Wilt u met een medium of paragnost praten?

Seizoensgebonden kaarsen magie

Veel beoefenaars van kaarsenmagie stellen specifieke kleuren, en vaak een specifieke richting, gelijk aan elk van de vier seizoenen. Ik gebruik deze methode meestal, maar ik ben vrij flexibel en verander dingen op basis van wat op dat moment goed voelt. Inzicht in de associaties van de verschillende seizoenen kan je helpen je praktijk van kaarsenmagie te perfectioneren.

Hier volgt een lijst van seizoensovereenkomsten die ik heb samengesteld om je te helpen bij je volgende sessie kaarsenmagie!

Lente

De richting van de lente is Westen, omdat Westen wordt geassocieerd met water - in het bijzonder de oceanen die de bakermat zijn van het leven op onze aarde. Het wordt ook geassocieerd met planten, genezing, geboorte, zuivering, vruchtbaarheid, het onderbewustzijn, geluk, dromen, visioenen, liefde, vriendschap. De lente is het seizoen van de wedergeboorte, dus dit is een geweldige tijd om de terugkeer te manifesteren van iets of iemand die je hebt achtergelaten. De kleuren van de lente zijn daarom blauw, groen, wit en koraal.

Zomer

De richting van de zomer is het zuiden, want het zuiden is de richting van het vuur. De zomer wordt geassocieerd met de hitte van passies, liefde, seksualiteit, energie, verhelderende ideeën, visioenen, kennis, genezing, zuivering door beproevingen en beproevingen. De zomer is een goede tijd om alles te manifesteren waar je een passie voor voelt. Als je aan zomerkaarsen denkt, denk dan aan vuur. De kaarsenkleuren van de zomer zijn daarom rood, oranje, geel en wit.

Onze helderziende adviseurs zijn er om u te verheffen. Bel of chat vandaag nog!

Val

De richting van de herfst is het oosten, omdat het oosten de richting is van lucht, rook en verandering. De herfst wordt geassocieerd met de oogst, met het verzamelen van kruiden en bloemen, met kennis, intuïtie, beweging, vrijheid, reislust, reizen, en het verwijderen van camouflage om de waarheid eronder te onthullen. De herfst is het seizoen van de oogst, dus dit is de perfecte tijd om dingen te manifesteren waar je naartoe hebt gewerkt. De kaarskleuren van de herfst zijn dan ook goud, bruin, rood en wit.

Winter

De richting van de winter is het noorden, omdat het noorden de richting van de aarde is. De winter wordt geassocieerd met rust, heldere gedachten, feestelijkheid, stabiliteit, vruchtbaarheid, succes, rijkdom, huis en haard, de veerkracht van de natuur, kracht en het opgeven van eigen wil. De winter is het perfecte seizoen om na te denken over de staat van je leven en om overvloed en veerkracht te manifesteren. De kleuren van de winter zijn daarom donkergroen, magenta, zilver, het diepste blauw en wit.

De Vijfde Richting

Als je wilt, kun je een vijfde richting toevoegen.

Centrum is de richting van Jou. Het vertegenwoordigt zelfbewustzijn, zelfopvoeding, het vinden van je ware pad in het leven en fysieke, spirituele en emotionele groei. Omdat deze richting niet verbonden is met een bepaald seizoen, is het altijd de perfecte tijd om alles te manifesteren wat te maken heeft met je persoonlijke ontwikkeling. De kleuren van het Centrum zijn wit en wat je favoriete kleur ook is.

Nu je meer weet over waar elk seizoen mee geassocieerd wordt, kun je de intenties van je kaarsenmagie richten op het manifesteren van de resultaten die je zoekt!

Over de auteur:

Opgegroeid in een familie die paranormale gaven waardeerde en aanmoedigde, heb ik het grootste deel van mijn leven kaartgelezen. Mijn lezingen zijn niet veroordelend en worden gegeven met medeleven en zorg. Ik heb 21 jaar ervaring als professioneel crisisadviseur en bied sinds begin 2001 lezingen aan op Keen.com.

Krijg vandaag nog een lezing van Empress Tarot! Klik hier voor een goede en betrouwbare lezing.