je voorbereid te voelen, is er een dunne lijn tussen voorbereiding en uitstel. Je moet jezelf genoeg vertrouwen om te erkennen dat je beslissing om gefixeerd te blijven op het grotere plaatje (in plaats van te geloven in je vermogen om te springen) een andere vorm van zelftwijfel is. Het is dodelijk voor je drive om je te storten op de avontuurlijke ervaring die alle nieuwe ondernemingen zouden moeten zijn.

Stop met je voor te bereiden om te vliegen. U bent er zo klaar voor als u ooit zult zijn. Minder praten. Meer doen. De wereld zal uw creatie te zijner tijd opmerken, maar niet als het nooit van de grond komt!

Begin uw leven voor de mogelijkheid, niet de garantie. Je weet het pas als je het probeert, en je zult nooit in de stratosfeer van je hoogste prestaties zweven als je de kneepjes van het vak niet kent. Oefen de kunst van het vliegen door moedig uw voeten van de grond te halen.

Plaats buitengewoon veel nadruk op wat u nog onder de knie moet hebben voordat u uw dromen kunt verwezenlijken, is slechts een excuus om u te verschuilen achter een overweldigende checklist. Dit creëert alleen maar meer twijfel of u er ooit wel klaar voor zult zijn. Je verhindert jezelf om überhaupt te beginnen.Nieuwe vooruitzichten voelen altijd ontmoedigend. Dit is normaal en een feit. Onze dromen zijn altijd een paar maten te groot, en we leren geleidelijk hoe we erin kunnen groeien.

Kijk naar jezelf en wees eerlijk. Wat weerhoudt je ervan om authentieke schittering de wereld in te stralen zoals je in de wieg bent gelegd? Zolang je je niet realiseert dat de belangrijkste reden waarom je je wensen nooit vervult, je eigen zelftwijfel is, zal deze onvermijdelijke strijd voortduren.

Zorg voor inspanning.Stel het lot naar je hand in plaats van je erdoor te laten leiden. Hoewel het goed is om te geloven dat je geleid, is het nog steeds aan jou om de eerste stap te zetten. Wees als de Feniks die uit de as van het verleden herrijst, ver voorbij alle excuses en verhalen die je gevangen hielden en je afsloten van je ware potentieel om een leven te creëren waar je van houdt.

Je kunt alleen een leven creëren waar je van houdt door los te laten wat er ook maar in je leven is dat niet meer werkt. Dit geldt ook voor oude overtuigingen die je laten twijfelen en je comfortabel klein laten spelen. Behoud wat je leuk vindt. Doe weg wat je niet leuk vindt. Voeg meer toe van wat je leuk vindt!

Iedereen zegt dit te zullen doen, maar slechts weinigen zetten ook echt door. Wees een van die weinigen die het wel doen, en zet u daadwerkelijk in om uw leven ten goede te veranderen. Als je het gevoel hebt dat het leven je in het nauw drijft, realiseer je dan dat dit allemaal gebeurt met een reden. De reden is dat je deze aspecten van twijfel, die je klein hebben gehouden, niet langer kunt negeren. Omarm moedig het spannende avontuur van het onbekende. Het leven is een pad, de bestemming de reis, en wat je nu meemaakt is de rit. Zet je angsten opzij en omarm wat er ook op je pad komt. Ga door. Ga door de zelftwijfel en de "Ik ben niet goed genoeg." Misschien zult u niet iedereen voor u winnen, maar u kunt erop vertrouwen dat uw licht zal landen in de harten waarvoor het bedoeld is.

Voor één keer staat er niets meer tussen u en uw dromen, ook niet uw eigen achterhaalde overtuigingen. Dit is het moment waarop de ware magie plaatsvindt en je uit de as zult herrijzen als de kampioen die je werkelijk bedoeld bent te zijn. Over vijf jaar kun je met een gerust hart terugkijken en zeggen dat je je leven leidt op een manier die jij hebt gekozen, en niet op een manier die je hebt geaccepteerd.

De tijd van de rups is voorbij, en het is tijd om de vleugels uit te slaan en te vliegen!

Over de auteur:

Jared Ciofalo is een professionele intuïtieve helderziende en mindset coach, die bij zijn klanten bekend staat om zijn ongelooflijk hoge EQ-niveau (emotionele intelligentie). Sinds zijn kindertijd wist Jared altijd al dat hij "anders" was, vooral met zijn Hij heeft een eigenaardig talent voor het begrijpen van de diepe innerlijke werking van de menselijke psyche en zijn empathische gevoeligheid voor de instinctieve reacties en emotionele reacties van andere mensen. Hij is gespecialiseerd in liefde en relatie advies, carrière en levensweg begeleiding. Jared is echt toegewijd om zijn gaven te gebruiken om u uiteindelijk te helpen en te begeleiden naar toekomstige vreugde en geluk.