Wilt u met een medium of paragnost praten?

Turkoois aura betekenis & persoonlijkheid

De turkooise aura wordt maar al te vaak over het hoofd gezien, of zij die turkooise aura's hebben worden te eenvoudig omschreven als aangeboren genezers die van mensen houden. Zowel in de wereld van kleur als voor zover aura's gaan, is het een mix van blauw en groen en zeer representatief voor de basiseigenschappen van elk. Terwijl de turquoise aura zijn ondersteunende aard ontleent aan de blauwe aura en aangeboren genezing aan de groene aura, staat deze kleur echt op zichzelf en verdient het om erkend te worden voor zijn uniciteit. Een bepalende eigenschap is dat een Turkoois altijd vriendelijk en beschikbaar is, maar nooit zoekend. Veel aura's met aangeboren helende vermogens voelen zich voortdurend aangetrokken tot hen die hulp nodig hebben, en besteden elk wakker uur aan het helpen van hen. Integendeel, een Turkoois bezit de wijsheid om te weten dat mensen het best geholpen zijn wanneer zij de eerste stap zetten. Ontdek meer over de turquoise aura, inclusief inzicht in relaties in het volgende artikel.

Persoonlijkheidskenmerken voor turquoise aura

Wanneer we het hebben over personen met een turquoise aura, is er één woord dat altijd naar voren zal komen: gevoelig. De gevoelige aard van een turkoois is niet bedoeld om intuïtie of superieure detectie van mensen die lijden te beschrijven. In plaats daarvan wordt het gebruikt in de klassieke zin van gemakkelijk overweldigd en emotioneel kwetsbaar. Dit is een van de redenen waarom een Turkoois geen zoeker is, want hij of zij zou niet doorzetten als hij of zij afgewezen wordt door hen die hun strijd of kwalen willen negeren of ontkennen. De aura van de Turkoois is er een van mededogen en levendige vriendelijkheid, en straalt een energie uit die alleen kan worden omschreven als bruisend en opgewonden. Ondanks hun energieke aard hebben zij een kalmerend en ontspannend effect op degenen die in hun aanwezigheid zijn. Het is bijna onmogelijk om je niet op je gemak te voelen wanneer een Turkoois in de kamer is, laat staan wanneer hij of zij je helpt met je moeilijkheden.

De turkoois aura is er een die dicht bij zichzelf blijft, en in tijden van grote stress kunnen ze zich naar binnen terugtrekken in een poging om alle kwetsbaarheden te beschermen. Deze defensieve houding kan uitmonden in egoïstische handelingen en een ik-eerst mentaliteit die schril afsteekt bij hun gebruikelijke gedrag. Hoewel dit mogelijk is, komt het zelden voor en wordt het vaak vrij snel verholpen, vooral wanneer er ondersteunende vrienden in de buurt zijn. Wat hun veelgenoemde helende vermogens betreft, zijn zij vaak onconventioneel in die zin dat zij van binnenuit willen helen. Hoewel Turquoises dus artsen of verpleegkundigen kunnen zijn, zijn ze eerder te vinden in beroepen waar medicatie niet de behandelingsnorm is. Therapeuten en psychologen die voorstander zijn van een verandering in denken en gedrag om problemen op te lossen, zijn meer kans om turkoois te zijn dan niet. Een turkoois zal je misschien niet uit het gevaar dragen, maar ze zullen je hand vasthouden en met je meelopen bij elke stap die je zet.

Geef een online spirituele reading om meer te leren over de manifestatie van een turquoise aura.

Liefde en vriendschap met een turkoois

Vriendschap is gemakkelijk te verkrijgen met, en voor, een turkoois. Deze aura bruist van positiviteit, onverbiddelijk optimisme en een spontane aard die iedereen aanspreekt. Zij houden ervan de mensen om hen heen te inspireren om eerst beter te worden en dan zelf inspirators te worden in een eindeloze cyclus. Zij zijn vriendelijk maar niet naïef en blijven zich scherp bewust van hun gevoeligheden en zwakheden. Daarom kunnen zij de status van hechte vriendschap inhouden tot er geen twijfel over bestaat dat het vooruitzicht hen niet zal kwetsen. Zelfs met deze verdediging, kan het lang niet genoeg zijn. Zelfs de meest eenvoudige vriend kan beledigend zijn en een kettingreactie veroorzaken in de achtbaan van emoties en defensiviteit van een Turkoois. Buiten dat slechtere scenario zijn mensen met een turkoois aura uitstekende, ondersteunende vrienden. Als je ooit hulp nodig hebt, hoef je alleen maar te vragen om hem of haar in een mum van tijd aan je zijde te hebben.

Intieme relaties met een Turkoois zijn een zegen voor beide partijen. Omdat hij geen genezer zoekt, hoeft zijn zielsverwant nooit zich zorgen maken over het feit dat hij op de tweede plaats komt na zijn drang om te helpen. In een grote ironie, mensen met een turquoise aura zijn volledig onafhankelijk vermogen wijs, maar hebben er een hekel aan om alleen te zijn of acties op hun eigen houtje te doen. Zijn zorgzame en aanhankelijke karakter is sterk van toepassing op zijn eigen relatie en wordt versterkt door een levendige passie die een huwelijk kan doen aanvoelen als een eeuwigdurende wittebroodsweken. Om veilig te zijn, kiezen mensen met een turkooizen aura partners die hun levenswijze en beroepskeuze ondersteunen. Ze proberen uitgebreid al hun basis te dekken en zorgen ervoor dat het huis waar ze naar terugkeren niets anders is dan een uitnodigende plaats van veiligheid. Relaties kunnen de tand des tijds doorstaan, maar een verraden Turkoois zal misschien nooit genoeg herstellen om te vergeven.

Praat met een liefdes- en relatiepsychiater voor meer inzichten over kameraadschap met Turkooizen.

De Turkoois Aura Op de Werkplek

Turkoois mannen en vrouwen zijn over het algemeen harde werkers, die meer dan bereid zijn om hun hoge energie te besteden aan barmhartige en behulpzame ondernemingen. Ze worden nooit moe anderen te helpen en mensen te laten glimlachen, maar ze geven weinig om ambitieuze en willekeurige doelen. Zij vermijden bij voorkeur leidinggevende posities omdat hun behoefte om hun gevoelige zelf te beschermen de behoefte om anderen te disciplineren zal overstemmen uit angst voor een mogelijke afstraffing. rug. Desondanks zijn ze uitstekende bazen door hun vermogen om te inspireren en mensen te laten willen slagen. Turquoise mannen en vrouwen veroorzaken geen problemen en zijn conflictvermijdend, wat bijdraagt aan hun algehele aantrekkingskracht.

De turquoise aura is een verademing en brengt evenwicht in elke situatie waarin mensen hulp nodig hebben. De opgewekte en vrolijke aard van een Turkoois zorgt ervoor dat iedereen zich op zijn gemak voelt en is veel minder imponerend dan degenen die mensen in nood zoeken en onderscheppen. Het Turquoise geloof dat alle dingen, goed of slecht, van binnenuit komen is een meestal nieuwe benadering in een wereld die geobsedeerd is met het behandelen van symptomen in plaats van oorzaken. Gevoeligheid kan als een zwakte worden beschouwd, maar degenen met een turkooizen aura hebben een manier gevonden om er een kracht van te maken. Er is geen betere vriend te vinden dan een turkoois, koester degenen met deze aura in uw leven.