Wilt u met een medium of paragnost praten?

Wakker worden met je ambitie

De lente is een tijd van vernieuwing en verjonging. Een tijd om emotioneel en energetisch de spinnenwebben op te ruimen. Er is absoluut geen betere tijd om onze dromen te verwezenlijken dan door gebruik te maken van de energie van de lente. Net zoals de aarde onder ons begint te ontwaken en tot leven komt, voelen we allemaal een soortgelijke innerlijke beroering tijdens de lente. We verlangen ernaar om onze ideeën werkelijkheid te zien worden. We verlangen ernaar dat ons leven overeenkomt met de visie die we van binnen hebben.

Maar hoe kunnen we het beste tot bloei komen tot ons volledige potentieel? Hoe maken we van ons leven, onze relaties en onze carrières iets waar dromen van gemaakt zijn?

Het is heel eenvoudig - door middel van manifestatie!

Nu weet ik dat velen van jullie dit artikel misschien snel willen sluiten, omdat ze zich hebben laten verbranden door de "denk het en zie het"-benadering van manifesteren. Maar ik moedig je aan om bij me te blijven. De methode van manifesteren waar ik het over heb is de methode die ik bedacht heb en in mijn eigen leven aan het werk heb gezet. Het is hoe ik van worstelen en overheidssteun naar het hebben van een multi-six cijfer bedrijf ging. Zo veranderde ik mijn moeizame relatie in het huwelijk van mijn dromen, compleet met twee prachtige kinderen en een huis in de buitenwijken. Het is ook de methode die ik mijn cliënten leer, zodat zij de verandering kunnen bewerkstelligen die zij in hun eigen leven willen zien.

In het kort, mijn methode werkt. Niet alleen hier en daar of voor de echt kleine dingen, maar ook voor de echt grote, belangrijke dingen en consequent. Nu we de lente verwelkomen en ons openstellen voor de mogelijkheid van ons leven, ons hart en onze carrière, bied ik je de volgende stappen aan om ervoor te zorgen dat je je hartsverlangen manifesteert.

1. Wees duidelijk

Laten we eerlijk zijn, velen van ons stellen de vraag "Ben ik op de juiste weg?" voordat we zelfs maar weten waar we heen willen. Manifesteren, net als alle andere dingen in het leven, vereist dat we een duidelijke visie hebben op wat we willen. Het is niet genoeg om te zeggen, "Ik wil een relatie" of "Ik wil een nieuwe baan". We moeten graven in de details. Hoe ziet deze relatie eruit? Hoe laat het je voelen? Hoe word je behandeld (en omgekeerd, hoe word je niet behandeld)? Hoe ziet deze nieuwe baan eruit? Op welk gebied ligt deze baan? Wat betaalt het? Je wilt een mentaal beeld creëren dat zo levendig is dat je het kunt zien, proeven en voelen in elke zin van het woord. Dit helpt je energetisch om je af te stemmen op dat wat je verlangt. Maar het creëert ook een praktisch schema voor de actie die je moet ondernemen.

2. Micro en Macro

Eén van de dingen die we allemaal fout doen als het gaat om manifesteren is dat we GROOT denken en alleen maar groot. Toen ik voor het eerst begon met manifesteren, was ik net begonnen met mijn bedrijf en verdiende ik minder dan 10k per jaar. Het manifesteren van 120k was een doel van mij, maar ik faalde keer op keer om het te doen. Waarom? Omdat het zo ver weg lag van wat ik leefde dat ik de mogelijkheid niet kon bevatten. En omdat manifesteren energie volgt totdat ik wist hoe ik een pad van 10k naar 120k kon creëren, zou ik doorgaan met het herhalen van mijn

Toen ik mijn doel van 120k begon op te krikken, zag ik dingen veranderen. Ik begon meerdere niveaus van doelen te creëren onder de 120.000. Ik deed dit door mezelf af te vragen wat ik moest doen om 120.000 te verdienen. Vervolgens splitste ik elk van die dingen op in steeds kleinere stappen, totdat ik een heel plan had dat me van de kleine naar uiteindelijk de grotere stappen bracht die nodig waren om mijn eindresultaat te bereiken.

Bij het manifesteren, of het nu om een relatie of een vette stapel geld gaat, is het van cruciaal belang om zowel je macro (grote) doel als je micro (kleine) doelen te hebben. Wanneer je iets dat zo ver buiten je mogelijkheden lijkt te liggen, opdeelt in kleinere stappen, zul je merken dat de weg naar je grote doel veel vloeiender en haalbaarder is.

3. Uit velen, één.

Waarlijk manifesteren gaat niet alleen over je gedachten. Het gaat niet alleen om je overtuigingen. Het gaat niet alleen om je emoties. In plaats daarvan is het een huwelijk tussen alle van deze. Als een vergelijking manifesteren er als volgt uit zou zien: OVERTUIGING + DENK + EMOTIE + ACTIE = MANIFESTING.

Onze overtuigingen informeren onze gedachten, die vervolgens onze emoties triggeren, die vervolgens leiden tot de acties die we ondernemen. Een belemmering in één leidt tot een belemmering van het geheel. Daarom vereist manifesteren dat we het nodige zelfonderzoek doen naar onze overtuigingen. Wat geloven we over ons vermogen om te ontvangen? Geloven we dat we liefde waardig zijn? Geloven we dat we welvaart en succes waardig zijn? Hoe zien onze gedachten eruit? Zijn

Bevestigen we voortdurend ons onvermogen om een kans te maken in de liefde?

Ik had bijvoorbeeld een cliënt die geloofde dat ze een gezonde liefde onwaardig was. Ze had een lange reeks minnaars gehad die misbruik van haar hadden gemaakt, haar hadden gedumpt en haar ronduit hadden mishandeld. Elke gedachte die ze had was gecentreerd rond de overtuiging dat ze de liefde onwaardig was. Deze gedachten leidden ertoe dat ze zich neerslachtig, geïsoleerd en verbitterd voelde. Dit betekende dat ze uitging en ofwel goede partners afstootte of onbewust op zoek ging naar degenen die niet beschikbaar waren en zo haar onwaardigheid bevestigde.

Toen ze haar overtuigingen begon te veranderen en werkte aan het energetisch helen van de wonden die deze overtuiging veroorzaakten, zag ze dat haar gedachten van nature begonnen te veranderen. Natuurlijk volgden haar emoties haar voorbeeld en voelde ze de hoop opkomen dat ze iets beters waard was, wat betekende dat haar daden en het soort mensen waar ze mee omging radicaal veranderden. Ik ben blij te kunnen melden dat ze nu de langste relatie heeft die ze in vijf jaar heeft gehad, en het gaat nog steeds goed.

Als je wilt zien hoe je manifestatie-spel je in minder dan vijf seconden van 0 naar 100 km/u brengt, dan moedig ik je aan om aandacht te besteden aan deze vergelijking.

Hoewel je misschien het gevoel hebt dat manifesteren niets meer is dan een gimmick, gemaakt door mensen die azen op ons verlangen naar een snelle ommekeer, verzeker ik je dat deze methode je van gedachten zal doen veranderen. Ja, echt manifesteren is niet de makkelijke knop die ons is aangeleerd, maar het beetje ellebogenvet dat we erin stoppen

Terwijl we de aarde om ons heen weer tot leven zien komen, worden we herinnerd aan het latente potentieel dat in ieder van ons aanwezig is. We hebben het goddelijke recht om een leven te leiden dat leuk, overvloedig en rijk aan liefde is.

Als je deze stappen in je leven aan het werk wilt zetten om de relatie of carrière van je dromen te creëren, regel dan vandaag nog een persoonlijke één-op-één sessie!

Over de auteur:

Laura Brown (Modern Sibyl) geeft inzicht in liefde en relaties door haar natuurlijke vaardigheden als helderziende intuïtief en Tarot met elkaar te verweven. Laura's accurate en rechttoe rechtaan inzicht boort agenda, intentie en gevoel aan en begeleidt je hoe je patronen kunt veranderen zodat je relaties in de richting gaan die jij wilt. verlangen.