Wilt u met een medium of paragnost praten?

Rode aura betekenis & persoonlijkheid

Rode aura is lang de kleur van passie geweest, een symbolische associatie die culturen en continenten overspant. Rood staat bekend als de meest fysieke aura en rood is een intrinsieke waarde van lichamelijkheid, of het nu door sport, lichaamsbeweging of gepassioneerde, intieme relaties is. Roden bezitten een bijna oeroude natuur en reageren het best op dingen die ze kunnen aanraken, zien en horen. Bij alles wat ze doen, geven ze zich helemaal.

Maar net zoals passie op verschillende manieren kan worden gevoeld en aangewakkerd, kunnen rode aura's ook heel verschillende dingen betekenen. Als u uw rode aura volledig begrijpt, kunt u de energie waarmee u gezegend bent richten op uw ware doelen in het leven en uzelf uiteindelijk een doel geven.

Spirituele betekenis van de rode aura

Om de betekenis van uw eigen rode aura goed te begrijpen, is het belangrijk om de spirituele betekenis van de kleur en zijn vele schakeringen te begrijpen. Aura's zijn niet de enige spirituele vormen die in verschillende kleuren "komen". Elke kleur van de regenboog correspondeert ook met een ander chakra, en rood is de kleur van het eerste chakra. Aura's weerspiegelen onze meest fundamentele fysieke en spirituele staat, dus een rode aura is een teken dat deze chakra dominant is.

Ook bekend als de basischakra, is de rode chakra verbonden met het stuitbeen, het laatste bot in je ruggenmerg. De rode chakra is verbonden met emotionele en fysieke kracht, die zich op veel verschillende manieren kan manifesteren. Dus, hoe manifesteert het zich in je leven? Dat hangt ervan af

Welke kleur rood heeft uw aura?

Rode energie komt voort uit een plaats van passie en ego, maar die passie kan zich manifesteren als liefde of haat, en dat ego kan gezond of overmoedig zijn. Over het algemeen betekent rood dat je diep verbonden bent met je fysieke realiteit en dat je in het moment leeft, je emoties intens voelt en een sterk gevoel van eigenwaarde ontwikkelt. Maar je energie kan negatief of positief zijn, dus je wilt weten waar je valt op het spectrum. Als je het niet zeker weet, kan een helderziende adviseur van Keen je ook helpen de kleur en tint van je aura te ontdekken.

Murky Red Auras

Murky of modderigheid verwijst naar de hoeveelheid grijze, donkere tinten in een aura. Als je aura aan de donkere kant van het kleurenspectrum valt, is je algehele toestand meer negatief dan positief, wat van alles kan betekenen, van opgekropte woede tot daadwerkelijk trauma. Troebele, troebele rode aura's zijn afstotend, maar donkerder rode aura's zijn negatiever dan lichtere tinten. Diep, modderig rood wordt bijvoorbeeld geassocieerd met geweld en woede, terwijl donker, modderig roze wordt geassocieerd met angst of oneerlijkheid.

Helderrode aura's

Als je aura helderder, meer pasteltint is, weerspiegelt deze een lichtere, positievere energie. Helderrood wordt bijvoorbeeld geassocieerd met sensualiteit en mededogen, terwijl oranjerood meer hints van creativiteit en zelfvertrouwen heeft. Als je positieve energie roze is, is de lichamelijkheid misschien niet zo sterk, maar ben je misschien tederder, aanhankelijker,

Persoonlijkheidskenmerken voor rode aura's

De rauwe kracht van rood betekent dat wat je ziet ook is wat je krijgt. Ze stralen van moed en hun ambities brengen hen vaak tot groot succes op de werkvloer. Omdat ze niet afhankelijk zijn van anderen, blinken roodharigen van nature uit als leiders, maar ook als eenlingen. Het rode aura is er een van duidelijke dominantie die zeer de moeite waard kan zijn als ze goed wordt aangestuurd.

Als een rood zijn of haar zinnen zet op een overweldigende focus, bestaat er een risico op problemen als prioriteiten niet in evenwicht zijn. Omdat een rood iemand niets half doet, kunnen woede-uitbarstingen een groot probleem vormen als het humeur stijgt en de woede heter is dan bij anderen. Wie een rode aura heeft, moet oppassen met gedachten aan wraak of jaloezie, want het kan moeilijk blijken om het verlangen naar negatieve acties te voorkomen.

Liefde en relaties voor rode aura's

Passie, liefde en seks zijn de gebieden waar de roodharigen echt in uitblinken. Hun avontuurlijke persoonlijkheid in combinatie met een intense behoefte aan lichamelijkheid kan intimiteit en verkenning naar nieuwe hoogten stuwen. Lust en verlangen zijn krachtige drijfveren, en de partner van een rood zal vaak merken dat de passie van hun partner nooit bekoelt. Met deze alles verterende drang, moeten degenen met rode aura's nieuwe intieme relaties in een langzaam tempo aangaan, omdat het moeilijk kan zijn om lust van liefde te onderscheiden. Het niet bevestigen van onderliggende verlangens kan leiden tot gekwetste gevoelens.

Vriendschappen met roden, vooral de beste vriendschappen, zijn krachtig en bijna onafscheidelijk. Wees u bewust van jaloezie of afgunst en voorkom dat u dingen laat sudderen tot het breekpunt. Mensen met een rood aura gedijen bij het geven en ontvangen van directe communicatie, waardoor het moeilijk kan zijn om te gissen naar gevoelens of subtiele stemmingsindicatoren op te merken. Als er plotseling een einde aan komt, kunnen zowel intieme als niet-intieme relaties verlammend werken.

Het leven met een rode aura is zeker een opwindende en lonende ervaring als je de vrijheid hebt om ervan te genieten. Het kan moeilijk zijn om evenwicht te vinden als het leven je van het ene avontuur naar het andere trekt, maar het is een goede vaardigheid om onder de knie te krijgen. Hoewel de dominante, zelfverzekerde persoonlijkheid van een rode voor sommigen overweldigend kan zijn, vult ze anderen aan en hoeft ze niet negatief te zijn. Blijf je richten op degenen die belangrijk voor je zijn, en het leven zal altijd een avontuur blijven.

Wil je meer weten over je rode aura? Doe een online spirituele reading om erachter te komen hoe u uw passie kunt kanaliseren in productieve, positieve manieren.