Wilt u met een medium of paragnost praten?

Schaduwplaneten en de lente-equinox

De lente-equinox begint op 20 maart 2018 om 12:15 PM(EST) op het noordelijk halfrond.

Dit is een '2' dag geregeerd door de Maan, die regeert over vrouwelijke energie, water, emoties, natuur, creativiteit en intuïtie. Het lotnummer is een '7', geregeerd door Ketu. Ketu is de schaduwzijde van de Maan en in de Vedische Astrologie noemen we dit het 'Drakenlichaam'. Ketu is de schaduwplaneet in de astrologie die intuïtie moet gebruiken om zijn lichaam te leiden omdat hij geen hoofd heeft om te leiden en richting te geven.

Als we dus naar de sterren kijken om te zien wat deze twee planeten dit lenteseizoen tot bloei zullen brengen, leren we dat de Maan in de Nakshatra van Bharani staat. Bharani heeft betrekking op de heilige doorgang tussen leven en dood. Dit correleert prachtig met Winter en Lente. De winter is de brenger van de dood en de lente is de brouwer van het leven. Bharani's symbool is de baarmoeder, en illustreert dus het geboorteproces. Als we aan geboorte denken, denken we aan baby's en hoe zij ons op zo'n diepe en diepgaande manier inspireren. De positie van de Maan van de Equinox in de sterren zal creatieve krachten en intuïtie die we gedurende de wintermaanden hebben gebruikt en vastgehouden, op een orgastische manier baren.

Voor sommigen van ons is deze kwaliteit, gave of vaardigheid al enige tijd inactief of dood. Met de lente-equinox in aantocht omhoog, kun je een opleving of een terug-van-de-dode-situatie verwachten, die datgene activeert wat sluimerde. Het Universum is uitstekend in het orkestreren van zulke gebeurtenissen op een tijdige manier. De Lente Equinox zal een dag zijn die al onze geheime en heilige vaardigheden, kwaliteiten, ideeën, doelen en plannen in werking stelt. Weet dat wat je aan de wereld presenteert plotseling zal bloeien en groeien in een onverwacht tempo. Klaar of niet, het Universum zegt dat het jouw tijd is om te schitteren. Laat de wereld zien waar je mee bezig bent!

Nu hoe zit het met de Ketu Destiny? Ketu staat in de Nakshatra van Sravana. Sravana is de gunstige "geboortester" van de Godin Saraswati, die de macht heeft over spraak, kennis en onderwijs. Dit is een gunstige periode voor transformatie, groei en expressie! Ketu verzekert ons dat alle kennis, onderwijs, vaardigheid en creativiteit, en onze verborgen, geheime en heilige kant zal worden verstrekt, zodat we allemaal succesvol kunnen zijn in ons eigen recht! Aangezien Ketu ook onze vorige levens vertegenwoordigt, staan de creativiteit en natuurlijke bekwaamheden die we verborgen of sluimerend hielden op het punt om aan de wereld te worden gepresenteerd. Dit zal uitbloeien tot een kracht die door anderen zal worden benut, gerespecteerd en erkend. Het zal ook resulteren in winst en overvloed, afhankelijk van hoe ze gebruikt worden. Let op hoe omstandigheden ontstaan om

Ketu, de schaduwplaneet, in Shravana laat ons zien dat wat onzichtbaar is voor onze fysieke ogen er niet toe doet, omdat het ons in deze tijd een goede intuïtie zal geven. Het zal ons verbinden met het Universele Bewustzijn. Zolang we onze intuïtie toestaan ons te leiden door middel van het lot, zullen we de beste versie van onze ideeën, plannen en projecten in werkelijkheid manifesteren. Elke dag de tijd nemen om een paar minuten rustig te zitten versterkt onze intuïtie en laat ons het Universele Bewustzijn aanboren.

Gelukkige Lente-equinox voor iedereen!

Gelukwensen,

Lissabeta

Over de auteur:

Lissabeta is een professioneel Helderziend Medium, Helderziende, Claircognizant, Clairsentient, Clairaudient, Channeler, Remote Viewer, Numerologist die Vedische Astrologie in haar werk integreert. Ze heeft meer dan 35 jaar ervaring. Lissabeta is gespecialiseerd in relaties, numerologie en wereldvoorspellingen. Maak vandaag nog contact voor begeleiding over je toekomst en duidelijkheid over je verleden en aanwezig.