Wilt u met een medium of paragnost praten?

Sircheo: het advies van een empathisch medium om je dromen te volgen

Wat weerhoudt zo velen van ons ervan om onze dromen na te jagen? Is het de angst om te falen die ons ervan weerhoudt om uit onze comfortzone te stappen? Maar al te vaak worden onze echte passies op de lange baan geschoven omdat we niet de moed hebben in onszelf te geloven. Zolang hij zich kan herinneren, wilde Sir Cheo, een adviseur bij Keen, een spiritueel genezer worden, maar iets hield hem tegen.

Spiritueel ontwaken

Geboren in een religieuze familie, voelde Cheo zich aangetrokken tot de spirituele kant van de zaak. Zijn moeder en zus waren gefascineerd door mystici en namen Cheo mee naar hun wekelijkse meditatielessen. "Ik voelde me altijd erg verbonden met het universum en de mensen om me heen," zegt hij. Als jonge jongen zag Cheo hoe zijn oom, de dominee van een kerk, de gemeente toesprak. "Dat maakte echt indruk op me. Ik realiseerde me toen dat ik spirituele genezing wilde doen - niet per se voor een grote groep of in samenwerking met een kerk, maar één op één."

Toen hij opgroeide, zag Cheo vaak beelden, hoorde hij boodschappen en had hij steeds weer buitenlichamelijke ervaringen. Toen hij op een zomer in het zwembad lag, ontdekte hij dat zijn visioenen helderder werden als hij onder water was. "Ik raakte gefascineerd door het inhouden van mijn adem en onder water gaan, zodat ik deze helderziende flitsen kon zien. Ik wist niet precies wat het betekende, maar ik was omringd door mensen die openstonden voor deze dingen en ik had een veilige plek om mijn gaven te onderzoeken.

Empathische Verlichting

Zolang Cheo zich kan herinneren, komen zowel familieleden als vreemden naar hem toe voor advies in tijden van nood. "Het voelde alsof mensen naar me toe werden gemagnetiseerd. Ik luisterde altijd beleefd en bood mijn gedachten en meningen aan, maar naarmate de tijd verstreek, realiseerde ik me dat de dingen die ik met hen deelde niet noodzakelijkerwijs mijn meningen waren - het waren inzichten die ik kreeg via visioenen. Soms kreeg ik zelfs voorgevoelens over iemand die nog niet naar me toe was gekomen, maar als ze dat uiteindelijk wel deden, wist ik welke boodschappen ik ze moest geven."

Toen hij 14 jaar oud was, realiseerde Cheo zich dat al zijn ervaringen met een reden gebeurden. "Alles werd veel duidelijker en het drong tot me door dat ik spiritueel werk moest gaan doen. Dus ontwikkelde ik een proces om mijn voorkennis en intuïties te ontcijferen, en door te oefenen werd ik steeds beter in het bepalen wat elk bericht betekende en wat het me vertelde te doen of met wie ik moest spreken."

Omslagpunt

Onzeker over hoe hij de kost kon verdienen met het soort spirituele werk dat hij leuk vond, belandde Cheo in een baan in het bedrijfsleven. Na bijna tien jaar veranderde er iets. "Mijn eerste kind stond op het punt geboren te worden en het feit dat ik vader werd versterkte mijn verlangen om anderen te helpen, psychisch en empathisch. Ik heb altijd geweten dat ik mijn gaven wilde delen - het was gewoon een kwestie van de moed vinden om dat carrièrepad te volgen. Maar toen ik wist dat er een baby op komst was, klikte er iets in me en besefte ik dat het tijd was om niet langer voor iemand anders te werken, maar voor mezelf te gaan leven en anderen aan te moedigen om hetzelfde te doen.

Cheo deed wat onderzoek op internet en vond uiteindelijk Keen. "Ik richtte mijn energie op het worden van een adviseur en ik begon sterke en consistente banden te vormen met mijn klanten. Het voelde heel natuurlijk voor me en het voldeed aan een visioen dat ik als kind al had, namelijk dat ik op een dag op afstand zou werken en mensen zou helpen."

Energetische verbindingen

Als empathisch paragnost ontvangt Cheo boodschappen op verschillende manieren. Hij gebruikt al zijn zintuigen en is zeer verbonden met de energie van de mensen om hem heen. "Ik heb het vermogen om te voelen, te resoneren en af te stemmen op anderen. Empathie is een paranormale eigenschap, maar je kunt pas echt 'paranormaal begaafd' worden genoemd als je leert hoe je efficiënt omgaat met de vermogens die erbij horen."

Typisch is dat empaten zonder het te proberen de gedachten, emoties en energieën van de mensen om hen heen in zich opnemen. Dit kan ertoe leiden dat sociale bijeenkomsten zowel lichamelijk als emotioneel zeer vermoeiend zijn, als hun vaardigheden niet zijn aangescherpt. Maar voor iemand als Cheo, die zijn empathische vermogens onder de knie heeft, stellen diezelfde vermogens hem in staat anderen te genezen en accurate lezingen te geven over hun ervaringen in het verleden, het heden en de toekomst. "Er is geen enkele manier waarop ik paranormale informatie krijg. Ik neem het gewoon allemaal in me op en geef de boodschappen aan mijn cliënten op een manier die zij het beste begrijpen en ontvangen."

Wanneer je met Cheo praat, is het het beste om een open geest te houden. "Soms verwachten mensen dat een reading op een bepaalde manier gebeurt of willen ze iets weten over één ding, maar krijg ik belangrijke boodschappen voor ze over een ander deel van hun leven. Veel cliënten realiseren zich niet dat ik vaak al weken op hun telefoontje zit te wachten. Ik heb vaak voorgevoelens en dromen die bedoeld voor mensen die ik nog niet gesproken heb, maar ik weet het juiste moment om de boodschappen over te brengen als ik ze hoor spreken."

Het geluid van iemands stem is de sleutel voor Cheo. "Ik vraag meestal om een naam of een geboortedatum, maar die informatie heb ik eigenlijk niet nodig. Het is slechts een startpunt om de cliënt aan het praten te krijgen. De vibraties van hun stem zijn wat de redenen van hun telefoontje onthullen. Van daaruit pik ik hun energie op en van daaruit vloeien de boodschappen."

Verhoogd bewustzijn

Cheo is gefascineerd door telepathie en de manier waarop hij informatie kan ontvangen van allerlei externe bronnen, en hij vindt het vooral lonend om te zien hoe zijn inzichten werkelijkheid worden. "Veel van mijn cliënten zijn al jaren bij me en als ik zie dat voorspellingen die ik lang geleden heb gedaan eindelijk uitkomen, is dat een bijzonder gevoel. Het geeft een diepe voldoening om te weten dat mijn cliënten gelukkig zijn."

Cheo praat ook graag over attracties en de verschillende vormen van vrijwillige verbinding met het universum. "Er zijn veel manieren waarop we allemaal onze eigen paranormale gaven kunnen activeren en ons op een bewuste manier met anderen kunnen verbinden. Dit is iets waar ik aan werk met cliënten die worstelen met een relatie. Soms bereiken we een punt waarop we ons moeten losmaken van iemand die niet langer verenigbaar is met onze spirituele reis. Als we eenmaal begrijpen dat deze persoon niet met ons meegroeit of ons geluk in de weg staat, moeten we de bewuste beslissing nemen om ons karmisch los te koppelen van die persoon."

Cheo's focus blijft altijd gericht op het belang van zijn cliënten. "Ik geef echt om wat iedereen doormaakt en ik probeer de informatie te geven die het meest relevant is voor hun situatie. We hebben allemaal onze eigen spirituele reis en mijn doel is om anderen te helpen helderheid en bewustzijn te krijgen met betrekking tot de gebieden van hun leven waar ze vragen over hebben. Als mijn lezingen iemand aanmoedigen of in staat stellen te geloven dat ze een obstakel kunnen overwinnen of een droom kunnen nastreven, is dat altijd het beste resultaat."

Adviseurs op Keen, zoals SirCheo, kunnen psychische readings en advies geven om je op weg te helpen naar een positief leven pad.