Wilt u met een medium of paragnost praten?

Weg met het oude, in met het nieuwe

Onze wonderlijke wereld komt elke lente tot leven met de geboorte van kleur en verjonging. Het is een tijd voor vernieuwing en een nieuw begin. Niet alleen voor Moeder Natuur, maar voor alle levensvormen op onze prachtige planeet.

Het aanbreken van nieuwe cycli in het leven betekent het loslaten van oude, versleten gewoonten en neigingen die ons niet langer dienen. Het is ook een tijd om ons los te maken van andere personen in ons leven die niet voor ons hoogste goed zijn. Mensen die onze energie uitputten en negativiteit in ons leven creëren, weerhouden ons ervan om spiritueel vooruit te gaan. De enige mensen die we in ons leven moeten houden, zijn degenen die we van onszelf geven om op weg te helpen. Een verzorger zijn voor iemand die ziek is of een helpende hand bieden aan iemand in nood. Maar als de relatie met iemand is die je voortdurend gebruikt of die je op een of andere manier misbruikt, dan moet je de verbinding verbreken en opnieuw beginnen. Blijf altijd in gezelschap van degenen die je opbeuren.

"Bloei" is eigenlijk de boodschap van de lente. Om nu tot bloei te komen, kunnen we proactief worden en beginnen met projecten die we in het verleden hebben gepland. Het is ook een tijd voor inspiratie en creativiteit. Een perfecte tijd voor kunstenaars om hun diepste inspiraties te manifesteren. Een geweldige tijd om die nieuwe zaak te beginnen waar je altijd al van droomde. Ook tijd om de voorjaarsschoonmaak te doen en oude spullen uit huis of kantoor te verwijderen. Een tijd om je omgeving te organiseren en opnieuw in te richten. Maak je huis of werkplek helemaal van jezelf! Plant je tuin en zie hem groeien. Dit zijn je heilige plaatsen waar je het grootste deel van je

De lente, de tijd waarin al het leven tot bloei komt, staat natuurlijk altijd voor vruchtbaarheid en geboorte. Het staat voor welvaart en overvloed, die we allemaal verdienen. De meimaand is afkomstig van een oude heidense feestdag en werd eeuwenlang door vele culturen gevierd. Het is het seizoen waarin gewassen uit de grond schieten en voedsel leveren om het leven voor ons allemaal in stand te houden.

Dus hoe kunnen we ons ontdoen van het oude, als we ons eenmaal realiseren wat er nodig is om los te komen uit ons dagelijks leven? Is het altijd gemakkelijk om destructieve relaties die ons geestelijk naar beneden halen, te verbreken? Of om die nieuwe zaak te beginnen waar we altijd van gedroomd hebben? Natuurlijk niet. Voor het grootste deel is er moed, kracht en doorzettingsvermogen voor nodig. Het kost energie, tijd en toewijding.

Laat je angst los, want die houdt je alleen maar tegen. Angst blokkeert je van kansen en sluit je af van alle inspiratie en creativiteit. Het creëren van een nieuw begin is wat ons doet groeien en evolueren, zodat we nieuwe en opwindende kansen kunnen manifesteren. Dan kunnen we ervaren wat het beste is voor onze toekomst en de mensen om ons heen.

Dus waag de sprong en bloei! Het is het seizoen om te bloeien en te groeien. Daarvoor zijn we hier, niet om alleen maar te bestaan en oude patronen voort te zetten die ons niet langer dienen. Ik hou van het gezegde: "Doe het gewoon!" Bloei en geniet van het leven met liefde en hoop voor de toekomst. Leef je leven ten volle en volg je dromen. En bied een helpende hand aan anderen die onderweg een steuntje in de rug nodig hebben. Onthoud dat God altijd in ons is om ons sterk te houden, dus weet dat je toekomst vrijwel grenzeloos! En schijn een licht op iedereen die op je pad komt.

Doe voorzichtig en laat me weten hoe je toekomstige pad zich vormt. Ik ben beschikbaar op Keen om raad te geven en intuïtieve spirituele lezingen te geven.

Liefde en licht. God zegene!

Over de auteur:

Dianne heeft het "buiten de norm treden" al sinds haar vroege jeugd ervaren. Communicatie met geesten is een belangrijk onderwerp van onderzoek en persoonlijke ervaring geweest gedurende haar hele leven. Deze verbinding met de geestenwereld heeft ze van haar moeder, die soortgelijke ervaringen had, ontvangen. Ze helpt anderen door moeilijke tijden heen, om hen vooruit te helpen geestelijk.